taultunleashed logoShrunken Text + No features working : EverQuest 2 Premium Discussions
newtopic  postreply
 [ 6 posts ] 
blue large dot

Shrunken Text + No features working : EverQuest 2 Premium Discussions

Posted: January 7th, 2010, 7:25 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
Same as posted before.

Text Shrunken vertically.

No features work, when I load Everquest2.exe as the process it makes my last name like dsf24sier with other character boxes, gives me random resistances like 300, and nothing else works.


Reply with quote
Posted: January 10th, 2010, 7:56 pm
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
Can you give me the specs of your system please and post a screenshot of the shrunken text so I can address that. More to your problem, it sounds like its not reading your registry properly. I am like almost done with an update that SHOULD fix the issue with everyone reading the memory (Supporting both 32bit and 64bit Windows XP to Windows 7)

One major thing I am working on is FULL compatibility across the board, meaning supporting 32bit and 64bit Windows 2000, XP, Vista, and 7.

Also give me any other relative information you can.

Try this (no promise it wont work without more info):

Tell me the results of doing this:
First REMOVE EVERYTHING related to my EQ2 hack (Use the uninstaller first and then manually delete anything left.. be sure to check the registry here and delete the "EverQuest2 Teleporter" key from both 32bit storage and 64bit storage:
32 Bit Registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EverQuest2 Teleporter
64 Bit Registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EverQuest2 Teleporter

Once ALL has been removed try a reinstall from site then open registry and compare the memory addresses from the reg settings on the forum (meaning download the registry settings for your computer and compare... right click reg file and click edit - or open it in notepad or something). Compare the two making sure that the memory addresses are being imported are the ones in the settings file.

Try Disabling UAC (Go here on how to do it for Windows 7 and go here for Windows Vista.. you will need to restart afterwards)

Make sure you are on an ADMINISTRATIVE account and are running the hack with admin privileges (Right click file and select 'run as admin')

Then send me the following screen shots:
  • One of the MAIN window
  • One of the Character Info
  • One of the Addresses Used
  • One of the registry editor at the 32bit or 64bit location (screenshot the registry of all the values that you imported)
  • A picture of what you mean by 'squished text' (so I can fix right away)


RAR the screenshots (google winrar if you dont have) and then upload the RAR file you just made to a uploading site. (like www.filebeam.com... dont forget to link me the download link)


Reply with quote
Posted: January 10th, 2010, 8:13 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
Hmmm it's not in my registry file, probably the issue, not sure why it isn't adding


Reply with quote
Posted: January 10th, 2010, 8:19 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
Image

Success!, Added the registry file with regedit open and it went in, odd it didn't go in the previous 5-6 times before.

That's an image for the text, not a biggie, but the map name is cut off, and speed variables are slightly squished


Reply with quote
Posted: January 13th, 2010, 5:56 pm
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
I knew the program worked and figured it was a registry problem. I will make sure your text issue is addressed. I am also thinking of adding a backup system in reading the memory addresses, where instead of reading the registry, it will read the registry file itself. That way people can narrow the issue down on why they can't get it to work.

Can you be kind enough to post instruction in detail on what you did to make it work?


Reply with quote
Posted: January 13th, 2010, 7:50 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
The only thing I did different was I had the regedit open.

I went Add/Remove programs, removed the Advanced Teleporter.

I went start - run - regedit, went to the location of the registry file you stated, didn't see it there.

I installed the teleporter fresh, downloaded and ran the 32-bit registry file. I then saw that it was placed into regedit this time.

Ran the program and ran fine.

Not sure why in previous times it wasn't updating to the registry, i tried re-installing and updating the registry like 5 times.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?