|
|
|
Page 1 of 32 |
[ 477 posts ] |
1, 2, 3, 4, 5 ... 32 Next
|
 EVE Macro: MAX-COTE Miner : EVE Online Nerfed Info
|
|
Posted: November 12th, 2004, 9:40 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
MAX-COTE Miner...
MAXimum Conservation Of Time & Energy...
1700 Lines...
Uses MJT Net - Macro Scheduler...Sorry guys, MacroToolWorks Editor doesn't cut the Mustard...
RATS Detectection and Avoidance...
Rotation of 20+ Asteroid Fields...
Auto Logon & Log Off...
All comments included for ease of use...
Taken from Macro:
Remark> 2) Clearing of EVE cache for stability
Remark> 3) AUTO EVE Online GUI Configuration
Remark> 4) User Input Configuration Screens for User Configurable Variables
Remark> 5) Capacity and Rotation of up to 20 Asteroid Fields in one system
Remark> 6) Stacking of Ore(Now Removed) - Seems unneeded
Remark> 7) Non-saving of UserNames and PassWords unless using 24/7 AUTO Logon Feature
Remark>  Ability to restart Macro at various points without resetting/docking
Remark> 9) Optimized Code Eliminating most user variables.
Remark>10) AUTO-Detects Dead Droids
Remark>11) AUTO-Detects/Evades Rats - Yes, you heard right...The first of it's kind (Being Implemented NOW!)
Remark>12) AUTO Detects Full CargoHold Eliminating Mining Duration Configuration Entirely...
Remark>13) AUTO Detects Time to Warp To Asteroid Field & Time to Dock with Station
Remark>14) AUTO Detects Place in System at Logon and Starts Macro Accordingly
Remark>15) AUTO Detects Lagged Mining Lasers Not Firing
Remark>16) AUTO Detects Logon Lag
Remark>17) AUTO Detects Time To Dock, Approach To Asteroid, Targeting, and Laser Firing
Remark> *****At This Point, All Major "Waits" Are Obsolete, All Timings Are Auto-Configured!*****
Remark>18) AUTO Detects Server Information Windows...(AKA, Maintenance Window Warning Pop-Ups)...
Where do I upload this pig? Ready to go, ~66KB...
Russ
|
|
|
|
|
Posted: November 12th, 2004, 9:44 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
Sorry about the smileys, dang editor swapped out my numbers...
This is for real guys...over 500 hours of intense testing and bug squashing... But too long to post here as text.
Russ
|
|
|
|
|
Posted: November 12th, 2004, 9:48 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
Gonna try anyways...here goes:
CUT--------------------------------------------------------------------------------- Remark>MAX-COTE Miner Macro! Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// VERSION //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>Now @ v4.1110.0000 Beta Remark>Date: 2004-11-10-00:00 CST Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// FEATURES /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> 1) Logon Remark> 2) Clearing of EVE cache for stability Remark> 3) AUTO EVE Online GUI Configuration Remark> 4) User Input Configuration Screens for User Configurable Variables Remark> 5) Capacity and Rotation of up to 20 Asteroid Fields in one system Remark> 6) Stacking of Ore(Now Removed) - Seems unneeded Remark> 7) Non-saving of UserNames and PassWords unless using 24/7 AUTO Logon Feature Remark> 8) Ability to restart Macro at various points without resetting/docking Remark> 9) Optimized Code Eliminating most user variables. Remark>10) AUTO-Detects Dead Droids Remark>11) AUTO-Detects/Evades Rats - Yes, you heard right...The first of it's kind (Being Implemented NOW!) Remark>12) AUTO Detects Full CargoHold Eliminating Mining Duration Configuration Entirely... Remark>13) AUTO Detects Time to Warp To Asteroid Field & Time to Dock with Station Remark>14) AUTO Detects Place in System at Logon and Starts Macro Accordingly Remark>15) AUTO Detects Lagged Mining Lasers Not Firing Remark>16) AUTO Detects Logon Lag Remark>17) AUTO Detects Time To Dock, Approach To Asteroid, Targeting, and Laser Firing Remark> *****At This Point, All Major "Waits" Are Obsolete, All Timings Are Auto-Configured!***** Remark>18) AUTO Detects Server Information Windows...(AKA, Maintenance Window Warning Pop-Ups)... Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// FEATURES - IN DEVELOPMENT ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> 2) Combat Module (Maybe, can be done, but not sure it's needed...) Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// RECOMMENDATIONS //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>Windows DeskTop @ 1280 x 1024 Remark>Eve Online @ Default 1024 x 768 Windowed Mode (Will Be Set By Macro!) Remark>Must Have Station and Asteroid Field Locations Saved in "PEOPLE & PLACES" Remark>Recommended To Have 3 or More Plentiful Asteroid Field Locations Saved To "PEOPLE & PLACES" Remark> /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> /// VARIABLES ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Let>vWait_Fast=0.100 Let>vWait_Quick=0.250 Let>vWait_Short=0.500 Let>vWait_Long=0.750 Let>vWait_Slow=1.000 Let>vWait_Menu=1.500 Let>vWait_Window=2.000 Let>vWait_Window_Slow=2.500 Let>vWait_Cursor=3 Let>vWait_Options=5 Let>vUser_Name=UNLIKELY Let>vPass_Word=UNLIKELY Let>vEVE_Install=L:\CCP\EVE\ Let>vCharacter_Slot=1 Let>vOre_Type=Scordite Let>vPPSlot_Station_X=2 Let>vPPSlot_First_System=1 Let>vNumber_Asteroid_Fields=17 Let>vWarpTo_Distance=15 Let>vShip_Type=Battleship Let>vMining_Lasers=8 Let>vMedium_Power_Modules=4 Let>vMWD=YES Let>vMWD_Dual=YES Let>INPUT_PASSWORD=0 Let>MSG_STAYONTOP=1 Let>MSG_CENTERED=1 Let>MSG_HEIGHT=200 Let>MSG_WIDTH=400 Let>vAUTO_EVE_Install=YES Let>vAUTO_Logon=NO Let>vAUTO_Config=YES Let>vAUTO_Evade=NO Let>vRATS_Line_Check=5 Let>vMANUAL_Config=NO Let>vMANUAL_System=NO Let>vMANUAL_Timings=NO Let>vMANUAL_Character=NO Let>vDEFAULT_Config=YES Let>vClear_Cache=YES Let>vOpen_PP=YES Let>vOpen_Items=YES Let>vDock_LIMBO=NO Let>vMining=NO Let>vAsteroid_Dead=NO Let>vAfterburner_ON=NO Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_First_System% Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MESSAGES //////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Message_Initial MessageModal>Hello All!!! %CRLF% %CRLF%Welcome To EVE Online Mining Macro!!! %CRLF% %CRLF%Enjoy... %CRLF% %CRLF%Upallnite(pundit, scholar, ...LOL!) END>Message_Initial Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Message_Second MessageModal>Reminder: Windows DeskTop MUST be @ 1280 x 1024. %CRLF% %CRLF%EVE Online will be run @ Default 1024 x 768 for Performance. END>Message_Second Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Message_Third MessageModal>Clearing Cache... %CRLF% %CRLF%Initializing EVE Online... %CRLF% %CRLF%Preparing User Configuration Program... %CRLF% %CRLF%GUI will be set AUTOMagikly... END>Message_Third Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - USER INPUT /////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>USER_INPUT_Variables Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input UserName and PassWord ////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The 24/7 "AUTO Logon" Feature?,vAUTO_Logon If>%vAUTO_Logon%=YES,SAVED_USER_PASS,CLEAR_USER_PASS Label>SAVED_USER_PASS MessageModal>Your UserName and PassWord Will Be Retained for AUTO Logon Feature. GoTo>INPUT_USER_PASS Label>CLEAR_USER_PASS MessageModal>Your UserName and Password Will Be Cleared, and Must Be Re-entered At Each Macro Initialization. Label>INPUT_USER_PASS Let>INPUT_PASSWORD=1 Input>vUser_Name,Please enter your User Name to logon to EVE. Your User Name is hidden. Default: %vUser_Name%.,%vUser_Name% Input>vPass_Word,Please enter your Pass Word to logon to EVE. Your Pass Word is hidden. Default: %vPass_Word%.,%vPass_Word% Let>INPUT_PASSWORD=0 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// DEFAULT CONFIGURATION //////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use All Hard Coded DEFAULT Configuration Values? This Is The Express Start Option!,vDEFAULT_Config If>%vDEFAULT_Config%=YES,EXPRESS_SETUP,CONTINUE_CONFIG Label>CONTINUE_CONFIG Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Find EVE Online Install Directory //////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To AUTO Find Location of EVE Install Directory?,vAUTO_EVE_Install If>%vAUTO_EVE_Install%=YES,AUTO_FIND_EVE,MANUAL_FIND_EVE Label>AUTO_FIND_EVE IfDirExists>C:\Progra~1\CCP\EVE,FOUND_EVE_C_PROG IfDirExists>C:\CCP\EVE,FOUND_EVE_C IfDirExists>D:\CCP\EVE,FOUND_EVE_D IfDirExists>E:\CCP\EVE,FOUND_EVE_E IfDirExists>F:\CCP\EVE,FOUND_EVE_F IfDirExists>G:\CCP\EVE,FOUND_EVE_G IfDirExists>H:\CCP\EVE,FOUND_EVE_H IfDirExists>I:\CCP\EVE,FOUND_EVE_I IfDirExists>J:\CCP\EVE,FOUND_EVE_J IfDirExists>K:\CCP\EVE,FOUND_EVE_K IfDirExists>L:\CCP\EVE,FOUND_EVE_L IfDirExists>M:\CCP\EVE,FOUND_EVE_M,MANUAL_FIND_EVE Label>FOUND_EVE_C_PROG Let>vEVE_Install=C:\Progra~1\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_C Let>vEVE_Install=C:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_D Let>vEVE_Install=D:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_E Let>vEVE_Install=E:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_F Let>vEVE_Install=F:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_G Let>vEVE_Install=G:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_H Let>vEVE_Install=H:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_I Let>vEVE_Install=I:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_J Let>vEVE_Install=J:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_K Let>vEVE_Install=K:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_L Let>vEVE_Install=L:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_M Let>vEVE_Install=M:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>MANUAL_FIND_EVE Input>vEVE_Install,I Was Unable To Find Your EVE Install. Please Enter The Complete Path To Your EVE Online Install Directory. Default: %vEVE_Install%.,%vEVE_Install% Label>FIND_EVE_DONE MessageModal>Found Your EVE Online Installation Directory At %vEVE_Install%. Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// CHARACTER SELECTION ////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Enter The Selection Of The Character You Wish To Use?,vMANUAL_Character If>%vMANUAL_Character%=YES,CHARACTER_SELECT_MANUAL,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS Label>CHARACTER_SELECT_MANUAL Input>vCharacter_Select,Please Enter The Proper Slot Of The Character You Wish To Activate. Valid Entries: 1-3. Default: %vCharacter_Select%.,%vCharacter_Select% If>%vCharacter_Select%=1,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS If>%vCharacter_Select%=2,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS If>%vCharacter_Select%=3,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS MessageModal>The Character Selection You Have Made Is Invalid, Please Try Again... GoTo>CHARACTER_SELECT_MANUAL Label>CHARACTER_SELECT_DEFAULTS Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input Mining Configuration /////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Enter Configuration Data For Ore Type - Solar System?,vMANUAL_System If>%vMANUAL_System%=YES,SYSTEM_CONFIG_MANUAL,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS Label>SYSTEM_CONFIG_MANUAL Label>ORE_TYPE_MANUAL Input>vOre_Type,Please Enter The Ore Type You Wish To Mine. Valid Entries: Velspar-Scordite-Plagioclase-Omber-Jaspet. Default: %vOre_Type%.,%vOre_Type% If>%vOre_Type%=Velspar,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Scordite,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Plagioclase,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Omber,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Jaspet,ASTEROID_FIELDS_MANUAL MessageModal>You Have Entered An InValid Ore Type, Please Try Again... GoTo>ORE_TYPE_MANUAL Label>ASTEROID_FIELDS_MANUAL Input>vNumber_Asteroid_Fields,Please Enter The Number Of Asteroid Fields You Wish To Mine In This System. Valid Entries: 1-20. Default: %vNumber_Asteroid_Fields%.,%vNumber_Asteroid_Fields% If>%vOre_Type%=1,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=2,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=3,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=4,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=5,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=6,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=7,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=8,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=9,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=10,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=11,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=12,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=13,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=14,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=15,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=16,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=17,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=18,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=19,STATION_MANUAL If>%vOre_Type%=20,STATION_MANUAL MessageModal>You Have Entered An InValid Asteroid Field Number, Please Try Again... GoTo>ASTEROID_FIELDS_MANUAL Label>STATION_MANUAL Input>vPPSlot_Station_X,Please Enter The Number Of The Slot In "PEOPLE & PLACES" Of Your Chosen Station. Valid Entries: 0-22. Default: %vPPSlot_Station_X%.,%vPPSlot_Station_X% If>%vPPSlot_Station_X%=1,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=2,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=3,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=4,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=5,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=6,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=7,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=8,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=9,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=10,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=11,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=12,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=13,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=14,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=15,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=16,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=17,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=18,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=19,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=20,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=21,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=22,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS MessageModal>You Have Entered An InValid Slot For Your Chosen Station, Please Try Again... GoTo>STATION_MANUAL Label>SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// AUTO DETECTION - EVASION MODULE ////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The "AUTO DETECTION - EVASION MODULE"?,vAUTO_Evade If>%vAUTO_Evade%=YES,INPUT_WARPTO_DIST,DEFAULT_WARPTO_DIST Label>INPUT_WARPTO_DIST Input>vWarpTo_Distance,Please Enter The WarpTo Distance From The Asteroid Fields. Valid Entries: 15 20 30 40 60. Default: %vWarpTo_Distance%.,%vWarpTo_Distance% Let>vWarpTo_Distance=%vWarpTo_Distance% GoTo>WARPTO_DIST_END Label>DEFAULT_WARPTO_DIST Let>vWarpTo_Distance=15 Label>WARPTO_DIST_END Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input ShipType - AutoConfiguration /////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The AUTO Configuration By Ship Type?,vAUTO_Config If>%vAUTO_Config%=YES,CONFIG_SHIPTYPE_AUTO,CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Label>CONFIG_SHIPTYPE_AUTO Input>vShip_Type,Please Enter The Ship Type You Wish To Use. Valid Entries: Frigate-Cruiser-Idustrial-Battleship. Default: %vShip_Type%.,%vShip_Type% If>%vShip_Type%=Frigate,FRIGATE_CONFIG_AUTO If>%vShip_Type%=Cruiser,CRUISER_CONFIG_AUTO If>%vShip_Type%=Industrial,INDUSTRIAL_CONFIG_AUTO If>%vShip_Type%=Battleship,BATTLESHIP_CONFIG_AUTO MessageModal>You Have Entered An InValid Ship Type. Please Try Again... GoTo>CONFIG_SHIPTYPE_AUTO Label>FRIGATE_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=2 Let>vMedium_Power_Slots=2 GoTo>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>CRUISER_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=4 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>INDUSTRIAL_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=1 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>BATTLESHIP_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=8 Let>vMedium_Power_Slots=4 Label>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input ShipType - User Configuration ////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The MANUAL Configuration By Ship Type?,vMANUAL_Config If>%vMANUAL_Config%=YES,CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS Label>CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Input>vShip_Type,Please Enter The Ship Type You Wish To Use. Valid Entries: Frigate-Cruiser-Idustrial-Battleship. Default: %vShip_Type%.,%vShip_Type% If>%vShip_Type%=Frigate,FRIGATE_CONFIG_MANUAL If>%vShip_Type%=Cruiser,CRUISER_CONFIG_MANUAL If>%vShip_Type%=Industrial,INDUSTRIAL_CONFIG_MANUAL If>%vShip_Type%=Battleship,BATTLESHIP_CONFIG_MANUAL MessageModal>You Have NOT Entered An Acceptable Ship Type. Please Try Again... GoTo>CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Label>FRIGATE_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=2 Let>vMedium_Power_Slots=2 GoTo>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>CRUISER_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=4 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>INDUSTRIAL_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=1 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>BATTLESHIP_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=8 Let>vMedium_Power_Slots=4 Label>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>MINING_LASERS_MANUAL Input>vMining_Lasers, Please Enter The Number Of Mining Lasers You Wish To Use. Valid Entries: 1-8. Default: %vMining_Lasers%.,%vMining_Lasers% If>%vMining_Lasers%=1,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=2,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=3,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=4,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=5,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=6,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=7,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=8,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL MessageModal>You Have Entered An InValid Number Of Mining Lasers, Please Try Again... GoTo>MINING_LASERS_MANUAL Label>MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL Input>vMedium_Power_Modules, Please Enter The Number Of Medium Power Slots Available On Your Chosen Ship. Valid Entries: 1-4. Default: %vMedium_Power_Modules%.,%vMedium_Power_Modules% If>%vMedium_Power_Modules=1,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS If>%vMedium_Power_Modules=2,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS If>%vMedium_Power_Modules=3,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS If>%vMedium_Power_Modules=4,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS MessageModal>You Have Entered An InValid Number Of Medium Power Slots, Please Try Again... GoTo>MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL Label>CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS Label>EXPRESS_SETUP END>USER_INPUT_Variables Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - KEYS ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Left_Click GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 LClick Wait>%vWait_Quick% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Left_Click Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Right_Click GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 RClick Wait>%vWait_Menu% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Right_Click Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Drag_Pick Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 LDown Wait>%vWait_Fast% WaitReady>0 END>Drag_Pick Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Drag_Drop Wait>%vWait_Short% WaitReady>0 LUp Wait>%vWait_Slow% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Drag_Drop Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Enter_Text Wait>%vWait_Short% GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 Press Enter Wait>%vWait_Short% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Enter_Text Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - WAIT STATES ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Fast Wait>%vWait_Fast% WaitReady>0 END>Wait_Fast Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Quick Wait>%vWait_Quick% WaitReady>0 END>Wait_Quick Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Short Wait>%vWait_Short% WaitReady>0 END>Wait_Short Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Long Wait>%vWait_Long% WaitReady>0 END>Wait_Long Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Slow Wait>%vWait_Slow% WaitReady>0 END>Wait_Slow Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Menu Wait>%vWait_Menu% WaitReady>0 END>Wait_Menu Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Window Wait>%vWait_Window% WaitReady>0 END>Wait_Window Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Window_Slow Wait>%vWait_Window_Slow% WaitReady>0 END>Wait_Window_Slow Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Options Wait>%vWait_Options% WaitReady>0 END>Wait_Options Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Color If>%vAUTO_Evade%=YES,Wait_Quick,Wait_Slow WaitReady>0 END>Wait_Color Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - DETECTION MODULES //////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_AUTO_Evade Let>vWait_Fast=0.075 Let>vWait_Quick=0.125 Let>vWait_Short=0.250 Let>vWait_Long=0.500 Let>vWait_Slow=0.750 Let>vWait_Window=1.500 Let>vWait_Cursor=2 Let>vWait_Options=3 END>Wait_AUTO_Evade Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>INFO_Detect GetPixelColor>795,585,vINFO_Color If>%vINFO_Color%<>0,INFO_DETECT_END MouseMove>643,609 Wait>%vWait_Fast% LClick Wait>%vWait_Short% If>%vMining%=YES,INFO_DETECT_END GoSub>Log_ON_OFF GetPixelColor>750,200,vINFO_Location_Color If>%vINFO_Location_Color%=0,INFO_UNDOCKED GoSub>Station_UnDock Label>INFO_UNDOCKED GoTo>MAIN_LOOP Label>INFO_DETECT_END END>INFO_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>CRASH_Detect GetPixelColor>750,250,vCheck_DeskTop_Color If>%vCheck_DeskTop_Color%<>10841658,CRASH_DETECT_END GoSub>EVE_Close Wait>300 GoTo>RELOGON Label>CRASH_DETECT_END END>CRASH_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EULA_Detect Label>EULA_RECHECK If>%vClear_Cache%=YES,VIRGIN_EULA GetPixelColor>601,705,vCheck_EULA_Color GoTo>VIRGIN_EULA_CONTINUE Label>VIRGIN_EULA GetPixelColor>640,705,vCheck_EULA_Color Label>VIRGIN_EULA_CONTINUE If>%vCheck_EULA_Color%>13000000,EULA_UP GoTo>EULA_RECHECK Label>EULA_UP END>EULA_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Logon_Detect Label>LOGON_RECHECK GetPixelColor>642,722,vCheck_Logon_Color If>%vCheck_Logon_Color%>13000000,LOGON_UP GoTo>LOGON_RECHECK Label>LOGON_UP END>Logon_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Character_Detect Label>CHARACTER_RECHECK GetPixelColor>700,725,vCheck_Character_Color If>%vCheck_Character_Color%>9000000,CHARACTER_UP GoTo>CHARACTER_RECHECK Label>CHARACTER_UP END>Character_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Game_Detect Label>BLACK_RECHECK GetPixelColor>700,725,vCheck_Black_Color If>%vCheck_Black_Color%=0,BLACK_UP GoTo>BLACK_RECHECK Label>BLACK_UP GetPixelColor>700,725,vCheck_Game_Color If>%vCheck_Game_Color%<>0,GAME_UP GoTo>BLACK_UP Label>GAME_UP END>Game_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Character_Select Label>CHARACTER_SELECT_START If>%vCharacter_Slot%<>1,CHARACTER_2_CHECK MouseMove>405,515 GoTo>CHARACTER_SELECT_END Label>CHARACTER_2_CHECK If>%vCharacter_Slot%<>2,CHARACTER_3_CHECK MouseMove>645,515 GoTo>CHARACTER_SELECT_END Label>CHARACTER_3_CHECK If>%vCharacter_Slot%<>3,CHARACTER_SELECT_INVALID MouseMove>885,515 GoTo>CHARACTER_SELECT_END Label>CHARACTER_SELECT_INVALID Input>vCharacter_Select,Please Enter The Proper Slot of The Character You Wish To Activate. Valid Entries Are 1-3. Default: %vCharacter_Select%.,%vCharacter_Select% GoTo>CHARACTER_SELECT_START Label>CHARACTER_SELECT_END END>Character_Select Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Warp_Detect GoSub>System_Time_Seconds Let>vWarp_Detect_Start=%vSystem_Time_Seconds% Let>vWarp_Detect_Start=%vWarp_Detect_Start% Label>START_WARP_ACTIVATE Let>vWarp_Activate=0 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "P" in "WARP" GetPixelColor>533,670,vWarp_Activate_1 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_1%<13000000,WARP_ACTIVATE_1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_1 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "D" in "DRIVE" GetPixelColor>570,670,vWarp_Activate_2 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_2%<13000000,WARP_ACTIVATE_2 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_2 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "R" in "DRIVE" GetPixelColor>593,670,vWarp_Activate_3 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_3%<13000000,WARP_ACTIVATE_3 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_3 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "DRIVE" GetPixelColor>664,670,vWarp_Activate_4 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_4%<13000000,WARP_ACTIVATE_4 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_4 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "ACTIVE" GetPixelColor>817,670,vWarp_Activate_5 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_5%<13000000,WARP_ACTIVATE_5 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_5 GoSub>System_Time_Seconds Let>vWarp_Detect_Time=%vSystem_Time_Seconds%-%vWarp_Detect_Start% Let>vWarp_Detect_Time=%vWarp_Detect_Time% If>%vWarp_Detect_Time%>300,MAIN_LOOP If>%vWarp_Activate%<>5,START_WARP_ACTIVATE GoSub>System_Time_Seconds Let>vWarp_Start=%vSystem_Time_Seconds% Let>vWarp_Start=%vWarp_Start% Wait>%vWait_Options% Label>START_WARP_DEACTIVATE Let>vWarp_Deactivate=0 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "P" in "WARP" GetPixelColor>533,670,vWarp_Deactivate_1 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_1%>13000000,WARP_DEACTIVATE_1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_1 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "D" in "DRIVE" GetPixelColor>570,670,vWarp_Deactivate_2 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_2%>13000000,WARP_DEACTIVATE_2 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_2 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "R" in "DRIVE" GetPixelColor>593,670,vWarp_Deactivate_3 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_3%>13000000,WARP_DEACTIVATE_3 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_3 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "DRIVE" GetPixelColor>664,670,vWarp_Deactivate_4 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_4%>13000000,WARP_DEACTIVATE_4 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_4 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "ACTIVE" GetPixelColor>817,670,vWarp_Deactivate_5 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_5%>13000000,WARP_DEACTIVATE_5 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_5 GoSub>System_Time_Seconds Let>vWait_Warp=%vSystem_Time_Seconds%-%vWarp_Start% Let>vWait_Warp=%vWait_Warp% If>%vWait_Warp%<300,NOT_STUCK_WARP GoSub>EVE_LogOut GoTo>AUTO_EVE_LOGON Label>NOT_STUCK_WARP If>%vWarp_Deactivate%<2,START_WARP_DEACTIVATE END>Warp_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINE - EVASION MODULE //////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>RATS_Loop Let>vRATS_Line=1 Label>RATS_LOOP_RESTART Let>vRATS_Line=%vRATS_Line%-1 Let>vRATS_Line=%vRATS_Line% Let>vRATS_Alarm_Y=%vRATS_Line%*18 Let>vRATS_Alarm_Y=%vRATS_Alarm_Y%+234 Let>vRATS_Alarm_Y=%vRATS_Alarm_Y% Let>vRATS_Line=%vRATS_Line%+2 Let>vRATS_Line=%vRATS_Line% If>%vRATS_Line%>%vRATS_Line_Check%,RATS_LOOP_END GetPixelColor>808,%vRATS_Alarm_Y%,vRATS_Alarm1 If>%vRATS_Alarm1%>3000000,MAIN_LOOP GetPixelColor>815,%vRATS_Alarm_Y%,vRATS_Alarm2 If>%vRATS_Alarm2%>3000000,MAIN_LOOP GetPixelColor>822,%vRATS_Alarm_Y%,vRATS_Alarm3 If>%vRATS_Alarm3%>3000000,MAIN_LOOP,RATS_LOOP_RESTART Label>RATS_LOOP_END END>RATS_Loop Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - LOGON - LOGOFF /////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EVE_Logon Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// STARTUP EVE-ONLINE /////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>RELOGON Remark>Check To Make Sure EVE Windows ARE Closed... GoSub>EVE_Close Let>vLOGON_Done=NO Remark>Clear Eve Online Cache Let>vEVE_Cache=%vEVE_Install% ConCat>%vEVE_Cache%,cache\*.* If>%vClear_Cache%=NO,SKIP_CLEAR_CACHE DeleteFile>%vEVE_Cache% Wait>%vWait_Options% Label>SKIP_CLEAR_CACHE Remark>StartUp EVE Online Let>vEVE_Program=%vEVE_Install% ConCat>%vEVE_Program%,eve.exe Run Program>%vEVE_Program% GoSub>EULA_Detect Wait>%vWait_Window% If>%vClear_Cache%=YES,SCROLL_EULA MouseMove>600,706 GoTo>ACCEPT_EULA Label>SCROLL_EULA Remark>Scroll Through "EULA" MouseMove>989,335 GoSub>Drag_Pick MouseMove>989,652 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click "ACCEPT" MouseMove>601,707 Label>ACCEPT_EULA GoSub>Left_Click GoSub>Logon_Detect Wait>%vWait_Window% Remark>Checking Status of Server at Logon Window...Checking "K" Of "STATUS: OK"... GetPixelColor>574,644,vStatus_Color If>%vStatus_Color%>13000000,STATUS_GOOD GoSub>EVE_Close Wait>300 GoTo>RELOGON Label>STATUS_GOOD If>%vClear_Cache%=YES,SKIP_CLEAR_USERNAME Remark>Clear UserName MouseMove>380,633 LDblClick Wait>%vWait_Short% Press Del Wait>%vWait_Short% Label>SKIP_CLEAR_USERNAME Remark> Enter UserName MouseMove>410,633 GoSub>Left_Click Remark>Send Variable "vUser_Name" To Active Window Send Character/Text>%vUser_Name% Wait>%vWait_Short% If>%vAUTO_Logon%=YES,SKIP_USERNAME_CLEAR Let>vUser_Name=UNLIKELY Label>SKIP_USERNAME_CLEAR Remark>Enter Password MouseMove>410,653 GoSub>Left_Click Remark>Send Variable "vPass_Word" To Active Window Send Character/Text>%vPass_Word% Wait>%vWait_Short% If>%vAUTO_Logon%=YES,SKIP_PASSWORD_CLEAR Let>vPass_Word=UNLIKELY Label>SKIP_PASSWORD_CLEAR Remark>Left Click "CONNECT" MouseMove>639,722 GoSub>Left_Click GoSub>Character_Detect Wait>10 If>%vClear_Cache%=NO,LOGON_SKIP_OPTIONS Remark><ESC> To Options Screen Press Esc Wait>%vWait_Options% Remark>Left Click Disable "LOG CHAT TO FILE" MouseMove>280,593 GoSub>Left_Click Remark>Left Click "AUTO REJECT INVITATIONS" MouseMove>280,623 GoSub>Left_Click Remark>Left Click "CLOSE WINDOW" MouseMove>680,715 GoSub>Left_Click Label>LOGON_SKIP_OPTIONS Wait>%vWait_Options% GoSub>Character_Select GoSub>Left_Click GoSub>Game_Detect Wait>%vWait_Options% Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// FIND WHERE I AM ////////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// GetPixelColor>750,200,vWideScreen_Color If>%vWideScreen_Color%=0,OUTSIDE_STATION_START,INSIDE_STATION_START Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// INSIDE-STATION START ///////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>INSIDE_STATION_START Let>vInSide_Station_Start=YES Let>vOutSide_Station_Finish=NO Let>vOutSide_Station_Start=NO Let>vInSide_Station_Finish=NO GoTo>GUI_STEP_1 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// OUTSIDE-STATION FINISH /////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>OUTSIDE_STATION_FINISH Let>vInSide_Station_Start=NO Let>vOutSide_Station_Finish=YES Let>vOutSide_Station_Start=NO Let>vInSide_Station_Finish=NO GoTo>GUI_STEP_7 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// OUTSIDE-STATION START //////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>OUTSIDE_STATION_START Let>vInSide_Station_Start=NO Let>vOutSide_Station_Finish=NO Let>vOutSide_Station_Start=YES Let>vInSide_Station_Finish=NO GoTo>GUI_STEP_2 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// INSIDE-STATION FINISH //////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>INSIDE_STATION_FINISH Let>vInSide_Station_Start=NO Let>vOutSide_Station_Finish=NO Let>vOutSide_Station_Start=NO Let>vInSide_Station_Finish=YES GoTo>GUI_STEP_1 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// GUI SETUP //////////////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_1 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_SHIPS Remark>Left Click To Close "ITEMS/SHIPS" MouseMove>455,532 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% GoTo>GUI_STEP_1_END Label>CACHE_SKIP_LOGON_SHIPS Remark>Left Click To Close "ITEMS" MouseMove>885,732 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Label>GUI_STEP_1_END If>%vInSide_Station_Finish%=YES,GUI_STEP_4 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_2 Remark>Left Click To Minimize "ROOKIE HELP" MouseMove>440,727 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_3 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_SIDEBAR Left Click To Collapse "SIDEBAR" MouseMove>239,163 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% Remark>Right Click "SIDEBAR" MouseMove>147,820 GoSub>Right_Click Remark>Left Click "TURN ICONZOOM OFF" MouseMove>215,860 GoSub>Left_Click Label>CACHE_SKIP_LOGON_SIDEBAR If>%vOutSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_5 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_4 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_TUTORIAL Remark>Left Click Close "IN_STATION TUTORIAL" MouseMove>455,159 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Left Click "OK" To "ABORT TUTORIAL" MouseMove>620,610 Remark>Long SRT To Avoid False/Positive Detect of INFO Window Wait>%vWait_Fast% LClick Wait>%vWait_Short% Label>CACHE_SKIP_LOGON_TUTORIAL If>%vInSide_Station_Finish%=YES,GUI_STEP_6 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_5 GoSub>PP_Open If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_PP Remark>Left Click Drag To Move "PEOPLE & PLACES" MouseMove>667,479 GoSub>Drag_Pick MouseMove>315,728 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click Drag To Resize "PEOPLE & PLACES" Top Side MouseMove>315,722 GoSub>Drag_Pick MouseMove>315,250 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click "PLACES" Tab in "PEOPLE & PLACES" MouseMove>445,315 GoSub>Left_Click WaitCursorChanged>%vWait_Cursor% If>%vOpen_PP%=YES,LOGON_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>LOGON_SKIP_PP_CLOSE Label>CACHE_SKIP_LOGON_PP If>%vOutSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_7 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_6 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_ITEMS Remark> Left Click To Open "ITEMS" MouseMove>146,742 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click Drag To Move "ITEMS" MouseMove>320,535 GoSub>Drag_Pick MouseMove>320,735 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click Drag Right Side of "ITEMS" To Resize MouseMove>460,790 GoSub>Drag_Pick MouseMove>890,790 GoSub>Drag_Drop If>%vOpen_Items%=YES,LOGON_SKIP_ITEMS_CLOSE Remark>Left Click To Close "ITEMS" MouseMove>885,732 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Label>LOGON_SKIP_ITEMS_CLOSE Label>CACHE_SKIP_LOGON_ITEMS If>%vInSide_Station_Finish%<>YES,DO_NOT_TRANSFER_CARGO GoSub>Transfer_Cargo Label>DO_NOT_TRANSFER_CARGO If>%vInSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_UNDOCK If>%vInSide_Station_Finish%=YES,GUI_STEP_UNDOCK Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_7 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_SCANNER Remark>Left Click Drag To Resize "SCANNER" Left Side MouseMove>946,190 GoSub>Drag_Pick MouseMove>800,190 GoSub>Drag_Drop Wait>%vWait_Slow% Remark>Left Click Drag To Resize "SCANNER" Bottom Side MouseMove>975,299 GoSub>Drag_Pick MouseMove>975,500 GoSub>Drag_Drop Wait>%vWait_Slow% Remark>Left Click Select "NAME" Tab of Scanner GoSub>Scanner_Name_Tab Remark>Left Click "DIST" Column To Scan By Distance MouseMove>1075,235 GoSub>Left_Click WaitCursorChanged>%vWait_Cursor% GoSub>Scanner_Auto_Tab Label>CACHE_SKIP_LOGON_SCANNER Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_8 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_BACKGROUND Remark>Set GUI Background Transparency MouseMove>980,160 GoSub>Right_Click MouseMove>1025,201 Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu MouseMove>925,263 Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu MouseMove>1020,265 GoSub>Left_Click Label>CACHE_SKIP_LOGON_BACKGROUND Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_9 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_CARGO Remark>Left Click To Open "CARGO" MouseMove>552,838 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Remark>Move and Resize CargoHold Under Scanner MouseMove>650,480 GoSub>Drag_Pick MouseMove>935,510 GoSub>Drag_Drop Wait>%vWait_Slow% Label>CACHE_SKIP_LOGON_CARGO Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_10 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_MWD If>%vMWD%=YES,MEDIUM_POWER_MODULES_END Remark>Left Click Select "MEDIUM POWER MODULES" MouseMove>644,879 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Remark>Right Click Select Menu for Afterburner If>%vMedium_Power_Modules%=2,MEDIUM_POWER_MODULES_2 If>%vMedium_Power_Modules%=3,MEDIUM_POWER_MODULES_3 If>%vMedium_Power_Modules%=4,MEDIUM_POWER_MODULES_4 Label>MEDIUM_POWER_MODULES_2 MouseMove>630,798 GoSub>Right_Click Remark>Left Click Select "SET AUTOREPEAT ON" MouseMove>685,809 GoSub>Left_Click GoTo>MEDIUM_POWER_MODULES_END Label>MEDIUM_POWER_MODULES_3 MouseMove>616,805 GoSub>Right_Click Remark>Left Click Select "SET AUTOREPEAT ON" MouseMove>675,816 GoSub>Left_Click GoTo>MEDIUM_POWER_MODULES_END Label>MEDIUM_POWER_MODULES_4 MouseMove>607,813 GoSub>Right_Click Remark>Left Click Select "SET AUTOREPEAT ON" MouseMove>676,824 GoSub>Left_Click Label>MEDIUM_POWER_MODULES_END Remark>Left Click Select "HIGH POWER MODULES" MouseMove>629,877 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% Label>CACHE_SKIP_LOGON_MWD If>%vOutSide_Station_Finish%=YES,EVE_LOGON_END If>%vOutSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_DOCK Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_UNDOCK Remark>Left Click "UNDOCK" GoSub>Station_UnDock Remark>Left Click "STOP SHIP" MouseMove>723,898 GoSub>Left_Click If>%vInSide_Station_Start%=YES,OUTSIDE_STATION_FINISH If>%vInSide_Station_Finish%=YES,EVE_LOGON_END Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_DOCK If>%vClear_Cache%=YES,CACHE_SKIP_WAIT_DOCK Wait>30 Label>CACHE_SKIP_WAIT_DOCK GoSub>Station_Dock GoTo>INSIDE_STATION_FINISH Remark>////////////////////////////////////////////////// Let>vLOGON_Done=YES Label>EVE_LOGON_END END>EVE_Logon Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EVE_LogOut Remark>Just Slam it...Wiping Cache at Logon Anyways...Quick AND Easy! MouseMove>1145,140 Wait>%vWait_Fast% LClick END>EVE_LogOut Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MENU ITEM POSITION /////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Rotation Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X%+1 Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X% Let>vPPSlot_Limit=%vPPSlot_First_System%+%vNumber_Asteroid_Fields% Let>vPPSlot_Limit=%vPPSlot_Limit% If>%vPPSlot_Asteroid_X%>%vPPSlot_Limit%,ROTATION_START_OVER,ROTATION_CONTINUE Label>ROTATION_START_OVER Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_First_System% Label>ROTATION_CONTINUE END>Asteroid_Rotation Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Rotation_Debug Let>vPPSlot_Asteroid_Debug=%vPPSlot_First_System%+%vNumber_Asteroid_Fields% Let>vPPSlot_Asteroid_Debug=%vPPSlot_Asteroid_Debug% Input>vPPSlot_Asteroid_X,Please enter the Line Number of the Asteroid Field where you wish to Start Mining. Default: %vPPSlot_Asteroid_Debug%.,%vPPSlot_Asteroid_Debug% GetPixelColor>750,200,vCheck_AskMine_Docked If>%vCheck_AskMine_Docked%=0,ASKMINE_UNDOCKED GoSub>Station_UnDock Label>ASKMINE_UNDOCKED GoTo>MAIN_LOOP END>Asteroid_Rotation_Debug Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_PPSlot If>%vPPSlot_Asteroid_X%<>%vPPSlot_Station_X%,CALCULATE_POSITION Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X%+1 Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X% Label>CALCULATE_POSITION Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%*18 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%+349 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y% MouseMove>250,%vPosition_PPSlot_Y% END>Asteroid_Position_PPSlot Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_WarpTo Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPosition_WarpTo_Y%*18 Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPosition_WarpTo_Y%+376 Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPosition_WarpTo_Y% GetPixelColor>307,%vPosition_WarpTo_Y%,vCheck_WarpTo_Color If>%vCheck_WarpTo_Color%>13000000,WARPTO_AVAILABLE If>%vOpen_PP%=YES,WARPTO_SAME_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>WARPTO_SAME_SKIP_PP_CLOSE GoSub>Asteroid_Rotation GoTo>APPROACH_ASTEROID Label>WARPTO_AVAILABLE MouseMove>300,%vPosition_WarpTo_Y% END>Asteroid_Position_WarpTo Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_XXKM Label>15KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>15,20KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_15KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>20KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>20,30KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_20KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>30KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>30,40KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_30KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>40KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>40,60KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_40KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>60KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_60KM Label>ASTEROID_POSITION_END END>Asteroid_Position_XXKM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_15KM Let>vPosition_15KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_15KM_Y=%vPosition_15KM_Y%*18 Let>vPosition_15KM_Y=%vPosition_15KM_Y%+378 Let>vPosition_15KM_Y=%vPosition_15KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_15KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_15KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_20KM Let>vPosition_20KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_20KM_Y=%vPosition_20KM_Y%*18 Let>vPosition_20KM_Y=%vPosition_20KM_Y%+392 Let>vPosition_20KM_Y=%vPosition_20KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_20KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_20KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_30KM Let>vPosition_30KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_30KM_Y=%vPosition_30KM_Y%*18 Let>vPosition_30KM_Y=%vPosition_30KM_Y%+406 Let>vPosition_30KM_Y=%vPosition_30KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_30KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_30KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_40KM Let>vPosition_40KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_40KM_Y=%vPosition_40KM_Y%*18 Let>vPosition_40KM_Y=%vPosition_40KM_Y%+420 Let>vPosition_40KM_Y=%vPosition_40KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_40KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_40KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_60KM Let>vPosition_60KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_60KM_Y=%vPosition_60KM_Y%*18 Let>vPosition_60KM_Y=%vPosition_60KM_Y%+434 Let>vPosition_60KM_Y=%vPosition_60KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_60KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_60KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_Position_PPSlot Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPPSlot_Station_X%-1 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%*18 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%+349 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y% MouseMove>250,%vPosition_PPSlot_Y% END>Station_Position_PPSlot Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_Position_Dock Let>vDock_Close=NO Let>vPosition_Dock_Y=%vPPSlot_Station_X%-1 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%*18 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%+390 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% If>%vLOGON_Done%=YES,DOCK_WARPTO Remark>Check if "APPROACH" Option Available in Right Click Menu...Checking For "H" In "APPROACH" Let>vCheck_Dock_Approach=%vPosition_Dock_Y%-14 Let>vCheck_Dock_Approach=%vCheck_Dock_Approach% GetPixelColor>315,%vCheck_Dock_Approach%,vCheck_Dock_Approach_Color If>%vCheck_Dock_Approach_Color%<13000000,DOCK_WARPTO Remark>Check if "LOCK TARGET" Option Available in Right Click Menu...Checking For Last "T" In "LOCK TARGET" Let>vCheck_Dock_LockTarget=%vPosition_Dock_Y%+14 Let>vCheck_Dock_LockTarget=%vCheck_Dock_LockTarget% GetPixelColor>327,%vCheck_Dock_LockTarget%,vCheck_Dock_LockTarget_Color If>%vCheck_Dock_LockTarget_Color%<13000000,DOCK_CHECK_LIMBO Let>vDock_Close=YES Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%+28 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% GoTo>DOCK_WARPTO Label>DOCK_CHECK_LIMBO Let>vDock_Close=YES Remark>Check For "LIMBO" Spot 100-150KM Out, No Dock, No WarpTo Available...Checking For "T" In "LOOK AT" Let>vCheck_Dock_LookAt=%vPosition_Dock_Y%+14 Let>vCheck_Dock_LookAt=%vCheck_Dock_LookAt% GetPixelColor>304,%vCheck_Dock_LookAt%,vCheck_Dock_LookAt_Color If>%vCheck_Dock_LookAt_Color%<13000000,DOCK_NORMAL Remark>Use "Approach" To Get Closer... Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%-14 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% Let>vDock_LIMBO=YES GoTo>DOCK_WARPTO Label>DOCK_NORMAL Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%+14 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% Label>DOCK_WARPTO MouseMove>300,%vPosition_Dock_Y% END>Station_Position_Dock Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - TIMERS /////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>System_Time_Seconds Sec>vSeconds Min>vMinutes Hour>vHour Let>vSystem_Time_Seconds1=%vHour%*3600 Let>vSystem_Time_Seconds1=%vSystem_Time_Seconds1% Let>vSystem_Time_Seconds2=%vMinutes%*60 Let>vSystem_Time_Seconds2=%vSystem_Time_Seconds2% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds1% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds%+%vSystem_Time_Seconds2% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds%+%vSeconds% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds% END>System_Time_Seconds Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Log_ON_OFF If>%vAUTO_Logon%=YES,CHECK_TIME,LOG_ON_OFF_END Label>CHECK_TIME GoSub>System_Time_Seconds Remark>Check For LogOut Time - 4:45 am CST If>%vSystem_Time_Seconds%<17100,LOG_ON_OFF_END Remark>Check For Logon Time - 5:30 am CST If>%vSystem_Time_Seconds%>19800,LOG_ON_OFF_END GetPixelColor>750,200,vLog_Location_Color If>%vLog_Location_Color%<>0,LOG_DOCKED GoSub>Station_Dock GoSub>Transfer_Cargo Label>LOG_DOCKED GoSub>EVE_LogOut Wait>%vWait_Options% Label>WATCH_TIME_LOGON Wait>60 GoSub>System_Time_Seconds Remark>Check For Logon Time - 5:30 am CST If>%vSystem_Time_Seconds%>19800,AUTO_EVE_LOGON,WATCH_TIME_LOGON Label>LOG_ON_OFF_END END>Log_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - ACTION /////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EVE_Close IfWindowOpen>EVE,EVE_CLOSE_START,EVE_CLOSE_END Label>EVE_CLOSE_START SetFocus>EVE Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click "OK" On "CONNECTION LOST" Window MouseMove>640,587 Wait>%vWait_Quick% LClick Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click Close "EVE" Window MouseMove>991,292 Wait>%vWait_Quick% LClick Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click "YES" On "QUIT THE GAME" Window MouseMove>615,587 Wait>%vWait_Quick% LClick Wait>%vWait_Window% IfWindowOpen>EVE,EVE_CLOSE_START Label>EVE_CLOSE_END END>EVE_Close Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>PP_Open Remark>Left Click To Open "PEOPLE & PLACES" MouseMove>146,326 GoSub>Left_Click WaitCursorChanged>%vWait_Cursor% END>PP_Open Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>PP_Close Remark>Left Click To Close "PEOPLE & PLACES" MouseMove>472,255 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% END>PP_Close Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scanner_Name_Tab Remark>Left Click "NAME" Tab of "SCANNER" MouseMove>865,177 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scanner_Name_Tab Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scanner_Auto_Tab Remark>Left Click "AUTO" Tab of "SCANNER" MouseMove>825,177 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scanner_Auto_Tab Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scanner_Close_Open Remark>Left Click To Close "SCANNER" MouseMove>1148,159 Gosub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% Remark>Left Click To Open "SCANNER" MouseMove>562,805 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scanner_Close_Open Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scan_Ore_Type GoSub>Scanner_Name_Tab MouseMove>850,211 GoSub>INFO_Detect LDblClick Wait>%vWait_Quick% GoSub>INFO_Detect Press Del Wait>%vWait_Short% Send Character/Text>Asteroid (%vOre_Type%) GoSub>Enter_Text Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scan_Ore_Type Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Check_Ore_Type Remark>Checking "d" Of "Asteroid (********)" GoSub>Wait_Color GetPixelColor>843,250,vCheck_Ore_Type If>%vCheck_Ore_Type%>13000000,ORE_TYPE_PRESENT GoTo>MAIN_LOOP Label>ORE_TYPE_PRESENT END>Check_Ore_Type Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Afterburner_ON_OFF Remark>Engage Afterburner GoSub>INFO_Detect Press ALT Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect Press F1 Wait>%vWait_Quick% Release ALT Wait>%vWait_Quick% END>Afterburner_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Afterburner2_ON_OFF Remark>Engage Afterburner GoSub>INFO_Detect Press ALT Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect Press F1 Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect Press F2 Wait>%vWait_Quick% Release ALT Wait>%vWait_Quick% END>Afterburner2_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Lasers_ON_OFF GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect Press F1 If>%vMining_Lasers%>1,MINING_LASERS_2,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_2 Press F2 If>%vMining_Lasers%>2,MINING_LASERS_3,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_3 Press F3 If>%vMining_Lasers%>3,MINING_LASERS_4,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_4 Press F4 If>%vMining_Lasers%>4,MINING_LASERS_5,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_5 Press F5 If>%vMining_Lasers%>5,MINING_LASERS_6,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_6 Press F6 If>%vMining_Lasers%>6,MINING_LASERS_7,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_7 Press F7 If>%vMining_Lasers%>7,MINING_LASERS_8,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_8 Press F8 If>%vMining_Lasers%=8,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_END END>Lasers_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Lasers_Reset Remark>Reset Sticky Mining Laser MouseMove>750,200 GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect RClick LClick END>Lasers_Reset Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MOVEMENT ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_WarpTo If>%vOpen_PP%=YES,WARPTO_SKIP_PP_OPEN GoSub>PP_Open Label>WARPTO_SKIP_PP_OPEN Remark>Right Click Proper Slot GoSub>Asteroid_Position_PPSlot GoSub>Right_Click Remark>Left Click "WARP TO" GoSub>Asteroid_Position_WarpTo Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu Remark>Left Click "WITHIN XX KM" GoSub>Asteroid_Position_XXKM If>%vOPEN_PP%=YES,WARPTO_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>WARPTO_SKIP_PP_CLOSE GoSub>Asteroid_Rotation GoSub>Warp_Detect If>%vAUTO_Evade%=NO,RATS_WARPTO_END Let>vRATS_Loop_Number=25 Let>vRATS_Loop=0 Repeat>vRATS_Loop Let>vRATS_Loop=%vRATS_Loop%+1 Let>vRATS_Loop=%vRATS_Loop% GoSub>RATS_Loop Until>vRATS_Loop,%vRATS_Loop_Number% Label>RATS_WARPTO_END END>Asteroid_WarpTo Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_Dock Label>DOCK_AGAIN If>%vOPEN_PP%=YES,DOCK_SKIP_PP_OPEN GoSub>PP_Open Label>DOCK_SKIP_PP_OPEN Remark>Right Click Proper Slot GoSub>Station_Position_PPSlot GoSub>Right_Click Remark>Left Click "DOCK" GoSub>Station_Position_Dock GoSub>Left_Click If>%vOpen_PP%=YES,DOCK_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>DOCK_SKIP_PP_CLOSE If>%vDock_Close%=YES,SKIP_WARP_DETECT GoSub>Warp_Detect Label>SKIP_WARP_DETECT If>%vAfterburner_ON%=YES,DOCK_SKIP_AFTERBURNER If>%vMWD_Dual%=NO,DOCK_SKIP_MWD_DUAL GoSub>Afterburner2_ON_OFF GoTo>DOCK_SKIP_MWD_SINGLE Label>DOCK_SKIP_MWD_DUAL GoSub>Afterburner_ON_OFF Label>DOCK_SKIP_MWD_SINGLE Let>vAfterburner_ON=YES Label>DOCK_SKIP_AFTERBURNER If>%vDock_LIMBO%=NO,CHECK_STATION Wait>60 Let>vDock_LIMBO=NO GoTo>DOCK_AGAIN Label>CHECK_STATION Let>vCheck_Station=0 Label>RECHECK_STATION Wait>%vWait_Window% GetPixelColor>750,200,vCheck_Station_Color Let>vCheck_Station=%vCheck_Station%+1 Let>vCheck_Station=%vCheck_Station% If>%vCheck_Station%>120,GOT_STUCK If>%vCheck_Station_Color%=0,RECHECK_STATION,AT_STATION Label>GOT_STUCK GoSub>Afterburner_ON_OFF GoSub>Asteroid_WarpTo GoTo>DOCK_AGAIN Label>AT_STATION Let>vAfterburner_ON=NO Wait>10 END>Station_Dock Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Approach Remark>Check Asteroid Field To See If Strip Mined... GoSub>Check_Ore_Type Remark>Right Click First Entry
|
|
|
|
|
Posted: November 12th, 2004, 9:51 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
Retry for rest, got cut off at Asteroid Approach...
CUT--------------------------------------------------------------------------------- Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Approach Remark>Check Asteroid Field To See If Strip Mined... GoSub>Check_Ore_Type Remark>Right Click First Entry MouseMove>870,250 GoSub>Right_Click If>%vShip_Type%=Industrial,APPROACH_ORBIT If>%vShip_Type%=Battleship,APPROACH_ORBIT Remark>Left Click "APPROACH" MouseMove>925,277 GoSub>Left_Click GoTo>APPROACH_DONE Label>APPROACH_ORBIT Remark>Left Click "ORBIT" MouseMove>925,291 Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu Remark>Left Click "7.5 KM" MouseMove>1010,349 GoSub>Left_Click Label>APPROACH_DONE GoSub>Afterburner_ON_OFF Let>vAfterburner_ON=YES END>Asteroid_Approach Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Lock_Target Remark>Check Asteroid Field To See If Strip Mined... GoSub>Check_Ore_Type Label>LOCK_TARGET_RETRY Remark>Right Click First Entry MouseMove>870,250 GoSub>Right_Click Remark>Check If Close Enough To "LOCK TARGET" Wait>%vWait_Fast% GetPixelColor>947,306,vMenu_Lock_Target If>%vMenu_Lock_Target%>3000000,LOCK_TARGET_AVAILABLE GoTo>LOCK_TARGET_RETRY Label>LOCK_TARGET_AVAILABLE Remark>Left Click "LOCK TARGET" MouseMove>930,305 GoSub>Left_Click Remark>Left Click "AUTO" Tab Of "SCANNER" GoSub>Scanner_Auto_Tab Let>vCheck_Target=0 Label>CHECK_TARGET_LOCK If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoSub>Wait_Color GetPixelColor>545,205,vCheck_Target_Color Let>vCheck_Target=%vCheck_Target%+1 Let>vCheck_Target=%vCheck_Target% If>%vAUTO_Evade%=YES,CHECK_TARGET_LONG If>%vCheck_Target%<30,CHECK_TARGET_CONTINUE GoTo>CHECK_TARGET_DONE Label>CHECK_TARGET_LONG If>%vCheck_Target%<300,CHECK_TARGET_CONTINUE Label>CHECK_TARGET_DONE GoTo>MINE_ASTEROID_NOT_FULL Label>CHECK_TARGET_CONTINUE If>%vCheck_Target_Color%=0,CHECK_TARGET_LOCK GoSub>Wait_Color END>Lock_Target Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Mine Let>vRestart_Lasers=0 Label>RESTART_LASERS GoSub>Lasers_Reset Remark>Check To See If Some Wahoo Killed My Target While Approaching... GoSub>Wait_Color GetPixelColor>545,205,vCheck_Target_Color If>%vCheck_Target_Color%=0,APPROACH_ASTEROID Remark>Check To See If SomeHow, The Ship Stopped Too Far Away From Asteroid To Engage Lasers... Let>vRestart_Lasers=%vRestart_Lasers%+1 Let>vRestart_Lasers=%vRestart_Lasers% If>%vRestart_Lasers%>60,APPROACH_ASTEROID GoSub>Lasers_ON_OFF If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop If>%vAUTO_Evade%=YES,MINE_SKIP_WAIT Wait>%vWait_Options% Label>MINE_SKIP_WAIT Remark>Pixel Must Cover 1st of 1-4 Lasers OR 1st of 5-8 Lasers (Smaller Icons) GoSub>Wait_Color GetPixelColor>595,173,vCheck_Laser_Color If>%vCheck_Laser_Color%<>0,LASERS_GOOD If>%vAsteroid_Dead%=YES,Scanner_Name_Tab If>%vAsteroid_Dead%=YES,MINE_ASTEROID_NOT_FULL If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoTo>RESTART_LASERS Label>LASERS_GOOD Let>vMining=YES If>%vAfterburner_ON%=NO,AFTERBURNER_IGNORE If>%vMWD%=YES,STOP_SHIP GoSub>Afterburner_ON_OFF Label>STOP_SHIP Let>vAfterburner_ON=NO Remark>Left Click To Stop "SHIP" MouseMove>723,898 LClick Label>AFTERBURNER_IGNORE If>%vAUTO_Evade%=NO,MINE_NORMAL GoSub>RATS_Loop Label>MINE_NORMAL GoSub>Wait_Color GetPixelColor>545,205,vCheck_Asteroid_Color If>%vCheck_Asteroid_Color%<>0,ASTEROID_NOT_DEAD Let>vAsteroid_Dead=YES GoSub>Lasers_ON_OFF GoSub>Lasers_Reset Remark>Do a Quick "SCAN" To Make Sure Dead Asteroid is Not Still Listed... GoSub>Scanner_Auto_Tab If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoSub>Scanner_Name_Tab GoTo>MINE_ASTEROID_DEAD Label>ASTEROID_NOT_DEAD Let>vAsteroid_Dead=NO If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect GoSub>Log_ON_OFF Remark>Do A Quick Check To Make Sure Lasers Aren't Dead (Friggin Lame Bug Ridden Piece-O-KAKA Game) GoSub>Wait_Color GetPixelColor>595,173,vCheck_Laser2_Color If>%vCheck_Laser2_Color%<>0,CHECK_CARGO GoTo>RESTART_LASERS Label>CHECK_CARGO GoSub>Wait_Color GetPixelColor>1144,536,vCheck_CargoHold_Color If>%vCheck_CargoHold_Color%>6500000,CARGOHOLD_NOT_FULL Let>vMining=NO If>%vAUTO_Evade%=NO,MINE_NO_RETURN Remark>Upon Successful Mining of Safe Asteroid Field, Return to Same Field Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X% Label>MINE_NO_RETURN GoTo>DOCK_STATION Label>CARGOHOLD_NOT_FULL GoTo>MINE_NORMAL END>Asteroid_Mine Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Transfer_Cargo If>%vOpen_Items%=YES,CARGO_SKIP_ITEMS_OPEN Remark>Left Click Open "ITEMS" MouseMove>146,742 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Label>CARGO_SKIP_ITEMS_OPEN Remark>Left Click First Item in CargoHold MouseMove>849,595 GoSub>Drag_Pick Remark>Drag Item to "ITEMS" MouseMove>213,800 GoSub>Drag_Drop If>%vOpen_Items%=YES,CARGO_SKIP_ITEMS_CLOSE Remark>Left Click Close "ITEMS" MouseMove>886,731 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Label>CARGO_SKIP_ITEMS_CLOSE END>Transfer_Cargo Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_UnDock Remark>Left Click "UNDOCK" MouseMove>146,885 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Options% Remark>Optimized Servers...ROFL...BOWL...LOL Label>UNDOCK_RECHECK Wait>%vWait_Options% GetPixelColor>750,400,vCheck_UnDock_Color If>%vCheck_UnDock_Color%=0,UNDOCK_RECHECK Wait>%vWait_Options% Remark>Clear Sticky "ENTERING SPACE" Window GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect Press Esc Wait>%vWait_Window% MouseMove>680,715 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% GoSub>Afterburner_ON_OFF Wait>10 END>Station_UnDock Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// START OF MACRO ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// If>%vAUTO_Logon%=YES,SKIP_ALL_CONFIG IfWindowOpen>EVE,ASK_TO_MINE Gosub>Message_Initial GoSub>Message_Second GoSub>Message_Third GoSub>USER_INPUT_Variables Label>SKIP_ALL_CONFIG Label>AUTO_EVE_LOGON GoSub>EVE_Logon Label>ASK_TO_MINE Let>vLOGON_Done=YES If>%vAUTO_Logon%=YES,MAIN_LOOP Ask>Do you wish to mine?,vAsk_To_Mine If>%vAsk_To_Mine%=YES,Asteroid_Rotation_Debug Remark>Main Loop Label>MAIN_LOOP SetFocus>EVE If>%vAUTO_Evade%=YES,Wait_AUTO_Evade GoSub>Scanner_Auto_Tab GoSub>Asteroid_WarpTo Label>APPROACH_ASTEROID GoSub>Scan_Ore_Type Label>MINE_ASTEROID_NOT_FULL GoSub>Asteroid_Approach Label>MINE_ASTEROID_DEAD GoSub>Lock_Target GoSub>Asteroid_Mine Label>DOCK_STATION GoSub>Station_Dock GoSub>Transfer_Cargo GoSub>Log_ON_OFF GoSub>Station_UnDock GoTo>MAIN_LOOP Label>END_MACRO Remark>End of Mining Macro CUT---------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
Posted: November 12th, 2004, 9:52 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
PS: Don't forget to take out the 3-4 line overlap...good hunting.
|
|
|
|
|
Posted: November 13th, 2004, 8:49 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
Caught some misnamed config lines, I never used myself...sorry...
Part One:
CUT--------------------------------------------------------------------------------- Remark>MAX-COTE Miner Macro! Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// VERSION //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>Now @ v4.1113.0000 Release Remark>Date: 2004-11-13-00:00 CST Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// FEATURES /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> 1) Logon Remark> 2) Clearing of EVE cache for stability Remark> 3) AUTO EVE Online GUI Configuration Remark> 4) User Input Configuration Screens for User Configurable Variables Remark> 5) Capacity and Rotation of up to 20 Asteroid Fields in one system Remark> 6) Stacking of Ore(Now Removed) - Seems unneeded Remark> 7) Non-saving of UserNames and PassWords unless using 24/7 AUTO Logon Feature Remark> 8) Ability to restart Macro at various points without resetting/docking Remark> 9) Optimized Code Eliminating most user variables. Remark>10) AUTO-Detects Dead Droids Remark>11) AUTO-Detects/Evades Rats - Yes, you heard right...The first of it's kind (Being Implemented NOW!) Remark>12) AUTO Detects Full CargoHold Eliminating Mining Duration Configuration Entirely... Remark>13) AUTO Detects Time to Warp To Asteroid Field & Time to Dock with Station Remark>14) AUTO Detects Place in System at Logon and Starts Macro Accordingly Remark>15) AUTO Detects Lagged Mining Lasers Not Firing Remark>16) AUTO Detects Logon Lag Remark>17) AUTO Detects Time To Dock, Approach To Asteroid, Targeting, and Laser Firing Remark> *****At This Point, All Major "Waits" Are Obsolete, All Timings Are Auto-Configured!***** Remark>18) AUTO Detects Server Information Windows...(AKA, Maintenance Window Warning Pop-Ups)... Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// FEATURES - IN DEVELOPMENT ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> 2) Combat Module (Maybe, can be done, but not sure it's needed...) Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// RECOMMENDATIONS //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>Windows DeskTop @ 1280 x 1024 Remark>Eve Online @ Default 1024 x 768 Windowed Mode (Will Be Set By Macro!) Remark>Must Have Station and Asteroid Field Locations Saved in "PEOPLE & PLACES" Remark>Recommended To Have 3 or More Plentiful Asteroid Field Locations Saved To "PEOPLE & PLACES" Remark> /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> /// VARIABLES ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark> /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Let>vWait_Fast=0.100 Let>vWait_Quick=0.250 Let>vWait_Short=0.500 Let>vWait_Long=0.750 Let>vWait_Slow=1.000 Let>vWait_Menu=1.500 Let>vWait_Window=2.000 Let>vWait_Window_Slow=2.500 Let>vWait_Cursor=3 Let>vWait_Options=5 Let>vUser_Name=UNLIKELY Let>vPass_Word=UNLIKELY Let>vEVE_Install=L:\CCP\EVE\ Let>vCharacter_Slot=1 Let>vOre_Type=Scordite Let>vPPSlot_Station_X=2 Let>vPPSlot_First_System=1 Let>vNumber_Asteroid_Fields=17 Let>vWarpTo_Distance=15 Let>vShip_Type=Battleship Let>vMining_Lasers=8 Let>vMedium_Power_Modules=4 Let>vMWD=YES Let>vMWD_Dual=YES Let>INPUT_PASSWORD=0 Let>MSG_STAYONTOP=1 Let>MSG_CENTERED=1 Let>MSG_HEIGHT=200 Let>MSG_WIDTH=400 Let>vAUTO_EVE_Install=YES Let>vAUTO_Logon=NO Let>vAUTO_Config=YES Let>vAUTO_Evade=NO Let>vRATS_Line_Check=5 Let>vMANUAL_Config=NO Let>vMANUAL_System=NO Let>vMANUAL_Timings=NO Let>vMANUAL_Character=NO Let>vDEFAULT_Config=YES Let>vClear_Cache=YES Let>vOpen_PP=YES Let>vOpen_Items=YES Let>vDock_LIMBO=NO Let>vMining=NO Let>vAsteroid_Dead=NO Let>vAfterburner_ON=NO Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_First_System% Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MESSAGES //////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Message_Initial MessageModal>Hello All!!! %CRLF% %CRLF%Welcome To EVE Online Mining Macro!!! %CRLF% %CRLF%Enjoy... %CRLF% %CRLF%Upallnite(pundit, scholar, ...LOL!) END>Message_Initial Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Message_Second MessageModal>Reminder: Windows DeskTop MUST be @ 1280 x 1024. %CRLF% %CRLF%EVE Online will be run @ Default 1024 x 768 for Performance. END>Message_Second Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Message_Third MessageModal>Clearing Cache... %CRLF% %CRLF%Initializing EVE Online... %CRLF% %CRLF%Preparing User Configuration Program... %CRLF% %CRLF%GUI will be set AUTOMagikly... END>Message_Third Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - USER INPUT /////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>USER_INPUT_Variables Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input UserName and PassWord ////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The 24/7 "AUTO Logon" Feature?,vAUTO_Logon If>%vAUTO_Logon%=YES,SAVED_USER_PASS,CLEAR_USER_PASS Label>SAVED_USER_PASS MessageModal>Your UserName and PassWord Will Be Retained for AUTO Logon Feature. GoTo>INPUT_USER_PASS Label>CLEAR_USER_PASS MessageModal>Your UserName and Password Will Be Cleared, and Must Be Re-entered At Each Macro Initialization. Label>INPUT_USER_PASS Let>INPUT_PASSWORD=1 Input>vUser_Name,Please enter your User Name to logon to EVE. Your User Name is hidden. Default: %vUser_Name%.,%vUser_Name% Input>vPass_Word,Please enter your Pass Word to logon to EVE. Your Pass Word is hidden. Default: %vPass_Word%.,%vPass_Word% Let>INPUT_PASSWORD=0 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// DEFAULT CONFIGURATION //////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use All Hard Coded DEFAULT Configuration Values? This Is The Express Start Option!,vDEFAULT_Config If>%vDEFAULT_Config%=YES,EXPRESS_SETUP,CONTINUE_CONFIG Label>CONTINUE_CONFIG Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Find EVE Online Install Directory //////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To AUTO Find Location of EVE Install Directory?,vAUTO_EVE_Install If>%vAUTO_EVE_Install%=YES,AUTO_FIND_EVE,MANUAL_FIND_EVE Label>AUTO_FIND_EVE IfDirExists>C:\Progra~1\CCP\EVE,FOUND_EVE_C_PROG IfDirExists>C:\CCP\EVE,FOUND_EVE_C IfDirExists>D:\CCP\EVE,FOUND_EVE_D IfDirExists>E:\CCP\EVE,FOUND_EVE_E IfDirExists>F:\CCP\EVE,FOUND_EVE_F IfDirExists>G:\CCP\EVE,FOUND_EVE_G IfDirExists>H:\CCP\EVE,FOUND_EVE_H IfDirExists>I:\CCP\EVE,FOUND_EVE_I IfDirExists>J:\CCP\EVE,FOUND_EVE_J IfDirExists>K:\CCP\EVE,FOUND_EVE_K IfDirExists>L:\CCP\EVE,FOUND_EVE_L IfDirExists>M:\CCP\EVE,FOUND_EVE_M,MANUAL_FIND_EVE Label>FOUND_EVE_C_PROG Let>vEVE_Install=C:\Progra~1\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_C Let>vEVE_Install=C:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_D Let>vEVE_Install=D:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_E Let>vEVE_Install=E:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_F Let>vEVE_Install=F:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_G Let>vEVE_Install=G:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_H Let>vEVE_Install=H:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_I Let>vEVE_Install=I:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_J Let>vEVE_Install=J:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_K Let>vEVE_Install=K:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_L Let>vEVE_Install=L:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>FOUND_EVE_M Let>vEVE_Install=M:\CCP\EVE\ GoTo>FIND_EVE_DONE Label>MANUAL_FIND_EVE Input>vEVE_Install,I Was Unable To Find Your EVE Install. Please Enter The Complete Path To Your EVE Online Install Directory. Default: %vEVE_Install%.,%vEVE_Install% Label>FIND_EVE_DONE MessageModal>Found Your EVE Online Installation Directory At %vEVE_Install%. Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// CHARACTER SELECTION ////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Enter The Selection Of The Character You Wish To Use?,vMANUAL_Character If>%vMANUAL_Character%=YES,CHARACTER_SELECT_MANUAL,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS Label>CHARACTER_SELECT_MANUAL Input>vCharacter_Select,Please Enter The Proper Slot Of The Character You Wish To Activate. Valid Entries: 1-3. Default: %vCharacter_Select%.,%vCharacter_Select% If>%vCharacter_Select%=1,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS If>%vCharacter_Select%=2,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS If>%vCharacter_Select%=3,CHARACTER_SELECT_DEFAULTS MessageModal>The Character Selection You Have Made Is Invalid, Please Try Again... GoTo>CHARACTER_SELECT_MANUAL Label>CHARACTER_SELECT_DEFAULTS Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input Mining Configuration /////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Enter Configuration Data For Ore Type - Solar System?,vMANUAL_System If>%vMANUAL_System%=YES,SYSTEM_CONFIG_MANUAL,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS Label>SYSTEM_CONFIG_MANUAL Label>ORE_TYPE_MANUAL Input>vOre_Type,Please Enter The Ore Type You Wish To Mine. Valid Entries: Velspar-Scordite-Plagioclase-Omber-Jaspet. Default: %vOre_Type%.,%vOre_Type% If>%vOre_Type%=Velspar,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Scordite,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Plagioclase,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Omber,ASTEROID_FIELDS_MANUAL If>%vOre_Type%=Jaspet,ASTEROID_FIELDS_MANUAL MessageModal>You Have Entered An InValid Ore Type, Please Try Again... GoTo>ORE_TYPE_MANUAL Label>ASTEROID_FIELDS_MANUAL Input>vNumber_Asteroid_Fields,Please Enter The Number Of Asteroid Fields You Wish To Mine In This System. Valid Entries: 1-20. Default: %vNumber_Asteroid_Fields%.,%vNumber_Asteroid_Fields% If>%vNumber_Asteroid_Fields%=1,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=2,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=3,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=4,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=5,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=6,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=7,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=8,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=9,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=10,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=11,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=12,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=13,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=14,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=15,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=16,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=17,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=18,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=19,STATION_MANUAL If>%vNumber_Asteroid_Fields%=20,STATION_MANUAL MessageModal>You Have Entered An InValid Asteroid Field Number, Please Try Again... GoTo>ASTEROID_FIELDS_MANUAL Label>STATION_MANUAL Input>vPPSlot_Station_X,Please Enter The Number Of The Slot In "PEOPLE & PLACES" Of Your Chosen Station. Valid Entries: 0-22. Default: %vPPSlot_Station_X%.,%vPPSlot_Station_X% If>%vPPSlot_Station_X%=1,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=2,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=3,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=4,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=5,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=6,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=7,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=8,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=9,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=10,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=11,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=12,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=13,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=14,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=15,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=16,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=17,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=18,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=19,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=20,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=21,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS If>%vPPSlot_Station_X%=22,SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS MessageModal>You Have Entered An InValid Slot For Your Chosen Station, Please Try Again... GoTo>STATION_MANUAL Label>SYSTEM_CONFIG_DEFAULTS Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// AUTO DETECTION - EVASION MODULE ////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The "AUTO DETECTION - EVASION MODULE"?,vAUTO_Evade If>%vAUTO_Evade%=YES,INPUT_WARPTO_DIST,DEFAULT_WARPTO_DIST Label>INPUT_WARPTO_DIST Input>vWarpTo_Distance,Please Enter The WarpTo Distance From The Asteroid Fields. Valid Entries: 15 20 30 40 60. Default: %vWarpTo_Distance%.,%vWarpTo_Distance% Let>vWarpTo_Distance=%vWarpTo_Distance% GoTo>WARPTO_DIST_END Label>DEFAULT_WARPTO_DIST Let>vWarpTo_Distance=15 Label>WARPTO_DIST_END Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input ShipType - AutoConfiguration /////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The AUTO Configuration By Ship Type?,vAUTO_Config If>%vAUTO_Config%=YES,CONFIG_SHIPTYPE_AUTO,CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Label>CONFIG_SHIPTYPE_AUTO Input>vShip_Type,Please Enter The Ship Type You Wish To Use. Valid Entries: Frigate-Cruiser-Idustrial-Battleship. Default: %vShip_Type%.,%vShip_Type% If>%vShip_Type%=Frigate,FRIGATE_CONFIG_AUTO If>%vShip_Type%=Cruiser,CRUISER_CONFIG_AUTO If>%vShip_Type%=Industrial,INDUSTRIAL_CONFIG_AUTO If>%vShip_Type%=Battleship,BATTLESHIP_CONFIG_AUTO MessageModal>You Have Entered An InValid Ship Type. Please Try Again... GoTo>CONFIG_SHIPTYPE_AUTO Label>FRIGATE_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=2 Let>vMedium_Power_Slots=2 GoTo>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>CRUISER_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=4 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>INDUSTRIAL_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=1 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>BATTLESHIP_CONFIG_AUTO Let>vMining_Lasers=8 Let>vMedium_Power_Slots=4 Label>SHIP_CONFIG_AUTO_DONE Label>CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// Input ShipType - User Configuration ////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Ask>Do You Wish To Use The MANUAL Configuration By Ship Type?,vMANUAL_Config If>%vMANUAL_Config%=YES,CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS Label>CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Input>vShip_Type,Please Enter The Ship Type You Wish To Use. Valid Entries: Frigate-Cruiser-Idustrial-Battleship. Default: %vShip_Type%.,%vShip_Type% If>%vShip_Type%=Frigate,FRIGATE_CONFIG_MANUAL If>%vShip_Type%=Cruiser,CRUISER_CONFIG_MANUAL If>%vShip_Type%=Industrial,INDUSTRIAL_CONFIG_MANUAL If>%vShip_Type%=Battleship,BATTLESHIP_CONFIG_MANUAL MessageModal>You Have NOT Entered An Acceptable Ship Type. Please Try Again... GoTo>CONFIG_SHIPTYPE_MANUAL Label>FRIGATE_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=2 Let>vMedium_Power_Slots=2 GoTo>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>CRUISER_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=4 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>INDUSTRIAL_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=1 Let>vMedium_Power_Slots=3 GoTo>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>BATTLESHIP_CONFIG_MANUAL Let>vMining_Lasers=8 Let>vMedium_Power_Slots=4 Label>SHIP_CONFIG_MANUAL_DONE Label>MINING_LASERS_MANUAL Input>vMining_Lasers, Please Enter The Number Of Mining Lasers You Wish To Use. Valid Entries: 1-8. Default: %vMining_Lasers%.,%vMining_Lasers% If>%vMining_Lasers%=1,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=2,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=3,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=4,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=5,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=6,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=7,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL If>%vMining_Lasers%=8,MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL MessageModal>You Have Entered An InValid Number Of Mining Lasers, Please Try Again... GoTo>MINING_LASERS_MANUAL Label>MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL Input>vMedium_Power_Modules, Please Enter The Number Of Medium Power Slots Available On Your Chosen Ship. Valid Entries: 1-4. Default: %vMedium_Power_Modules%.,%vMedium_Power_Modules% If>%vMedium_Power_Modules=1,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS If>%vMedium_Power_Modules=2,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS If>%vMedium_Power_Modules=3,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS If>%vMedium_Power_Modules=4,CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS MessageModal>You Have Entered An InValid Number Of Medium Power Slots, Please Try Again... GoTo>MEDIUM_POWER_MODULES_MANUAL Label>CONFIG_SHIPTYPE_DEFAULTS Label>EXPRESS_SETUP END>USER_INPUT_Variables Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - KEYS ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Left_Click GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 LClick Wait>%vWait_Quick% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Left_Click Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Right_Click GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 RClick Wait>%vWait_Menu% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Right_Click Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Drag_Pick Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 LDown Wait>%vWait_Fast% WaitReady>0 END>Drag_Pick Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Drag_Drop Wait>%vWait_Short% WaitReady>0 LUp Wait>%vWait_Slow% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Drag_Drop Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Enter_Text Wait>%vWait_Short% GoSub>INFO_Detect WaitReady>0 Press Enter Wait>%vWait_Short% If>%vLogon_Done%=YES,CRASH_Detect WaitReady>0 END>Enter_Text Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - WAIT STATES ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Fast Wait>%vWait_Fast% WaitReady>0 END>Wait_Fast Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Quick Wait>%vWait_Quick% WaitReady>0 END>Wait_Quick Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Short Wait>%vWait_Short% WaitReady>0 END>Wait_Short Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Long Wait>%vWait_Long% WaitReady>0 END>Wait_Long Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Slow Wait>%vWait_Slow% WaitReady>0 END>Wait_Slow Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Menu Wait>%vWait_Menu% WaitReady>0 END>Wait_Menu Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Window Wait>%vWait_Window% WaitReady>0 END>Wait_Window Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Window_Slow Wait>%vWait_Window_Slow% WaitReady>0 END>Wait_Window_Slow Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Options Wait>%vWait_Options% WaitReady>0 END>Wait_Options Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_Color If>%vAUTO_Evade%=YES,Wait_Quick,Wait_Slow WaitReady>0 END>Wait_Color Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - DETECTION MODULES //////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Wait_AUTO_Evade Let>vWait_Fast=0.075 Let>vWait_Quick=0.125 Let>vWait_Short=0.250 Let>vWait_Long=0.500 Let>vWait_Slow=0.750 Let>vWait_Window=1.500 Let>vWait_Cursor=2 Let>vWait_Options=3 END>Wait_AUTO_Evade Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>INFO_Detect GetPixelColor>795,585,vINFO_Color If>%vINFO_Color%<>0,INFO_DETECT_END MouseMove>643,609 Wait>%vWait_Fast% LClick Wait>%vWait_Short% If>%vMining%=YES,INFO_DETECT_END GoSub>Log_ON_OFF GetPixelColor>750,200,vINFO_Location_Color If>%vINFO_Location_Color%=0,INFO_UNDOCKED GoSub>Station_UnDock Label>INFO_UNDOCKED GoTo>MAIN_LOOP Label>INFO_DETECT_END END>INFO_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>CRASH_Detect GetPixelColor>750,250,vCheck_DeskTop_Color If>%vCheck_DeskTop_Color%<>10841658,CRASH_DETECT_END GoSub>EVE_Close Wait>300 GoTo>RELOGON Label>CRASH_DETECT_END END>CRASH_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EULA_Detect Label>EULA_RECHECK If>%vClear_Cache%=YES,VIRGIN_EULA GetPixelColor>601,705,vCheck_EULA_Color GoTo>VIRGIN_EULA_CONTINUE Label>VIRGIN_EULA GetPixelColor>640,705,vCheck_EULA_Color Label>VIRGIN_EULA_CONTINUE If>%vCheck_EULA_Color%>13000000,EULA_UP GoTo>EULA_RECHECK Label>EULA_UP END>EULA_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Logon_Detect Label>LOGON_RECHECK GetPixelColor>642,722,vCheck_Logon_Color If>%vCheck_Logon_Color%>13000000,LOGON_UP GoTo>LOGON_RECHECK Label>LOGON_UP END>Logon_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Character_Detect Label>CHARACTER_RECHECK GetPixelColor>700,725,vCheck_Character_Color If>%vCheck_Character_Color%>9000000,CHARACTER_UP GoTo>CHARACTER_RECHECK Label>CHARACTER_UP END>Character_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Game_Detect Label>BLACK_RECHECK GetPixelColor>700,725,vCheck_Black_Color If>%vCheck_Black_Color%=0,BLACK_UP GoTo>BLACK_RECHECK Label>BLACK_UP GetPixelColor>700,725,vCheck_Game_Color If>%vCheck_Game_Color%<>0,GAME_UP GoTo>BLACK_UP Label>GAME_UP END>Game_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Character_Select Label>CHARACTER_SELECT_START If>%vCharacter_Slot%<>1,CHARACTER_2_CHECK MouseMove>405,515 GoTo>CHARACTER_SELECT_END Label>CHARACTER_2_CHECK If>%vCharacter_Slot%<>2,CHARACTER_3_CHECK MouseMove>645,515 GoTo>CHARACTER_SELECT_END Label>CHARACTER_3_CHECK If>%vCharacter_Slot%<>3,CHARACTER_SELECT_INVALID MouseMove>885,515 GoTo>CHARACTER_SELECT_END Label>CHARACTER_SELECT_INVALID Input>vCharacter_Select,Please Enter The Proper Slot of The Character You Wish To Activate. Valid Entries Are 1-3. Default: %vCharacter_Select%.,%vCharacter_Select% GoTo>CHARACTER_SELECT_START Label>CHARACTER_SELECT_END END>Character_Select Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Warp_Detect GoSub>System_Time_Seconds Let>vWarp_Detect_Start=%vSystem_Time_Seconds% Let>vWarp_Detect_Start=%vWarp_Detect_Start% Label>START_WARP_ACTIVATE Let>vWarp_Activate=0 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "P" in "WARP" GetPixelColor>533,670,vWarp_Activate_1 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_1%<13000000,WARP_ACTIVATE_1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_1 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "D" in "DRIVE" GetPixelColor>570,670,vWarp_Activate_2 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_2%<13000000,WARP_ACTIVATE_2 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_2 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "R" in "DRIVE" GetPixelColor>593,670,vWarp_Activate_3 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_3%<13000000,WARP_ACTIVATE_3 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_3 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "DRIVE" GetPixelColor>664,670,vWarp_Activate_4 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_4%<13000000,WARP_ACTIVATE_4 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_4 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "ACTIVE" GetPixelColor>817,670,vWarp_Activate_5 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Activate_5%<13000000,WARP_ACTIVATE_5 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate%+1 Let>vWarp_Activate=%vWarp_Activate% Label>WARP_ACTIVATE_5 GoSub>System_Time_Seconds Let>vWarp_Detect_Time=%vSystem_Time_Seconds%-%vWarp_Detect_Start% Let>vWarp_Detect_Time=%vWarp_Detect_Time% If>%vWarp_Detect_Time%>300,MAIN_LOOP If>%vWarp_Activate%<>5,START_WARP_ACTIVATE GoSub>System_Time_Seconds Let>vWarp_Start=%vSystem_Time_Seconds% Let>vWarp_Start=%vWarp_Start% Wait>%vWait_Options% Label>START_WARP_DEACTIVATE Let>vWarp_Deactivate=0 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "P" in "WARP" GetPixelColor>533,670,vWarp_Deactivate_1 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_1%>13000000,WARP_DEACTIVATE_1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_1 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "D" in "DRIVE" GetPixelColor>570,670,vWarp_Deactivate_2 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_2%>13000000,WARP_DEACTIVATE_2 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_2 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "R" in "DRIVE" GetPixelColor>593,670,vWarp_Deactivate_3 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_3%>13000000,WARP_DEACTIVATE_3 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_3 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "DRIVE" GetPixelColor>664,670,vWarp_Deactivate_4 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_4%>13000000,WARP_DEACTIVATE_4 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_4 Remark>Check Warp Drive Active @ Letter: "E" in "ACTIVE" GetPixelColor>817,670,vWarp_Deactivate_5 Wait>%vWait_Fast% If>%vWarp_Deactivate_5%>13000000,WARP_DEACTIVATE_5 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate%+1 Let>vWarp_Deactivate=%vWarp_Deactivate% Label>WARP_DEACTIVATE_5 GoSub>System_Time_Seconds Let>vWait_Warp=%vSystem_Time_Seconds%-%vWarp_Start% Let>vWait_Warp=%vWait_Warp% If>%vWait_Warp%<300,NOT_STUCK_WARP GoSub>EVE_LogOut GoTo>AUTO_EVE_LOGON Label>NOT_STUCK_WARP If>%vWarp_Deactivate%<2,START_WARP_DEACTIVATE END>Warp_Detect Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINE - EVASION MODULE //////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>RATS_Loop Let>vRATS_Line=1 Label>RATS_LOOP_RESTART Let>vRATS_Line=%vRATS_Line%-1 Let>vRATS_Line=%vRATS_Line% Let>vRATS_Alarm_Y=%vRATS_Line%*18 Let>vRATS_Alarm_Y=%vRATS_Alarm_Y%+234 Let>vRATS_Alarm_Y=%vRATS_Alarm_Y% Let>vRATS_Line=%vRATS_Line%+2 Let>vRATS_Line=%vRATS_Line% If>%vRATS_Line%>%vRATS_Line_Check%,RATS_LOOP_END GetPixelColor>808,%vRATS_Alarm_Y%,vRATS_Alarm1 If>%vRATS_Alarm1%>3000000,MAIN_LOOP GetPixelColor>815,%vRATS_Alarm_Y%,vRATS_Alarm2 If>%vRATS_Alarm2%>3000000,MAIN_LOOP GetPixelColor>822,%vRATS_Alarm_Y%,vRATS_Alarm3 If>%vRATS_Alarm3%>3000000,MAIN_LOOP,RATS_LOOP_RESTART Label>RATS_LOOP_END END>RATS_Loop Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - LOGON - LOGOFF /////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EVE_Logon Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// STARTUP EVE-ONLINE /////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>RELOGON Remark>Check To Make Sure EVE Windows ARE Closed... GoSub>EVE_Close Let>vLOGON_Done=NO Remark>Clear Eve Online Cache Let>vEVE_Cache=%vEVE_Install% ConCat>%vEVE_Cache%,cache\*.* If>%vClear_Cache%=NO,SKIP_CLEAR_CACHE DeleteFile>%vEVE_Cache% Wait>%vWait_Options% Label>SKIP_CLEAR_CACHE Remark>StartUp EVE Online Let>vEVE_Program=%vEVE_Install% ConCat>%vEVE_Program%,eve.exe Run Program>%vEVE_Program% GoSub>EULA_Detect Wait>%vWait_Window% If>%vClear_Cache%=YES,SCROLL_EULA MouseMove>600,706 GoTo>ACCEPT_EULA Label>SCROLL_EULA Remark>Scroll Through "EULA" MouseMove>989,335 GoSub>Drag_Pick MouseMove>989,652 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click "ACCEPT" MouseMove>601,707 Label>ACCEPT_EULA GoSub>Left_Click GoSub>Logon_Detect Wait>%vWait_Window% Remark>Checking Status of Server at Logon Window...Checking "K" Of "STATUS: OK"... GetPixelColor>574,644,vStatus_Color If>%vStatus_Color%>13000000,STATUS_GOOD GoSub>EVE_Close Wait>300 GoTo>RELOGON Label>STATUS_GOOD If>%vClear_Cache%=YES,SKIP_CLEAR_USERNAME Remark>Clear UserName MouseMove>380,633 LDblClick Wait>%vWait_Short% Press Del Wait>%vWait_Short% Label>SKIP_CLEAR_USERNAME Remark> Enter UserName MouseMove>410,633 GoSub>Left_Click Remark>Send Variable "vUser_Name" To Active Window Send Character/Text>%vUser_Name% Wait>%vWait_Short% If>%vAUTO_Logon%=YES,SKIP_USERNAME_CLEAR Let>vUser_Name=UNLIKELY Label>SKIP_USERNAME_CLEAR Remark>Enter Password MouseMove>410,653 GoSub>Left_Click Remark>Send Variable "vPass_Word" To Active Window Send Character/Text>%vPass_Word% Wait>%vWait_Short% If>%vAUTO_Logon%=YES,SKIP_PASSWORD_CLEAR Let>vPass_Word=UNLIKELY Label>SKIP_PASSWORD_CLEAR Remark>Left Click "CONNECT" MouseMove>639,722 GoSub>Left_Click GoSub>Character_Detect Wait>10 If>%vClear_Cache%=NO,LOGON_SKIP_OPTIONS Remark><ESC> To Options Screen Press Esc Wait>%vWait_Options% Remark>Left Click Disable "LOG CHAT TO FILE" MouseMove>280,593 GoSub>Left_Click Remark>Left Click "AUTO REJECT INVITATIONS" MouseMove>280,623 GoSub>Left_Click Remark>Left Click "CLOSE WINDOW" MouseMove>680,715 GoSub>Left_Click Label>LOGON_SKIP_OPTIONS Wait>%vWait_Options% GoSub>Character_Select GoSub>Left_Click GoSub>Game_Detect Wait>%vWait_Options% Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// FIND WHERE I AM ////////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// GetPixelColor>750,200,vWideScreen_Color If>%vWideScreen_Color%=0,OUTSIDE_STATION_START,INSIDE_STATION_START Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// INSIDE-STATION START ///////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>INSIDE_STATION_START Let>vInSide_Station_Start=YES Let>vOutSide_Station_Finish=NO Let>vOutSide_Station_Start=NO Let>vInSide_Station_Finish=NO GoTo>GUI_STEP_1 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// OUTSIDE-STATION FINISH /////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>OUTSIDE_STATION_FINISH Let>vInSide_Station_Start=NO Let>vOutSide_Station_Finish=YES Let>vOutSide_Station_Start=NO Let>vInSide_Station_Finish=NO GoTo>GUI_STEP_7 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// OUTSIDE-STATION START //////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>OUTSIDE_STATION_START Let>vInSide_Station_Start=NO Let>vOutSide_Station_Finish=NO Let>vOutSide_Station_Start=YES Let>vInSide_Station_Finish=NO GoTo>GUI_STEP_2 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// INSIDE-STATION FINISH //////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>INSIDE_STATION_FINISH Let>vInSide_Station_Start=NO Let>vOutSide_Station_Finish=NO Let>vOutSide_Station_Start=NO Let>vInSide_Station_Finish=YES GoTo>GUI_STEP_1 Remark>////////////////////////////////////////////////// Remark>/// GUI SETUP //////////////////////////////////// Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_1 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_SHIPS Remark>Left Click To Close "ITEMS/SHIPS" MouseMove>455,532 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% GoTo>GUI_STEP_1_END Label>CACHE_SKIP_LOGON_SHIPS Remark>Left Click To Close "ITEMS" MouseMove>885,732 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Label>GUI_STEP_1_END If>%vInSide_Station_Finish%=YES,GUI_STEP_4 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_2 Remark>Left Click To Minimize "ROOKIE HELP" MouseMove>440,727 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_3 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_SIDEBAR Left Click To Collapse "SIDEBAR" MouseMove>239,163 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% Remark>Right Click "SIDEBAR" MouseMove>147,820 GoSub>Right_Click Remark>Left Click "TURN ICONZOOM OFF" MouseMove>215,860 GoSub>Left_Click Label>CACHE_SKIP_LOGON_SIDEBAR If>%vOutSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_5 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_4 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_TUTORIAL Remark>Left Click Close "IN_STATION TUTORIAL" MouseMove>455,159 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Left Click "OK" To "ABORT TUTORIAL" MouseMove>620,610 Remark>Long SRT To Avoid False/Positive Detect of INFO Window Wait>%vWait_Fast% LClick Wait>%vWait_Short% Label>CACHE_SKIP_LOGON_TUTORIAL If>%vInSide_Station_Finish%=YES,GUI_STEP_6 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_5 GoSub>PP_Open If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_PP Remark>Left Click Drag To Move "PEOPLE & PLACES" MouseMove>667,479 GoSub>Drag_Pick MouseMove>315,728 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click Drag To Resize "PEOPLE & PLACES" Top Side MouseMove>315,722 GoSub>Drag_Pick MouseMove>315,250 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click "PLACES" Tab in "PEOPLE & PLACES" MouseMove>445,315 GoSub>Left_Click WaitCursorChanged>%vWait_Cursor% If>%vOpen_PP%=YES,LOGON_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>LOGON_SKIP_PP_CLOSE Label>CACHE_SKIP_LOGON_PP If>%vOutSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_7 Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_6 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_ITEMS Remark> Left Click To Open "ITEMS" MouseMove>146,742 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click Drag To Move "ITEMS" MouseMove>320,535 GoSub>Drag_Pick MouseMove>320,735 GoSub>Drag_Drop Remark>Left Click Drag Right Side of "ITEMS" To Resize MouseMove>460,790 GoSub>Drag_Pick MouseMove>890,790 GoSub>Drag_Drop If>%vOpen_Items%=YES,LOGON_SKIP_ITEMS_CLOSE Remark>Left Click To Close "ITEMS" MouseMove>885,732 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Label>LOGON_SKIP_ITEMS_CLOSE Label>CACHE_SKIP_LOGON_ITEMS If>%vInSide_Station_Finish%<>YES,DO_NOT_TRANSFER_CARGO GoSub>Transfer_Cargo Label>DO_NOT_TRANSFER_CARGO If>%vInSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_UNDOCK If>%vInSide_Station_Finish%=YES,GUI_STEP_UNDOCK Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_7 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_SCANNER Remark>Left Click Drag To Resize "SCANNER" Left Side MouseMove>946,190 GoSub>Drag_Pick MouseMove>800,190 GoSub>Drag_Drop Wait>%vWait_Slow% Remark>Left Click Drag To Resize "SCANNER" Bottom Side MouseMove>975,299 GoSub>Drag_Pick MouseMove>975,500 GoSub>Drag_Drop Wait>%vWait_Slow% Remark>Left Click Select "NAME" Tab of Scanner GoSub>Scanner_Name_Tab Remark>Left Click "DIST" Column To Scan By Distance MouseMove>1075,235 GoSub>Left_Click WaitCursorChanged>%vWait_Cursor% GoSub>Scanner_Auto_Tab Label>CACHE_SKIP_LOGON_SCANNER Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_8 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_BACKGROUND Remark>Set GUI Background Transparency MouseMove>980,160 GoSub>Right_Click MouseMove>1025,201 Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu MouseMove>925,263 Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu MouseMove>1020,265 GoSub>Left_Click Label>CACHE_SKIP_LOGON_BACKGROUND Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_9 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_CARGO Remark>Left Click To Open "CARGO" MouseMove>552,838 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Remark>Move and Resize CargoHold Under Scanner MouseMove>650,480 GoSub>Drag_Pick MouseMove>935,510 GoSub>Drag_Drop Wait>%vWait_Slow% Label>CACHE_SKIP_LOGON_CARGO Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_10 If>%vClear_Cache%=NO,CACHE_SKIP_LOGON_MWD If>%vMWD%=YES,MEDIUM_POWER_MODULES_END Remark>Left Click Select "MEDIUM POWER MODULES" MouseMove>644,879 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Remark>Right Click Select Menu for Afterburner If>%vMedium_Power_Modules%=2,MEDIUM_POWER_MODULES_2 If>%vMedium_Power_Modules%=3,MEDIUM_POWER_MODULES_3 If>%vMedium_Power_Modules%=4,MEDIUM_POWER_MODULES_4 Label>MEDIUM_POWER_MODULES_2 MouseMove>630,798 GoSub>Right_Click Remark>Left Click Select "SET AUTOREPEAT ON" MouseMove>685,809 GoSub>Left_Click GoTo>MEDIUM_POWER_MODULES_END Label>MEDIUM_POWER_MODULES_3 MouseMove>616,805 GoSub>Right_Click Remark>Left Click Select "SET AUTOREPEAT ON" MouseMove>675,816 GoSub>Left_Click GoTo>MEDIUM_POWER_MODULES_END Label>MEDIUM_POWER_MODULES_4 MouseMove>607,813 GoSub>Right_Click Remark>Left Click Select "SET AUTOREPEAT ON" MouseMove>676,824 GoSub>Left_Click Label>MEDIUM_POWER_MODULES_END Remark>Left Click Select "HIGH POWER MODULES" MouseMove>629,877 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% Label>CACHE_SKIP_LOGON_MWD If>%vOutSide_Station_Finish%=YES,EVE_LOGON_END If>%vOutSide_Station_Start%=YES,GUI_STEP_DOCK Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_UNDOCK Remark>Left Click "UNDOCK" GoSub>Station_UnDock Remark>Left Click "STOP SHIP" MouseMove>723,898 GoSub>Left_Click If>%vInSide_Station_Start%=YES,OUTSIDE_STATION_FINISH If>%vInSide_Station_Finish%=YES,EVE_LOGON_END Remark>////////////////////////////////////////////////// Label>GUI_STEP_DOCK If>%vClear_Cache%=YES,CACHE_SKIP_WAIT_DOCK Wait>30 Label>CACHE_SKIP_WAIT_DOCK GoSub>Station_Dock GoTo>INSIDE_STATION_FINISH Remark>////////////////////////////////////////////////// Let>vLOGON_Done=YES Label>EVE_LOGON_END END>EVE_Logon Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EVE_LogOut Remark>Just Slam it...Wiping Cache at Logon Anyways...Quick AND Easy! MouseMove>1145,140 Wait>%vWait_Fast% LClick END>EVE_LogOut Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MENU ITEM POSITION /////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// CUT---------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Guest on November 13th, 2004, 11:41 pm, edited 1 time in total.
|
|
|
|
|
Posted: November 13th, 2004, 8:54 pm
|
|
|
|
tault_russjdls
tault_russjdls's Reps:
|
Don't forget 3-line overlap...but Remarked, so ok if you leave it. Combine, and rename as ".scp" text file. Easy. Macro Runs 24/7, and pulls 1,000,000 Units Scordite a day in either an Iteron 3, with fiber structures, Afterburner & 1 Miner, or an Apoc with 2 MWD's and 8 Miners...
Part Two:
CUT--------------------------------------------------------------------------------- Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MENU ITEM POSITION /////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Rotation Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X%+1 Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X% Let>vPPSlot_Limit=%vPPSlot_First_System%+%vNumber_Asteroid_Fields% Let>vPPSlot_Limit=%vPPSlot_Limit% If>%vPPSlot_Asteroid_X%>%vPPSlot_Limit%,ROTATION_START_OVER,ROTATION_CONTINUE Label>ROTATION_START_OVER Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_First_System% Label>ROTATION_CONTINUE END>Asteroid_Rotation Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Rotation_Debug Let>vPPSlot_Asteroid_Debug=%vPPSlot_First_System%+%vNumber_Asteroid_Fields% Let>vPPSlot_Asteroid_Debug=%vPPSlot_Asteroid_Debug% Input>vPPSlot_Asteroid_X,Please enter the Line Number of the Asteroid Field where you wish to Start Mining. Default: %vPPSlot_Asteroid_Debug%.,%vPPSlot_Asteroid_Debug% GetPixelColor>750,200,vCheck_AskMine_Docked If>%vCheck_AskMine_Docked%=0,ASKMINE_UNDOCKED GoSub>Station_UnDock Label>ASKMINE_UNDOCKED GoTo>MAIN_LOOP END>Asteroid_Rotation_Debug Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_PPSlot If>%vPPSlot_Asteroid_X%<>%vPPSlot_Station_X%,CALCULATE_POSITION Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X%+1 Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X% Label>CALCULATE_POSITION Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%*18 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%+349 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y% MouseMove>250,%vPosition_PPSlot_Y% END>Asteroid_Position_PPSlot Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_WarpTo Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPosition_WarpTo_Y%*18 Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPosition_WarpTo_Y%+376 Let>vPosition_WarpTo_Y=%vPosition_WarpTo_Y% GetPixelColor>307,%vPosition_WarpTo_Y%,vCheck_WarpTo_Color If>%vCheck_WarpTo_Color%>13000000,WARPTO_AVAILABLE If>%vOpen_PP%=YES,WARPTO_SAME_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>WARPTO_SAME_SKIP_PP_CLOSE GoSub>Asteroid_Rotation GoTo>APPROACH_ASTEROID Label>WARPTO_AVAILABLE MouseMove>300,%vPosition_WarpTo_Y% END>Asteroid_Position_WarpTo Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_XXKM Label>15KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>15,20KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_15KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>20KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>20,30KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_20KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>30KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>30,40KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_30KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>40KM_WARPTO_DISTANCE If>%vWarpTo_Distance%<>40,60KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_40KM GoTo>ASTEROID_POSITION_END Label>60KM_WARPTO_DISTANCE GoSub>Asteroid_Position_60KM Label>ASTEROID_POSITION_END END>Asteroid_Position_XXKM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_15KM Let>vPosition_15KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_15KM_Y=%vPosition_15KM_Y%*18 Let>vPosition_15KM_Y=%vPosition_15KM_Y%+378 Let>vPosition_15KM_Y=%vPosition_15KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_15KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_15KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_20KM Let>vPosition_20KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_20KM_Y=%vPosition_20KM_Y%*18 Let>vPosition_20KM_Y=%vPosition_20KM_Y%+392 Let>vPosition_20KM_Y=%vPosition_20KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_20KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_20KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_30KM Let>vPosition_30KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_30KM_Y=%vPosition_30KM_Y%*18 Let>vPosition_30KM_Y=%vPosition_30KM_Y%+406 Let>vPosition_30KM_Y=%vPosition_30KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_30KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_30KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_40KM Let>vPosition_40KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_40KM_Y=%vPosition_40KM_Y%*18 Let>vPosition_40KM_Y=%vPosition_40KM_Y%+420 Let>vPosition_40KM_Y=%vPosition_40KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_40KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_40KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Position_60KM Let>vPosition_60KM_Y=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPosition_60KM_Y=%vPosition_60KM_Y%*18 Let>vPosition_60KM_Y=%vPosition_60KM_Y%+434 Let>vPosition_60KM_Y=%vPosition_60KM_Y% MouseMove>450,%vPosition_60KM_Y% GoSub>Left_Click END>Asteroid_Position_60KM Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_Position_PPSlot Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPPSlot_Station_X%-1 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%*18 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y%+349 Let>vPosition_PPSlot_Y=%vPosition_PPSlot_Y% MouseMove>250,%vPosition_PPSlot_Y% END>Station_Position_PPSlot Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_Position_Dock Let>vDock_Close=NO Let>vPosition_Dock_Y=%vPPSlot_Station_X%-1 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%*18 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%+390 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% If>%vLOGON_Done%=YES,DOCK_WARPTO Remark>Check if "APPROACH" Option Available in Right Click Menu...Checking For "H" In "APPROACH" Let>vCheck_Dock_Approach=%vPosition_Dock_Y%-14 Let>vCheck_Dock_Approach=%vCheck_Dock_Approach% GetPixelColor>315,%vCheck_Dock_Approach%,vCheck_Dock_Approach_Color If>%vCheck_Dock_Approach_Color%<13000000,DOCK_WARPTO Remark>Check if "LOCK TARGET" Option Available in Right Click Menu...Checking For Last "T" In "LOCK TARGET" Let>vCheck_Dock_LockTarget=%vPosition_Dock_Y%+14 Let>vCheck_Dock_LockTarget=%vCheck_Dock_LockTarget% GetPixelColor>327,%vCheck_Dock_LockTarget%,vCheck_Dock_LockTarget_Color If>%vCheck_Dock_LockTarget_Color%<13000000,DOCK_CHECK_LIMBO Let>vDock_Close=YES Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%+28 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% GoTo>DOCK_WARPTO Label>DOCK_CHECK_LIMBO Let>vDock_Close=YES Remark>Check For "LIMBO" Spot 100-150KM Out, No Dock, No WarpTo Available...Checking For "T" In "LOOK AT" Let>vCheck_Dock_LookAt=%vPosition_Dock_Y%+14 Let>vCheck_Dock_LookAt=%vCheck_Dock_LookAt% GetPixelColor>304,%vCheck_Dock_LookAt%,vCheck_Dock_LookAt_Color If>%vCheck_Dock_LookAt_Color%<13000000,DOCK_NORMAL Remark>Use "Approach" To Get Closer... Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%-14 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% Let>vDock_LIMBO=YES GoTo>DOCK_WARPTO Label>DOCK_NORMAL Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y%+14 Let>vPosition_Dock_Y=%vPosition_Dock_Y% Label>DOCK_WARPTO MouseMove>300,%vPosition_Dock_Y% END>Station_Position_Dock Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - TIMERS /////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>System_Time_Seconds Sec>vSeconds Min>vMinutes Hour>vHour Let>vSystem_Time_Seconds1=%vHour%*3600 Let>vSystem_Time_Seconds1=%vSystem_Time_Seconds1% Let>vSystem_Time_Seconds2=%vMinutes%*60 Let>vSystem_Time_Seconds2=%vSystem_Time_Seconds2% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds1% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds%+%vSystem_Time_Seconds2% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds%+%vSeconds% Let>vSystem_Time_Seconds=%vSystem_Time_Seconds% END>System_Time_Seconds Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Log_ON_OFF If>%vAUTO_Logon%=YES,CHECK_TIME,LOG_ON_OFF_END Label>CHECK_TIME GoSub>System_Time_Seconds Remark>Check For LogOut Time - 4:45 am CST If>%vSystem_Time_Seconds%<17100,LOG_ON_OFF_END Remark>Check For Logon Time - 5:30 am CST If>%vSystem_Time_Seconds%>19800,LOG_ON_OFF_END GetPixelColor>750,200,vLog_Location_Color If>%vLog_Location_Color%<>0,LOG_DOCKED GoSub>Station_Dock GoSub>Transfer_Cargo Label>LOG_DOCKED GoSub>EVE_LogOut Wait>%vWait_Options% Label>WATCH_TIME_LOGON Wait>60 GoSub>System_Time_Seconds Remark>Check For Logon Time - 5:30 am CST If>%vSystem_Time_Seconds%>19800,AUTO_EVE_LOGON,WATCH_TIME_LOGON Label>LOG_ON_OFF_END END>Log_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - ACTION /////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>EVE_Close IfWindowOpen>EVE,EVE_CLOSE_START,EVE_CLOSE_END Label>EVE_CLOSE_START SetFocus>EVE Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click "OK" On "CONNECTION LOST" Window MouseMove>640,587 Wait>%vWait_Quick% LClick Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click Close "EVE" Window MouseMove>991,292 Wait>%vWait_Quick% LClick Wait>%vWait_Window% Remark>Left Click "YES" On "QUIT THE GAME" Window MouseMove>615,587 Wait>%vWait_Quick% LClick Wait>%vWait_Window% IfWindowOpen>EVE,EVE_CLOSE_START Label>EVE_CLOSE_END END>EVE_Close Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>PP_Open Remark>Left Click To Open "PEOPLE & PLACES" MouseMove>146,326 GoSub>Left_Click WaitCursorChanged>%vWait_Cursor% END>PP_Open Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>PP_Close Remark>Left Click To Close "PEOPLE & PLACES" MouseMove>472,255 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% END>PP_Close Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scanner_Name_Tab Remark>Left Click "NAME" Tab of "SCANNER" MouseMove>865,177 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scanner_Name_Tab Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scanner_Auto_Tab Remark>Left Click "AUTO" Tab of "SCANNER" MouseMove>825,177 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scanner_Auto_Tab Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scanner_Close_Open Remark>Left Click To Close "SCANNER" MouseMove>1148,159 Gosub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% Remark>Left Click To Open "SCANNER" MouseMove>562,805 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scanner_Close_Open Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Scan_Ore_Type GoSub>Scanner_Name_Tab MouseMove>850,211 GoSub>INFO_Detect LDblClick Wait>%vWait_Quick% GoSub>INFO_Detect Press Del Wait>%vWait_Short% Send Character/Text>Asteroid (%vOre_Type%) GoSub>Enter_Text Wait>%vWait_Window_Slow% END>Scan_Ore_Type Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Check_Ore_Type Remark>Checking "d" Of "Asteroid (********)" GoSub>Wait_Color GetPixelColor>843,250,vCheck_Ore_Type If>%vCheck_Ore_Type%>13000000,ORE_TYPE_PRESENT GoTo>MAIN_LOOP Label>ORE_TYPE_PRESENT END>Check_Ore_Type Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Afterburner_ON_OFF Remark>Engage Afterburner GoSub>INFO_Detect Press ALT Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect Press F1 Wait>%vWait_Quick% Release ALT Wait>%vWait_Quick% END>Afterburner_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Afterburner2_ON_OFF Remark>Engage Afterburner GoSub>INFO_Detect Press ALT Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect Press F1 Wait>%vWait_Fast% GoSub>INFO_Detect Press F2 Wait>%vWait_Quick% Release ALT Wait>%vWait_Quick% END>Afterburner2_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Lasers_ON_OFF GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect Press F1 If>%vMining_Lasers%>1,MINING_LASERS_2,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_2 Press F2 If>%vMining_Lasers%>2,MINING_LASERS_3,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_3 Press F3 If>%vMining_Lasers%>3,MINING_LASERS_4,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_4 Press F4 If>%vMining_Lasers%>4,MINING_LASERS_5,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_5 Press F5 If>%vMining_Lasers%>5,MINING_LASERS_6,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_6 Press F6 If>%vMining_Lasers%>6,MINING_LASERS_7,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_7 Press F7 If>%vMining_Lasers%>7,MINING_LASERS_8,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_8 Press F8 If>%vMining_Lasers%=8,MINING_LASERS_END Label>MINING_LASERS_END END>Lasers_ON_OFF Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Lasers_Reset Remark>Reset Sticky Mining Laser MouseMove>750,200 GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect RClick LClick END>Lasers_Reset Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// SUBROUTINES - MOVEMENT ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_WarpTo If>%vOpen_PP%=YES,WARPTO_SKIP_PP_OPEN GoSub>PP_Open Label>WARPTO_SKIP_PP_OPEN Remark>Right Click Proper Slot GoSub>Asteroid_Position_PPSlot GoSub>Right_Click Remark>Left Click "WARP TO" GoSub>Asteroid_Position_WarpTo Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu Remark>Left Click "WITHIN XX KM" GoSub>Asteroid_Position_XXKM If>%vOPEN_PP%=YES,WARPTO_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>WARPTO_SKIP_PP_CLOSE GoSub>Asteroid_Rotation GoSub>Warp_Detect If>%vAUTO_Evade%=NO,RATS_WARPTO_END Let>vRATS_Loop_Number=25 Let>vRATS_Loop=0 Repeat>vRATS_Loop Let>vRATS_Loop=%vRATS_Loop%+1 Let>vRATS_Loop=%vRATS_Loop% GoSub>RATS_Loop Until>vRATS_Loop,%vRATS_Loop_Number% Label>RATS_WARPTO_END END>Asteroid_WarpTo Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_Dock Label>DOCK_AGAIN If>%vOPEN_PP%=YES,DOCK_SKIP_PP_OPEN GoSub>PP_Open Label>DOCK_SKIP_PP_OPEN Remark>Right Click Proper Slot GoSub>Station_Position_PPSlot GoSub>Right_Click Remark>Left Click "DOCK" GoSub>Station_Position_Dock GoSub>Left_Click If>%vOpen_PP%=YES,DOCK_SKIP_PP_CLOSE GoSub>PP_Close Label>DOCK_SKIP_PP_CLOSE If>%vDock_Close%=YES,SKIP_WARP_DETECT GoSub>Warp_Detect Label>SKIP_WARP_DETECT If>%vAfterburner_ON%=YES,DOCK_SKIP_AFTERBURNER If>%vMWD_Dual%=NO,DOCK_SKIP_MWD_DUAL GoSub>Afterburner2_ON_OFF GoTo>DOCK_SKIP_MWD_SINGLE Label>DOCK_SKIP_MWD_DUAL GoSub>Afterburner_ON_OFF Label>DOCK_SKIP_MWD_SINGLE Let>vAfterburner_ON=YES Label>DOCK_SKIP_AFTERBURNER If>%vDock_LIMBO%=NO,CHECK_STATION Wait>60 Let>vDock_LIMBO=NO GoTo>DOCK_AGAIN Label>CHECK_STATION Let>vCheck_Station=0 Label>RECHECK_STATION Wait>%vWait_Window% GetPixelColor>750,200,vCheck_Station_Color Let>vCheck_Station=%vCheck_Station%+1 Let>vCheck_Station=%vCheck_Station% If>%vCheck_Station%>120,GOT_STUCK If>%vCheck_Station_Color%=0,RECHECK_STATION,AT_STATION Label>GOT_STUCK GoSub>Afterburner_ON_OFF GoSub>Asteroid_WarpTo GoTo>DOCK_AGAIN Label>AT_STATION Let>vAfterburner_ON=NO Wait>10 END>Station_Dock Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Approach Remark>Check Asteroid Field To See If Strip Mined... GoSub>Check_Ore_Type Remark>Right Click First Entry MouseMove>870,250 GoSub>Right_Click If>%vShip_Type%=Industrial,APPROACH_ORBIT If>%vShip_Type%=Battleship,APPROACH_ORBIT Remark>Left Click "APPROACH" MouseMove>925,277 GoSub>Left_Click GoTo>APPROACH_DONE Label>APPROACH_ORBIT Remark>Left Click "ORBIT" MouseMove>925,291 Remark>///GoSub>Left_Click GoSub>Wait_Menu Remark>Left Click "7.5 KM" MouseMove>1010,349 GoSub>Left_Click Label>APPROACH_DONE GoSub>Afterburner_ON_OFF Let>vAfterburner_ON=YES END>Asteroid_Approach Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Lock_Target Remark>Check Asteroid Field To See If Strip Mined... GoSub>Check_Ore_Type Label>LOCK_TARGET_RETRY Remark>Right Click First Entry MouseMove>870,250 GoSub>Right_Click Remark>Check If Close Enough To "LOCK TARGET" Wait>%vWait_Fast% GetPixelColor>947,306,vMenu_Lock_Target If>%vMenu_Lock_Target%>3000000,LOCK_TARGET_AVAILABLE GoTo>LOCK_TARGET_RETRY Label>LOCK_TARGET_AVAILABLE Remark>Left Click "LOCK TARGET" MouseMove>930,305 GoSub>Left_Click Remark>Left Click "AUTO" Tab Of "SCANNER" GoSub>Scanner_Auto_Tab Let>vCheck_Target=0 Label>CHECK_TARGET_LOCK If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoSub>Wait_Color GetPixelColor>545,205,vCheck_Target_Color Let>vCheck_Target=%vCheck_Target%+1 Let>vCheck_Target=%vCheck_Target% If>%vAUTO_Evade%=YES,CHECK_TARGET_LONG If>%vCheck_Target%<30,CHECK_TARGET_CONTINUE GoTo>CHECK_TARGET_DONE Label>CHECK_TARGET_LONG If>%vCheck_Target%<300,CHECK_TARGET_CONTINUE Label>CHECK_TARGET_DONE GoTo>MINE_ASTEROID_NOT_FULL Label>CHECK_TARGET_CONTINUE If>%vCheck_Target_Color%=0,CHECK_TARGET_LOCK GoSub>Wait_Color END>Lock_Target Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Asteroid_Mine Let>vRestart_Lasers=0 Label>RESTART_LASERS GoSub>Lasers_Reset Remark>Check To See If Some Wahoo Killed My Target While Approaching... GoSub>Wait_Color GetPixelColor>545,205,vCheck_Target_Color If>%vCheck_Target_Color%=0,APPROACH_ASTEROID Remark>Check To See If SomeHow, The Ship Stopped Too Far Away From Asteroid To Engage Lasers... Let>vRestart_Lasers=%vRestart_Lasers%+1 Let>vRestart_Lasers=%vRestart_Lasers% If>%vRestart_Lasers%>60,APPROACH_ASTEROID GoSub>Lasers_ON_OFF If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop If>%vAUTO_Evade%=YES,MINE_SKIP_WAIT Wait>%vWait_Options% Label>MINE_SKIP_WAIT Remark>Pixel Must Cover 1st of 1-4 Lasers OR 1st of 5-8 Lasers (Smaller Icons) GoSub>Wait_Color GetPixelColor>595,173,vCheck_Laser_Color If>%vCheck_Laser_Color%<>0,LASERS_GOOD If>%vAsteroid_Dead%=YES,Scanner_Name_Tab If>%vAsteroid_Dead%=YES,MINE_ASTEROID_NOT_FULL If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoTo>RESTART_LASERS Label>LASERS_GOOD Let>vMining=YES If>%vAfterburner_ON%=NO,AFTERBURNER_IGNORE If>%vMWD%=YES,STOP_SHIP GoSub>Afterburner_ON_OFF Label>STOP_SHIP Let>vAfterburner_ON=NO Remark>Left Click To Stop "SHIP" MouseMove>723,898 LClick Label>AFTERBURNER_IGNORE If>%vAUTO_Evade%=NO,MINE_NORMAL GoSub>RATS_Loop Label>MINE_NORMAL GoSub>Wait_Color GetPixelColor>545,205,vCheck_Asteroid_Color If>%vCheck_Asteroid_Color%<>0,ASTEROID_NOT_DEAD Let>vAsteroid_Dead=YES GoSub>Lasers_ON_OFF GoSub>Lasers_Reset Remark>Do a Quick "SCAN" To Make Sure Dead Asteroid is Not Still Listed... GoSub>Scanner_Auto_Tab If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoSub>Scanner_Name_Tab GoTo>MINE_ASTEROID_DEAD Label>ASTEROID_NOT_DEAD Let>vAsteroid_Dead=NO If>%vAUTO_Evade%=YES,RATS_Loop GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect GoSub>Log_ON_OFF Remark>Do A Quick Check To Make Sure Lasers Aren't Dead (Friggin Lame Bug Ridden Piece-O-KAKA Game) GoSub>Wait_Color GetPixelColor>595,173,vCheck_Laser2_Color If>%vCheck_Laser2_Color%<>0,CHECK_CARGO GoTo>RESTART_LASERS Label>CHECK_CARGO GoSub>Wait_Color GetPixelColor>1144,536,vCheck_CargoHold_Color If>%vCheck_CargoHold_Color%>6500000,CARGOHOLD_NOT_FULL Let>vMining=NO If>%vAUTO_Evade%=NO,MINE_NO_RETURN Remark>Upon Successful Mining of Safe Asteroid Field, Return to Same Field Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X%-1 Let>vPPSlot_Asteroid_X=%vPPSlot_Asteroid_X% Label>MINE_NO_RETURN GoTo>DOCK_STATION Label>CARGOHOLD_NOT_FULL GoTo>MINE_NORMAL END>Asteroid_Mine Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Transfer_Cargo If>%vOpen_Items%=YES,CARGO_SKIP_ITEMS_OPEN Remark>Left Click Open "ITEMS" MouseMove>146,742 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Window% Label>CARGO_SKIP_ITEMS_OPEN Remark>Left Click First Item in CargoHold MouseMove>849,595 GoSub>Drag_Pick Remark>Drag Item to "ITEMS" MouseMove>213,800 GoSub>Drag_Drop If>%vOpen_Items%=YES,CARGO_SKIP_ITEMS_CLOSE Remark>Left Click Close "ITEMS" MouseMove>886,731 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Short% Label>CARGO_SKIP_ITEMS_CLOSE END>Transfer_Cargo Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SRT>Station_UnDock Remark>Left Click "UNDOCK" MouseMove>146,885 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Options% Remark>Optimized Servers...ROFL...BOWL...LOL Label>UNDOCK_RECHECK Wait>%vWait_Options% GetPixelColor>750,400,vCheck_UnDock_Color If>%vCheck_UnDock_Color%=0,UNDOCK_RECHECK Wait>%vWait_Options% Remark>Clear Sticky "ENTERING SPACE" Window GoSub>CRASH_Detect GoSub>INFO_Detect Press Esc Wait>%vWait_Window% MouseMove>680,715 GoSub>Left_Click Wait>%vWait_Slow% GoSub>Afterburner_ON_OFF Wait>10 END>Station_UnDock Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>/// START OF MACRO ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Remark>//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// If>%vAUTO_Logon%=YES,SKIP_ALL_CONFIG IfWindowOpen>EVE,ASK_TO_MINE Gosub>Message_Initial GoSub>Message_Second GoSub>Message_Third GoSub>USER_INPUT_Variables Label>SKIP_ALL_CONFIG Label>AUTO_EVE_LOGON GoSub>EVE_Logon Label>ASK_TO_MINE Let>vLOGON_Done=YES If>%vAUTO_Logon%=YES,MAIN_LOOP Ask>Do you wish to mine?,vAsk_To_Mine If>%vAsk_To_Mine%=YES,Asteroid_Rotation_Debug Remark>Main Loop Label>MAIN_LOOP SetFocus>EVE If>%vAUTO_Evade%=YES,Wait_AUTO_Evade GoSub>Scanner_Auto_Tab GoSub>Asteroid_WarpTo Label>APPROACH_ASTEROID GoSub>Scan_Ore_Type Label>MINE_ASTEROID_NOT_FULL GoSub>Asteroid_Approach Label>MINE_ASTEROID_DEAD GoSub>Lock_Target GoSub>Asteroid_Mine Label>DOCK_STATION GoSub>Station_Dock GoSub>Transfer_Cargo GoSub>Log_ON_OFF GoSub>Station_UnDock GoTo>MAIN_LOOP Label>END_MACRO Remark>End of Mining Macro CUT---------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
Posted: March 31st, 2005, 1:10 pm
|
|
|
|
tault_dedpossum
tault_dedpossum's Reps:
|
Can't believe no one has posted anythign about this script. I tried it out, but i dont' think i have it configured right, and i'm really really new to eve so i'm prolly messing some things up. It would be awesome if i could pick your brain bout it.
ded.
|
|
|
|
|
Posted: July 6th, 2005, 11:27 pm
|
|
|
|
tault_zykl0_82
tault_zykl0_82's Reps:
|
look very nice but i dont know how to set it up, i never used macro scheduler but im curious on how you can detect rats!
|
|
|
|
|
Posted: July 10th, 2005, 6:37 pm
|
|
|
|
tault_buckw1
tault_buckw1's Reps:
|
It is updated, check for latest version further in on page 5
Last edited by Guest on August 15th, 2005, 6:56 pm, edited 1 time in total.
|
|
|
|
|
Posted: July 13th, 2005, 8:59 pm
|
|
|
|
tault_buckw1
tault_buckw1's Reps:
|
removed
Last edited by Guest on August 15th, 2005, 6:56 pm, edited 1 time in total.
|
|
|
|
|
Posted: July 20th, 2005, 5:55 am
|
|
|
|
choboru
choboru's Reps:
|
I would love to see this thing in action; it sounds absolutely amazing! Hurry up and get this thing up and running... 
|
|
|
|
|
Posted: July 22nd, 2005, 8:59 pm
|
|
|
|
upallnite
upallnite's Reps:
|
Hi all...
This is Upallnite, the author of Max-COTE Miner, and I'm back. A new release is imminent. Cold War Edition Compliancy is in progress. Logon and UI are done, working on evasion and updating travel to comply with dual engine nerf. Got greedy on login time, trying for 23.5 hours was pushing it and drew attention. Some randomization should dice that up a bit. Also made same rate with Iteron V and one mining laser, and Apoc with 8 mining lasers(smaller cargohold and faster engine). Unfortunately, the consistent simultaneous engaging of 8 mining lasers was a dead give away,...new priorities, stealth, consistency, accuracy, and randomized logons and logoffs(within given window...), much more diversity of mining, both ores and my intention is to build this so tight it will mine anything, anywhere, anytime,... As soon as it is safe to use a beta release will be forthcoming....
Upallnite
|
|
|
|
|
Posted: July 23rd, 2005, 10:11 pm
|
|
|
|
upallnite
upallnite's Reps:
|
Been Pounding Away at it for the last 5 days. All Initialization / GUI / Configuration Changes are up to date and operational. Warp Detect was not affected too much, that should save massive time configurations. "People & Places" is a joke. It doesn't save folders to the server, otherwise you could configure several systems at once. Any use of "ENTER" automatically throws P & P into hysterics popping up info windows as though you had entered blank text into it's search. Overview sucks too, can't enter search parameters anymore and scanner module is relatively useless...was nice for my containers...now no more. Almost there, in the thick of mining debugging, and lastly the Evasion Detection Module,....
Upallnite
|
|
|
|
|
Posted: July 24th, 2005, 9:48 pm
|
|
|
|
tault_buckw1
tault_buckw1's Reps:
|
removed
Last edited by Guest on August 15th, 2005, 6:57 pm, edited 1 time in total.
|
|
|
|
|