taultunleashed logoAtlantica Hacks - Easy Hacking Program (Speed Hack) : Atlantica Online Bots Hacks
newtopic  postreply
 [ 23 posts ]  1, 2  Next
blue large dot

Atlantica Hacks - Easy Hacking Program (Speed Hack) : Atlantica Online Bots Hacks

Posted: January 1st, 2009, 9:53 am
 
tault_Broden

Total Posts: 2336
Joined: August 21st, 2004, 5:20 pm
tault_Broden's Reps: 158
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
Since atlantica online has 0 detections its easy to make bots or hacks for the game. A great one to use would have to be cheatengine. Keep in mind they do store most of their things server side so you cant manipulate your health or anything. But you can more than likely create a speed hack and teleportation hack with this. Enjoy.

Direct link to the site.

http://www.cheatengine.org/downloads.php

_________________
I DO NOT TAKE CREDIT FOR MY INFO.

I am a member of a exploit guild and post it here because i like this site and want to help it.

Image


Posted: January 2nd, 2009, 10:28 pm
 
ophidian

Total Posts: 282
Location: California
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
ophidian's Reps: 13
User avatar
Lifetime Member (Guides)
premium
Broden man, there is a speed hack written for the game in the package that comes with the Bot 1 that you posted. I know you just pull the info down but this is more of a heads up for the other users.

Oph


Posted: January 9th, 2009, 5:56 pm
 
skylark001

Total Posts: 1
Joined: January 9th, 2009, 5:51 pm
skylark001's Reps: 1
User avatar
I am interested in the hacks of atlantica. How can I join you and participate?


Posted: January 10th, 2009, 3:35 pm
 
k2lmonkey

Total Posts: 3
Joined: January 10th, 2009, 3:32 pm
k2lmonkey's Reps: 2
User avatar
hmm nice info thx :D


Posted: January 13th, 2009, 1:58 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30048
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1432
User avatar
administrator
Mod in Training
hey ophi wanna separate that file then so people can have both :)


Posted: February 4th, 2009, 5:41 pm
 
sageone

Total Posts: 5
Joined: January 27th, 2009, 10:22 am
sageone's Reps: 2
User avatar
Here's the speed hack separate!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Posted: February 5th, 2009, 7:52 am
 
entrap

Total Posts: 40
Joined: January 14th, 2009, 5:27 am
entrap's Reps: 6
User avatar
If you use cheat engine, you just need to search for the current speed In the game till you get the right adress.

120 = Very fast
80 = Very slow

You can change it to what ever, but to have it 100% Stable the highest value is around 240. I use personally 360, but sometimes it stuck at some skills or at fast mobs.


Posted: February 5th, 2009, 8:19 am
 
entrap

Total Posts: 40
Joined: January 14th, 2009, 5:27 am
entrap's Reps: 6
User avatar
Here the seperate Speedhack

http://uploaded.to/?id=6yb3yj


Posted: February 5th, 2009, 11:03 am
 
theonlyone652089

Total Posts: 52
Joined: February 5th, 2009, 10:23 am
theonlyone652089's Reps: 10
User avatar
Active User > 50 Posts
Yes actually this works as its a value client sided and not protected or checked (unless you open the Options than it will most the time go back to medium or very slow).


Be sure it is easy to change with updates, so every Update can make it not useable.


Most "stucks" can be solved with zooming in/out or just move the Camera View away of the stucked object, sometimes it will not and so you must force the stucked object to move so position changes.


For pvp its not that good as the "stucks" will come easy and to "unstuck" you will lose more time than without it, so better have "120" in pvp.


Posted: February 5th, 2009, 12:08 pm
 
entrap

Total Posts: 40
Joined: January 14th, 2009, 5:27 am
entrap's Reps: 6
User avatar
This is the one from 0.E from you. :D


Posted: February 19th, 2009, 6:39 pm
 
mechscape

Total Posts: 1
Joined: December 7th, 2007, 7:21 pm
mechscape's Reps: 1
User avatar
The original speed hack quick program no longer works after the latest patch on feb. 18. I used the cheat engine program to search for the new address, and it can still be changed. The address that i have found is 00FD28A4. If another one of those quick programs could be made with this new address, that would be SO AWESOME. thanks again


Posted: February 25th, 2009, 5:49 pm
 
angcams

Total Posts: 1
Joined: February 25th, 2009, 5:20 pm
angcams's Reps: 1
User avatar
Hi guys! I'm new here and I really think this speedhack is great because animation is so slow sometimes (BT summon comes to mind :evil: ). Never tried it though. Is there a version post Chapter II patch? Ty


Posted: February 26th, 2009, 11:50 am
 
hunt123

Total Posts: 2
Joined: June 1st, 2006, 9:19 am
hunt123's Reps: 2
User avatar
Hmm...got banned in half an hour using speed hack today =\


Posted: February 26th, 2009, 6:31 pm
 
theonlyone652089

Total Posts: 52
Joined: February 5th, 2009, 10:23 am
theonlyone652089's Reps: 10
User avatar
Active User > 50 Posts
hunt123 wrote:
Hmm...got banned in half an hour using speed hack today =\


Saying that makes you an idiot, simply because its a fact that SpeedHack is client sided, nobody sees if you are using it or not, and more important:

Nobody really cares if you are using it or not, you can change the animation speed anyway, the Hack just allows to set it higher than the ComboBox would normally allow it to you.


So bannings because of SpeedHack is "impossible" and saying so just shows that you have no idea what you are using.


Posted: February 27th, 2009, 1:29 am
 
hunt123

Total Posts: 2
Joined: June 1st, 2006, 9:19 am
hunt123's Reps: 2
User avatar
theonlyone652089 wrote:
hunt123 wrote:
Hmm...got banned in half an hour using speed hack today =\


Saying that makes you an idiot, simply because its a fact that SpeedHack is client sided, nobody sees if you are using it or not, and more important:

Nobody really cares if you are using it or not, you can change the animation speed anyway, the Hack just allows to set it higher than the ComboBox would normally allow it to you.


So bannings because of SpeedHack is "impossible" and saying so just shows that you have no idea what you are using.

And how do you explain me getting banned then? I only used speedhack and nothing else, killed a few mobs with it, then got disconnected and when I tryed to log back on my account was disabled for "macro use". Luckily I was only lvl 20, so I can start again in like half an hour.


Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Atlantica Online Bots Hacks RSS Feed 
Sitemap of Atlantica Online Bots Hacks Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?