taultunleashed logoGM Question Bypasser : Hero Online Submissions
newtopic  postreply
 [ 14 posts ] 
blue large dot

GM Question Bypasser : Hero Online Submissions

Posted: November 9th, 2006, 11:19 pm
 
sakaimap
sakaimap's Reps:
User avatar
ok....this is how to bypass the gm question without using any auto gm answer software or tools....

FIRST : Go lvling ur character as usuall and wait for the gm question to popup..

IGNORE the gm question until the time show 60sec and u will send to dragon castle as the punishment..lol..

STILL dunt answer it coz u will given 60 sec to answer it after u have been transported to dragon castle...

SECOND : Send ur character back to ur place of leveling before or other place u wish too.

SO switch on ur bot/macro program (must bypass Xtrap first before log in to HERO ONline).

WELL.....the gm question will not popup again.... ( dunt change server or change character after bypass this or u might make it all over again)

P/s : i hope this is really useful to all the programming ppl who can make other good macros program. I hope someday someone can make bot that can choose mob and loot.....such as COtobo bot in Conquer Online. :twisted:


Last edited by Guest on November 10th, 2006, 8:16 am, edited 1 time in total.

Posted: November 10th, 2006, 1:04 am
 
hottoxic
hottoxic's Reps:
User avatar
one word: idiot.
He dont even know what he saying.
vote nay.


Posted: November 10th, 2006, 6:09 am
 
reijekt

Total Posts: 282
Joined: September 2nd, 2006, 9:57 pm
reijekt's Reps: 5
User avatar
Active User > 50 Posts
I'm not exactly sure on this But I'll try it eventalally don't have the time right now so don't close it yet.


Posted: November 10th, 2006, 8:09 am
 
sakaimap
sakaimap's Reps:
User avatar
hottoxic..pls test it before calling other ppl idiot....i'm not seeking free premuim....coz i have pay to get this pass.....i just wanna to share my exp and make other ppl easy...

well i dare u to TEST IT........but if it works........u should lick all ur "spit" back.

JUST DUNT ANSWER THE GM question.....is it hard for you to understand!!? :twisted:


Posted: November 10th, 2006, 9:38 am
 
xxxgod

Total Posts: 416
Joined: August 31st, 2006, 1:58 pm
xxxgod's Reps: 12
User avatar
Moderator
tested doesnt work, anyone got it working???


Posted: November 10th, 2006, 1:53 pm
 
sigmaprojects
sigmaprojects's Reps:
User avatar
Tested it as well, wasn't able to make it work. But I've had only Two cases in my month of playing Hero where a GM Quiz will not appear. I try to capitalize as much as possible by not dying/switching servers/characters Or maps. I cant tell if its a client or server bug.


Posted: November 10th, 2006, 7:17 pm
 
sakaimap
sakaimap's Reps:
User avatar
well.....

xxxgod can u tell me how u bypass it....coz me and my friends in hero try it and we have bypass the gm question...

i dunno why u cant bypass it....i hope i can help


Posted: November 11th, 2006, 2:40 am
 
xxxgod

Total Posts: 416
Joined: August 31st, 2006, 1:58 pm
xxxgod's Reps: 12
User avatar
Moderator
The way my bot is going to bypass it, is when it detects the screen pop up, it will go to "ESC" and then select server, and then it will join a server and it will start fighting again, cos it doesnt go to town.


Posted: November 11th, 2006, 3:00 pm
 
faintcombat1988
faintcombat1988's Reps:
User avatar
xxxgod, not sure if its a bug, but occasionaly you will get ported back to town after changing servers, but thats far better than the system we have in place, nice thinking ;)


Posted: November 11th, 2006, 3:56 pm
 
xxxgod

Total Posts: 416
Joined: August 31st, 2006, 1:58 pm
xxxgod's Reps: 12
User avatar
Moderator
i havent expeienced that... you have to log out of that server for 15 seconds and then log back in...


Posted: November 11th, 2006, 6:19 pm
 
Tault_popobag

Total Posts: 68
Location: Netherlands
Joined: August 21st, 2004, 5:10 pm
Tault_popobag's Reps: 0
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
this doesn't work, I used to get out of my bed every 30-45mins, one night I was ported more than once back to DC, NAY


Posted: November 11th, 2006, 11:28 pm
 
xxxgod

Total Posts: 416
Joined: August 31st, 2006, 1:58 pm
xxxgod's Reps: 12
User avatar
Moderator
2Nay 0yay
1more nay to close
3yay to confirm..


Posted: November 12th, 2006, 9:40 am
 
kourath

Total Posts: 1982
Location: Pangea
Joined: February 8th, 2006, 8:04 pm
kourath's Reps: 23
User avatar
Active User > 50 Posts
even if it did work, its not of any use to any programmers. the guys at HO would patch this so damn fast and then all our afk bots would be rendered useless. and for that reason, and the previous testimonies

/nay

keep trying tho :D

_________________
EX-TU member. For my own reasons, I will no longer play a role as an active member. Goodbye.


RIP kourath. 5/21/08


Posted: November 12th, 2006, 10:46 am
 
xxxgod

Total Posts: 416
Joined: August 31st, 2006, 1:58 pm
xxxgod's Reps: 12
User avatar
Moderator
Recieved Three Nay's Closed!


Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Hero Online Submissions RSS Feed 
Sitemap of Hero Online Submissions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?