taultunleashed logoa startup error has occurred : LOTROExtreme
newtopic  postreply
 [ 15 posts ] 
blue large dot

a startup error has occurred : LOTROExtreme

Posted: May 10th, 2007, 5:59 pm
 
nearlight
nearlight's Reps:
User avatar
i log on and i get this

a startup error has occurred
updated thread has taken longer then 30s service stopped


Last edited by Guest on May 10th, 2007, 6:12 pm, edited 1 time in total.

Reply with quote
Posted: May 10th, 2007, 6:11 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
its just your user name and password. Check to make sure you arent using caps :)


Reply with quote
Posted: May 10th, 2007, 6:28 pm
 
nearlight
nearlight's Reps:
User avatar
and i have changed all my settings to defalut


Reply with quote
Posted: May 10th, 2007, 7:41 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
I think its your router check to see in the FAQ for ports that need to be open.


Reply with quote
Posted: May 11th, 2007, 2:32 am
 
dididothat
dididothat's Reps:
User avatar
Quote:
its just your user name and password. Check to make sure you arent using caps


I get this error too and nope that dosn't fix it.
If you watch the log, it passes the authentication stage.
Like if you put the wrong password in, it won't pass it.

Does "XUnleashed" or "Exhume" have to be installed in a certain way?

Looks like a bug some place to me..

UPDATE:
Tried it on a different computer and same exact error.


Reply with quote
Posted: May 11th, 2007, 6:53 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
Its a random error that was updated in lotroE 1.0 which has not been released yet. All you can do is keep trying until it gets passed that error. It was a thread synchronization error.

ALSO, make sure you are using lotroE 0.92 and not 0.91. To update, delete everything but the UpdateLotroExtreme.exe and then run it.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: May 11th, 2007, 8:17 am
 
nearlight
nearlight's Reps:
User avatar
that worked thankyou

cant wait for the hunting bot to work


Reply with quote
Posted: May 11th, 2007, 9:35 am
 
amu9308

Total Posts: 128
Joined: September 29th, 2006, 2:20 pm
amu9308's Reps: 3
User avatar
Active User > 50 Posts
I was getting this same error until I renstalled my XP op sys. Everything worked fine until I upgraded to Vista 32-bit. Now LOTRExtreme crashes upon launch :(. Can't wait for the new version. Good Job W.


Reply with quote
Posted: May 11th, 2007, 3:26 pm
 
dididothat
dididothat's Reps:
User avatar
Deleting all the old files except for the updater, then updating to the new one fixed it. Thanks.


Reply with quote
Posted: May 13th, 2007, 4:03 am
 
dididothat
dididothat's Reps:
User avatar
Did you update something?
Maybe you broke it.

---------------------------

---------------------------
A startup error occurred.
Retrieving the COM class factory for component with CLSID {A2BEE160-6863-4B38-8A76-A7DC152010A2} failed due to the following error: 80040154.
---------------------------
OK
---------------------------


Reply with quote
Posted: May 13th, 2007, 4:36 pm
 
darkmod
darkmod's Reps:
User avatar
I am getting the same error ^^^^^ LOTRX was working for me now i get the COM Error.


Reply with quote
Posted: May 13th, 2007, 4:48 pm
 
darkmod
darkmod's Reps:
User avatar
I just ran the Exhume.exe and it works fine. LOTROExtreme.exe is still generating the:: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {A2BEE160-6863-4B38-8A76-A7DC152010A2} failed due to the following error: 80040154. Anyone know a way around this?


Reply with quote
Posted: May 13th, 2007, 4:55 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
You can try to manually register the VGEHelper.dll with Regsvr32

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: May 13th, 2007, 5:27 pm
 
darkmod
darkmod's Reps:
User avatar
I just tried the manual reg.. no luck - its stopped working for me around 12:00am last night Pacific time. did anything on the server changed?


Reply with quote
Posted: May 13th, 2007, 10:07 pm
 
dididothat
dididothat's Reps:
User avatar
Same here, no go on manual reg.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of LOTROExtreme RSS Feed 
Sitemap of LOTROExtreme Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?