taultunleashed logoUltrabot : EverQuest 2 General Discussions
newtopic  postreply
 [ 7 posts ] 
blue large dot

Ultrabot : EverQuest 2 General Discussions

Posted: October 19th, 2007, 10:17 pm
 
inmysights

Total Posts: 34
Joined: March 1st, 2005, 2:15 pm
inmysights's Reps: 0
User avatar
A few weeks ago I finally got crafting bot to work! So I decided today I wanted to try and get the Ultrabot to work. So followed the steps in exact order from the installation guide, not rally difficult to follow. So I get it all done and start up EQ2. As I am logging in the screen is now flickers like bad night at a techno house jam. I have checked everything 3 times now and it is installed as the instructions say. The thing is it worked a few days back for crafting and it now flickers. I am at a loss has anyone seen this before? Thank you.


Reply with quote
Posted: October 20th, 2007, 11:33 am
 
inmysights

Total Posts: 34
Joined: March 1st, 2005, 2:15 pm
inmysights's Reps: 0
User avatar
OK, I have been messing around with XU alittle last night and this morning and have figured out the problem. Hook DX9 is causing the flickering. When checked it what is causing the flickering. I have been reading as much as I can on and haven't found any topics with this same problem. Any ideas what is going on? Than you.


Reply with quote
Posted: October 20th, 2007, 11:37 pm
 
inmysights

Total Posts: 34
Joined: March 1st, 2005, 2:15 pm
inmysights's Reps: 0
User avatar
I have been messing with this for some hours now. It will not work with hook CX9 checked at all. I am at a loss still any help please? I really want to get ultrabot working. Thank you.


Reply with quote
Posted: November 26th, 2007, 8:30 am
 
king_rob

Total Posts: 26
Joined: November 23rd, 2007, 1:25 am
king_rob's Reps: 3
User avatar
premium
Are you running dual video cards? If so, once you're in the game (and it is flickering), try changing your gamma. For some reason with dual cards the gamma gets out of whack on them and if you're using alternate frame rendering, it makes the screen flicker.

Just a stab in the dark based on my own personal experiences with EQ2.


Reply with quote
Posted: May 29th, 2008, 1:58 am
 
supercat123
supercat123's Reps:
User avatar
where we can down this software


Reply with quote
Posted: May 29th, 2008, 2:47 am
 
slam666

Total Posts: 1184
Location: Quebec, Canada
Joined: April 21st, 2005, 7:30 am
slam666's Reps: 1
User avatar
Moderator
premium
http://www.taultunleashed.com/phpbb2/ab ... ogram.html

_________________
Slam666

Author of EQ2Ultrabot, NOW WITH CRAFTING!!!
Read this before asking for help


Reply with quote
Posted: May 29th, 2008, 12:13 pm
 
max4260

Total Posts: 13
Joined: June 16th, 2006, 6:10 am
max4260's Reps: 0
User avatar
or it could be that your screen refresh rate drops when you bog down your video card. do you play other graphicaly intensive games by any chance?


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 General Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 General Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?