taultunleashed logoEQ2Service Script not working : EverQuest 2 Premium Discussions
newtopic  postreply
 [ 2 posts ] 
blue large dot

EQ2Service Script not working : EverQuest 2 Premium Discussions

Posted: March 20th, 2005, 12:37 pm
 
elwood
elwood's Reps:
User avatar
When attempting to load EQ2 harvest bot, it loads a few files then when it gets to EQ2Service i get this error taken from the XUnleashedLog.txt:

"03/20/05 02:12:15 PM Looking for 3rd Party Service for services\EQ2Service.Service

03/20/05 02:12:15 PM SCRIPT ERROR: Type mismatch: 'LBound'
Src: Microsoft VBScript runtime error
Line:110 Error:0 Scode:800a000d

03/20/05 02:12:15 PM Failed to Parse the Script. Check it for errors."


Any ideas on how to get it working would be greatly appreciated.
Thanks


Reply with quote
Posted: March 21st, 2005, 8:03 pm
 
elwood
elwood's Reps:
User avatar
I completly removed everythingi had setup and reinstalled the XU Client, the EQService, and the harvest bot. It's running alright right now and i am content :)


Now..to see if its going to keep working when i install the crafter bot.

I commend you, wyvernx. You have a crapload of programs and games to keep up with! :D


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?