side
Guild Wars GW Cheats Guild Wars GW HacksGuild Wars GW Bots
side
top left
Username:   Password:   Remember Me?  
Guild Wars GW Guides
top right
 
TU Chat | View unanswered posts | View active topics  

Gold Dupe : GW Submissions

All times are UTC - 8 hours

   [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
leo_sniper
September 8th, 2005, 10:58 am 
User avatar

Cash on hand: Locked
Hi all!,
This is how to dupe money:

1. Put in 1 gold
2. Put in 2 gold
3. Put in 3 gold and work your way up to *How much gold you want*
4. Submit your offer
5. Wait for them to accept
6. Then Disconnect/Un-Plug your network card.
7. Quickly go back to Guild Wars and also accept
8. When you get the "Guild Wars was unable to comeplete the operation" error message, press "ok"
9. Connect/Plug in your network card
10. Log back into Guild Wars

Now you and your friend should both have the amount of money that you offered !

It is also good to do this trick on your friend and split the profits :twisted:

Enjoy!


Last edited by Guest on September 10th, 2005, 12:26 am, edited 1 time in total.

   
 
syris_online
September 8th, 2005, 2:15 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
This doesn't work. :P


   
 
myexcuse
September 8th, 2005, 2:20 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
yea its just the image that stays the same. exit guild wars and re-enter and tell us if you still have the same ammount of gold. if you do then i will try it out and we can see how well this works.


   
 
coryd218
September 9th, 2005, 9:44 am 
User avatar

Cash on hand: Locked
worked for me! i tried it with 15k and it didn't work. i didn't do the 1 gold, then 2 gold, then 3 gold etc but when i did this with 1k it worked.

i kept my 1k and the other player got 1k.


   
 
Tault_admin
September 9th, 2005, 10:57 am 
Offline
administrator
administrator
User avatar
Mod in Training

Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Cash on hand:
34,187.00

Posts: 29974
can we get a double confirmation on this? Coryd also did you relog to make sure you both actually kepted the gold and it wasnt just showing extra gold.


  Profile  
 
myexcuse
September 9th, 2005, 2:40 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
can i get more of an in depth description on how to do it..?


   
 
faeth924
September 9th, 2005, 8:12 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
Yes, I have a brother with a computer right next to mine. If you give me a more in-depth walkthrough, I can test this with perfect synchronization. I'll give a confirm if it works.


   
 
deadlyblowfish
September 10th, 2005, 3:27 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: August 18th, 2005, 5:39 am
Cash on hand:
208.00

Posts: 731
leo_sniper (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
Hi all!,
This is how to dupe money:

1. Put in 1 gold
2. Put in 2 gold
3. Put in 3 gold and work your way up to *How much gold you want*
4. Submit your offer
5. Wait for them to accept
6. Then Disconnect/Un-Plug your network card.
7. Quickly go back to Guild Wars and also accept
8. When you get the "Guild Wars was unable to comeplete the operation" error message, press "ok"
9. Connect/Plug in your network card
10. Log back into Guild Wars

Now you and your friend should both have the amount of money that you offered !

It is also good to do this trick on your friend and split the profits :twisted:

Enjoy!


if this works, you rock!

_________________
(!empty($user->lang['IMAGE'])) ? $user->lang['IMAGE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'IMAGE')))


  Profile  
 
faeth924
September 10th, 2005, 4:02 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
Why do you have to put in 1 gold, then 2 gold, then 3? Can't you just put in 10 plat if you want? Can you explain the reasoning behind that? I just tried and could not get this to work.....

....I put in tried it your way and it did not work. When I disconnected and hit accept, then waited until I got the message, my brother said the trade window remained open. However, when I hit 'ok" and connected, I loaded into a different district and my brother said that instantly (meaning the same instant I zoned in) the trade was cancelled.

Not recommended for premium.


   
 
myexcuse
September 10th, 2005, 5:17 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
Faeth i believe that was an error of your own, try it again, ive done some experimenting with disconnection dupes before with GW (but not with gold, just with items) and i never ended up in a different district...


   
 
tault_danceofthedead
September 10th, 2005, 6:51 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
Not working, not recommended for prem


   
 
faeth924
September 11th, 2005, 6:28 am 
User avatar

Cash on hand: Locked
myexcuse (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
Faeth i believe that was an error of your own, try it again, ive done some experimenting with disconnection dupes before with GW (but not with gold, just with items) and i never ended up in a different district...


care to explain how, after disconnecting, you end up back in the same district? It's random which district you connect to, right?

So then, wouldn't you have to add a step to the instructions: "Only do this in zones with 1 district" ??


Last edited by Guest on September 11th, 2005, 6:32 pm, edited 1 time in total.

   
 
myexcuse
September 11th, 2005, 1:18 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
because when he says disconnect, he does not mean disconnect from the game, he means pull the Ethernet cable out of your router, wait a few seconds, proceed with the steps, then plug it back in.

oh and i did this in my guild hall with a friend.


   
 
faeth924
September 11th, 2005, 2:24 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
I did disconnect my cable, not out of my router but out of my computer (no difference)

I then tried to accept, but it did not go through, instead it froze for a while, then I got the message "Could not complete the operation" and I was back at the login screen. My brother reported that the trade window continued to stay open.

When I logged back in, I entered a different zone and my brother reported that the second I logged in, the trade was cancelled.


   
 
myexcuse
September 11th, 2005, 2:31 pm 
User avatar

Cash on hand: Locked
thats strange.. maybe you kept it out too long?

id like to say that i never got this to work but im assuming its possible. if the original poster would come around and say what router he was using, internet source and a few other things it could possibly be repeated.

also, did your brother press 'submit offer' and 'accept' before you got disconnected? cuz that could have effected the outcome.

whats your in game account name cuz i could try it with you if you would like.


   
 
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 
   
Vote For Taultunleashed Guild Wars TopSites
Guild Wars Server Guild Wars Vote on the Guild Wars Top 200 Guild Wars hacks Private Servers Top 100 List Free Guild Wars Servers

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of GW Submissions RSS Feed 
Sitemap of GW Submissions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
 
left bottom corner   bottom corner
left corner bottom texture right bottom corner