taultunleashed logoSmartin's Macro Miner v1.1.1 : EVE Online Bots Hacks | EVE Bots Hacks
newtopic  postreply
 [ 25 posts ]  1, 2  Next
blue large dot

Smartin's Macro Miner v1.1.1 : EVE Online Bots Hacks | EVE Bots Hacks

Posted: April 14th, 2007, 11:49 am
 
smartin
smartin's Reps:
User avatar
**************************************
******Editted as i added version 1.1.1******
**************************************

NOTE - Now .ini file only needs to be in same folder as .exe not in previously specified folder

Ok so i thought i'd release one of my macro's to the public however there is a catch, it needs some testing. I've tested it to the fullest of my abilities but thats only on 3 machines so i thought i'd put it on here and see you guys tear it apart for me :)

Oh and so far you can mine in any ships with any amount of lasers on it.

What does it do?

Starts EVE
Logs you In
Sets up EVE and chooses your character
Warps to a belt bookmark
Deploys drones (If you tell it to)
Mines the specific ores which you have chosen
Checks to see if cargo is full
Warps back to an insta dock bookmark of station
Unloads
Cycle begins again
Pause button so you can pause and restart script at anytime

What will it do once i'm finished? (Stuff i'm working on right now)

Choice of resolution to run at
Check if asteroid has been depleted or you have got target jammed
Mine from a designated number of bookmarks (user chosen and rotated)
Use mining drones
Use shield booster/armor repairer
Use afterburner
Refill drone bay with drones if they get destroyed
Check drones are all back inside cargo before warping
Reprocess ore

Thats just a little bit of information about it.

Couple of notes, i do not collect usernames and passwords! They will meerly be stored on your local system and used to start EVE.

If desired i will produce a version that you can start from the character selection window.

Erm the readme pretty much tells you how to set it up.
It runs with windows at 1280 x 1024 , but with eve running at 1024 x 768 in a window.

If you choose to download this and run it then please give feedback, screenshots and flaming welcome ;). Post in thread or email me @ smartin@hushmail.com

Enjoy


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Last edited by Guest on April 17th, 2007, 6:18 am, edited 3 times in total.

Reply with quote
Posted: April 16th, 2007, 4:07 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30153
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Can premium members say yay or nay to this being moved to a confirmed section.


Reply with quote
Posted: April 16th, 2007, 5:22 pm
 
tault_buckw1
tault_buckw1's Reps:
User avatar
YAY. Verified ok.
PAY ATTENTION TO WHERE THE FILE FOLDER IS. Read the readme.

edit:

I'll mod move this by Monday if no one else gives some yays

Try it folks!


Reply with quote
Posted: May 1st, 2007, 3:24 pm
 
adamrl018

Total Posts: 97
Joined: November 6th, 2006, 5:27 pm
adamrl018's Reps: 9
User avatar
Active User > 50 Posts
yay very nice :)


Reply with quote
Posted: May 5th, 2007, 1:55 am
 
ravenstar4ever
ravenstar4ever's Reps:
User avatar
maybe im a little dence but how do you get it to work, i bearly got it to undock my ship safe, were do i download this two, i cant find cache\Settings\ in my Eve files. i created a back up of C:\Program Files\CCP\Eve fine but cant find were to place the settings files.
well i may be new here but after father revews of trying to get this to work i cant use it, i have no need of it checking my eve mail or the tutorials or taking me to the page to summon a game master, bad news there , it scared me hope thay dont ban me for useing a macro now.


Reply with quote
Posted: May 6th, 2007, 8:41 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30153
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
waiting on more one yay.


Reply with quote
Posted: May 7th, 2007, 12:58 am
 
jellymech
jellymech's Reps:
User avatar
YAY it works but needs a bit of tweaking , when making the short cut for the cargo hold it selects the in game browser.

Also it kept missing the click point to launch the drones :)

other than that it works fine.

Would be good to have an option so it does not do the setup thing every time ;)


Reply with quote
Posted: May 17th, 2007, 10:39 am
 
desdemone
desdemone's Reps:
User avatar
NAY

using the proper resolutin - yet the macro interaction with Eve UI is very dodgy. Tried it on 2 computers, never got as far as undocking the ship from station.

On the first computer it goes ok until the ship is in station, then when trying to minimize the left hand screen panel it opens the character sheet.

On second one (LCD display 1280x1024) it doesnt even manage to launch the game, instead it opens a petiton from the options menu.

Deffo need more tweaking


Reply with quote
Posted: May 17th, 2007, 11:55 am
 
adamrl018

Total Posts: 97
Joined: November 6th, 2006, 5:27 pm
adamrl018's Reps: 9
User avatar
Active User > 50 Posts
too late dood.... the alignment of the windows in eve


Reply with quote
Posted: May 17th, 2007, 1:38 pm
 
desdemone
desdemone's Reps:
User avatar
any hint on how i could get it to work properly?


Reply with quote
Posted: May 17th, 2007, 2:55 pm
 
adamrl018

Total Posts: 97
Joined: November 6th, 2006, 5:27 pm
adamrl018's Reps: 9
User avatar
Active User > 50 Posts
i dont know everything works fine to me just read the directions :)


Reply with quote
Posted: May 17th, 2007, 10:08 pm
 
vapid2323
vapid2323's Reps:
User avatar
Sent you a email but I just wanted to post,


This works in Vista. I think only one thing went wrong but I dont know if that was user error or not lol


Reply with quote
Posted: May 22nd, 2007, 5:29 pm
 
saggstw
saggstw's Reps:
User avatar
jellymech wrote:
YAY it works but needs a bit of tweaking , when making the short cut for the cargo hold it selects the in game browser.

Also it kept missing the click point to launch the drones :)

other than that it works fine.

Would be good to have an option so it does not do the setup thing every time ;)


It does the same thing with me. It maps the game browser instead of the cargo hold. Everything else ran great.


Reply with quote
Posted: June 11th, 2007, 8:45 am
 
xlollerskatesx
xlollerskatesx's Reps:
User avatar
ye does the browser thingy aswell


Reply with quote
Posted: July 14th, 2007, 4:36 am
 
hjdarwa
hjdarwa's Reps:
User avatar
Followed the instructions carefully.

It opens up evemail, then people and places, but that's it.

As stated before, it's an alignment issue - it's simply clicking in the wrong places :(


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EVE Online Bots Hacks | EVE Bots Hacks RSS Feed 
Sitemap of EVE Online Bots Hacks | EVE Bots Hacks Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?