taultunleashed logo/random hack ? : DAOC Submissions
newtopic  postreply
 [ 10 posts ] 
blue large dot

/random hack ? : DAOC Submissions

Posted: March 26th, 2011, 8:29 am
 
exodia57000

Total Posts: 5
Joined: March 26th, 2011, 7:09 am
exodia57000's Reps: 0
User avatar
premium
Hi !

I would like to know how to choose manually a /random number.

Someone showed me in game that he can /random 1000 and choose the number he wants.

How could I do that ?

Someone does know ?

Thx.


Reply with quote
Posted: March 28th, 2011, 3:02 am
 
exodia57000

Total Posts: 5
Joined: March 26th, 2011, 7:09 am
exodia57000's Reps: 0
User avatar
premium
Does anyone come on this forum ?


Reply with quote
Posted: March 28th, 2011, 7:35 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
I dont think anyone was sure on this one. I believe he just did an emote command. Like /emote (lots of spaces here) Dice roll 768. And it outputs to look like he rolled it.


Reply with quote
Posted: March 28th, 2011, 1:38 pm
 
exodia57000

Total Posts: 5
Joined: March 26th, 2011, 7:09 am
exodia57000's Reps: 0
User avatar
premium
Yes.
I believed that too.

I heard many times that /random are choosen on distant servers, with security, and that it's not hackable.

But i saw that : there's a difference between a /random and an /em.

For example, if you write /em something, the chat will show <nickname something>. Notice the < > in the beginning and in the end. That's not showed like that with a /random. There's just Nickname picks a random number, etc..., without those < >.

If, like i believe, a /random hack is not possible, i would like to know the way to make an emote without those < >. Is that hackable ? with a .bat file, a game.dll edit, or something ? I'm not good enough to find that by myself.

Xcuz me for my maybe bad english, that's not my native lang.

Thx for taking time to answer.


Reply with quote
Posted: March 28th, 2011, 4:23 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
O your english is fine. He did an emote color and just had 2 lines. right before he did the hack did he do an emote?


Reply with quote
Posted: March 28th, 2011, 11:06 pm
 
exodia57000

Total Posts: 5
Joined: March 26th, 2011, 7:09 am
exodia57000's Reps: 0
User avatar
premium
Nothing at all.

He asked : "How much do you want i do ?". I asked him for a 49, he /randomed 1000 twenty sec later, and did a 49.

Then again with 994, and 501. Or something like that. I choosed what i wanted, and he did.

I heard him (on TS or vent, don't know) push its keystrokes. That sounded like a real /random i'm used to hear when i do.
That's why i wondered if there would be a .bat file/modified game.dll/third program that would modify the /random command, which would command to the game to directly show a returned random of your choice instead of ask a random to server. If you followed what i want to say ^^

He did no emote before, just a random (or a /em without < > maybe, that would be the same).

I wonder two things : if there's no way to ask directly to the server to show an emote /em without < >.
And if there's no way to modify the /random command in the game, in order to immediatly show that you picked up the number of your choice instead of asking server to do the random.
I guess that must be possible : block the /random command in game.dll (it seems), in order to prevent asking a real /random to server, but instead, it would aotomatically show a returned random of your choice, everyone would see it like a real /random.

But as i'm not that good in programming, i have to ask to someone to do it...


Reply with quote
Posted: March 29th, 2011, 10:37 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Did he show you in game or at his computer? Do you have a screen shot? I find it very hard to believe he managed to do anything with /random as i believe that is done server side.


Reply with quote
Posted: March 30th, 2011, 12:02 am
 
exodia57000

Total Posts: 5
Joined: March 26th, 2011, 7:09 am
exodia57000's Reps: 0
User avatar
premium
He showed that us in game.
I don't have a screen shot.

But for sure, it's not a 2 lines emote, and what he did is 100% like he would choose his random.

I believe too that it's done server side, that's why i asked if it's possible to modify game.dll and create a bat file and a third program, to even don't send the /random command to server, and show people a choosen random-like instead.


Reply with quote
Posted: March 30th, 2011, 5:18 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
I still believe its all server side. have him do it again and provide a screen shot.


Reply with quote
Posted: April 26th, 2011, 11:26 am
 
rhareg

Total Posts: 25
Joined: October 21st, 2006, 4:48 pm
rhareg's Reps: 0
User avatar
premium
Fraps it or didnt happen


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of DAOC Submissions RSS Feed 
Sitemap of DAOC Submissions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?