taultunleashed logoHero BOT : Hero Online Submissions
newtopic  postreply
 [ 11 posts ] 
blue large dot

Hero BOT : Hero Online Submissions

Posted: July 2nd, 2007, 4:58 pm
 
damned666
damned666's Reps:
User avatar
[Game] http://hero.netgame.com/

[Bot Name] HeavenFire HeroOL

[Bot Download] http://www.tianhuo999.com/HeroOL/EN/dow ... 1.43.0.exe

[Version] 1.43.0 (Free For Now)

[Bot Guide] http://forum.!@#$%^&*.com/showthread.php?t=1647 by RIZLA

[Bot Features]
Auto Answer
Auto Lot
Auto Pick
Fight Protect
Protect Setting and more...

[Note] There are some things/bugs that still need to be fixed,

[Bugs] Random Crashes, but when its set up right, works like a dream

[Note about login] You can just use any login name and password, since its a free version it dosent really matter to bot host, after you get past taht just go into the "Guide" link and follow the steps,

GOODLUCK/HAPPY BOTTING ,

* Made a lvl 37 Rod Warrior in 3 days :D BOT FTW
* Thanks if you found it helful

[Thanks] To !@#$%^&* for all the info and producing the bot
CHEERS!!!

Dont forget to yay :D


Reply with quote
Posted: July 2nd, 2007, 6:27 pm
 
kourath

Total Posts: 1982
Location: Pangea
Joined: February 8th, 2006, 8:04 pm
kourath's Reps: 23
User avatar
Active User > 50 Posts
The download link does not work. Also, theres a damn good chance that this is a virus, so i wouldn't recommend running it prior to scanning the !@#$%^&* out of it, or until someone posts a scan and confirms its clean.

Furthermore, this should be in submissions. Could someone move it? thanks.

_________________
EX-TU member. For my own reasons, I will no longer play a role as an active member. Goodbye.


RIP kourath. 5/21/08


Reply with quote
Posted: July 3rd, 2007, 2:38 am
 
xxxgod

Total Posts: 416
Joined: August 31st, 2006, 1:58 pm
xxxgod's Reps: 12
User avatar
Moderator
Fixed the download link, and moved to submissions, this bot is clean dont worry.

The bot is not free


Reply with quote
Posted: July 4th, 2007, 5:20 pm
 
darkblades
darkblades's Reps:
User avatar
ive using it since it finished and its not free...

best bot ever...no1 can make a bot like that...no rival for it lol...it does all...

anyway..3 days and 38 XD...with my 8x i can get u easy to 38 in 3 hours.. ^^

anyways it doesnt work now.


Reply with quote
Posted: July 5th, 2007, 10:27 pm
 
heroguilder
heroguilder's Reps:
User avatar
Ive been using HeavenFire bot for a month now. Its a very great bot. But I dont know about you guys, coz most of you want a free bot instead. HeavenFire isnt a free bot, it cost $12/month. But I can assure you it is really a very great bot. Few bugs, but can be tolerated. Its safe from viruses and keyloggers.


Reply with quote
Posted: August 2nd, 2007, 4:28 pm
 
icenight
icenight's Reps:
User avatar
yea, but does it work whenbot bounty hunter come n try 2 kill u? ill answer that for u no it dont


Reply with quote
Posted: May 7th, 2009, 3:36 pm
 
mawow

Total Posts: 1
Joined: May 7th, 2009, 3:34 pm
mawow's Reps: 0
User avatar
it isnt downloading ... getting a chinese site .. what is that ?


Reply with quote
Posted: May 18th, 2009, 7:31 am
 
daniel1791

Total Posts: 5
Joined: May 18th, 2009, 7:13 am
daniel1791's Reps: 0
User avatar
What is a other good HO bot i only need a pick up bot for my pet training because i want money^^


Reply with quote
Posted: July 21st, 2009, 7:43 pm
 
powerover

Total Posts: 11
Joined: July 21st, 2009, 4:36 pm
powerover's Reps: 1
User avatar
daniel1791 wrote:
What is a other good HO bot i only need a pick up bot for my pet training because i want money^^


Well, all you need to pick up stuff is the s button. There is an auto pickup item you can get for your pet on Hero Tavern if you want to spend some money or some gold. You can find more info on that in game in the hero tavern under the "Pet" tab.

Now, if you want to just press s to pick stuff up, there is several ways you can do that. You can rig up some awesome setup with something with a small motor like a fan or a heater. Example here - http://www.youtube.com/watch?v=baBJpC0tGJo but you need to be really crafty to do that.

The easiest way, is to get a macro program, there is tons of those, just google macro freeware and you'll find plenty, most of them have guides on how to use them. Then you'll need an security bypass on hero, seeing as hero wont run if a macro program is running. I'm sure there is some of those running around the site here, but if not try google. I think hero doesn't use xtrap anymore, it has a new security system but I'm not certain. Anyway, moving on, use the macro to press s over and over for you, and you can have it feed your pet too if you want to get a little more complicated.

Hope that helps.


Reply with quote
Posted: August 28th, 2009, 7:50 am
 
beyonddead1

Total Posts: 80
Location: Justin Land
Joined: February 12th, 2009, 7:44 pm
beyonddead1's Reps: 6
User avatar
Active User > 50 Posts
Hmm will bots train in D9 or D10?


Reply with quote
Posted: May 18th, 2010, 8:44 am
 
jhunich16

Total Posts: 1
Joined: May 18th, 2010, 8:34 am
jhunich16's Reps: 0
User avatar
Admin edit user banned


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Hero Online Submissions RSS Feed 
Sitemap of Hero Online Submissions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?