taultunleashed logo1.0 radar question : LOTROExtreme
newtopic  postreply
 [ 7 posts ] 
blue large dot

1.0 radar question : LOTROExtreme

Posted: August 19th, 2007, 4:48 am
 
icfire6
icfire6's Reps:
User avatar
Well I'm pretty new at using lotroextreme, so this one is surely a noob question, I apologies ;)

Well I launched lotro extreme, starting, identifying, loading scripts, I press a kind of "run button" in the script windows and the radar appears (big blue ring with 3 lines red and yellow ones)

but... nothing appears on this radar. did I miss something ?

I'm using a EU client on winxp pro

tia


Reply with quote
Posted: August 19th, 2007, 6:55 am
 
tehdragonfire
tehdragonfire's Reps:
User avatar
I'm not even able to run it, keeps bugging me with could not load microsoft.net/framework/v2/0/50727/mscorwks.dll , although i have this DLL and i even copied it into the xunleashed folder.

Need help.


Reply with quote
Posted: August 19th, 2007, 10:55 am
 
narniac
narniac's Reps:
User avatar
I'm getting this error:

A startup error occurred.

Retrieving the COM class factory for component with CLSID {ADA15C9D-60F3-41A5-8BCC-4D57CB24F451} failed due to the following error: 80040154


Reply with quote
Posted: August 19th, 2007, 1:06 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
For framwork errors, you will need the .Net Framework 2.0 Redistributable installed from microsoft. If you already have it, reinstall it and click Repair. Get it from www.microsoft.com

For COM errors, you will need to manually register the exhumehelper.dll and VGHerlper.dll files uxing RegSvr32.exe.

Make sure you dont have another copy of the dlls running around your system also. Cuz they have to be registered in the same folder that lotroE is in.


for other problems, like the top one, take a screenshot so I can see what you are talknig about.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: August 19th, 2007, 1:13 pm
 
sweeney

Total Posts: 6
Joined: August 14th, 2007, 1:20 pm
sweeney's Reps: 0
User avatar
premium
I had the same experience as the OP. Launched, overlays my windowed screen, my own symbol appears (blue ring with a red centerline and two yellow edge-of-view lines) but no other symbols appear even though I am in a town crowded with NPCs and players. I clicked the ! button to bring up the settings window and nothing I toggled seemed to make any difference. I could not close the settings window afterwards.


Reply with quote
Posted: August 19th, 2007, 1:21 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
add a bug request here:

http://gforge.xunleashed.com/gf/project ... e/tracker/

and please attach a screenshot so I can see what you are talking about.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: August 19th, 2007, 11:23 pm
 
sweeney

Total Posts: 6
Joined: August 14th, 2007, 1:20 pm
sweeney's Reps: 0
User avatar
premium
I don't suppose you (or any other user here) has a screenshot of what it's SUPPOSED to look like?


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of LOTROExtreme RSS Feed 
Sitemap of LOTROExtreme Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?