taultunleashed logoOffset List : EverQuest 2 Submissions
newtopic  postreply
 [ 4 posts ] 
blue large dot

Offset List : EverQuest 2 Submissions

Posted: July 31st, 2006, 11:22 am
 
mhcookie
mhcookie's Reps:
User avatar
For the current version of EQ2 the offsets are:

FLOATS

X Coordinate: 00FCB45C

Y Coordinate: 00FCB460

Z Coordinate: 00FCB464

2 BYTE

Health: 00FC8FF6

Power(Mana): 00FC9002

Level(Combat): 00FC8FBD

Level(Artisan): 00FC8FC1

Weight(Total used in inventory): 00FC90E4

Offsets tried but change everything client starts:

combat XP
Durability
Target's Level


Below with the attachment I have added the file of the value table I have created (Cheat Engine 5.2)

* attachment doesnt seem to be working. Don't know whats going on.

-MHC

----------------------------------------------------------------------------------

Is this free membership worthy?

----------------------------------------------------------------------------------
Q & A
----------------------------------------------------------------------------------
Question:
Quote:
I've never really used offsets -- what would this do for me?

Answer: Offsets are used when making 'smart' tools.
Example: When a bot is running and it wants to check its location, instead of spamming /loc it will simply call upon that offset to check where it is compared to where it wants to go.
This goes the same with Health, Power, Level, etc.

Basically these are more here to aid the programmers of the different bots and programs.



**edit**

If these are not needed than howcome under the "TU Bucks" section it says that these are MOST needed on the site?

I am just trying to get some TU bucks or a membership..


Last edited by Guest on August 1st, 2006, 6:55 am, edited 5 times in total.

Reply with quote
Posted: July 31st, 2006, 12:27 pm
 
apoc69
apoc69's Reps:
User avatar
I've never really used offsets -- what would this do for me?


Reply with quote
Posted: August 1st, 2006, 6:22 am
 
Tault_nazeroth

Total Posts: 1390
Joined: November 17th, 2004, 5:16 pm
Tault_nazeroth's Reps: 1
User avatar
Moderator
premium
Although these offsets are helpful, they change pretty much every update.
Now correct me if i'm wrong, but thats why all the bots contained on this site use a non-intrusive method.

_________________
Quick links:
EQ2 Script Catalogue
X-Unleashed / Exhume Installation Guide


Reply with quote
Posted: August 1st, 2006, 6:43 am
 
slam666

Total Posts: 1184
Location: Quebec, Canada
Joined: April 21st, 2005, 7:30 am
slam666's Reps: 1
User avatar
Moderator
premium
Yes offsets almost change every LU.

_________________
Slam666

Author of EQ2Ultrabot, NOW WITH CRAFTING!!!
Read this before asking for help


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

cron
Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Submissions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Submissions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?