taultunleashed logoiSROBOT restart : SR Submissions
newtopic  postreply
 [ 8 posts ] 
blue large dot

iSROBOT restart : SR Submissions

Posted: September 19th, 2006, 2:34 pm
 
hottoxic
hottoxic's Reps:
User avatar
isrobot Restart Script 1.0
Written by: hottoxic
Credit to relickOodge, julmuri and more ppl for ideas and scratch scripts.


This script will allow you to bot 24/7 without worrying about getting disconected and having to relog back in. This script takes care of everything for you. It will automatically relog you back in if disconnected and start bot, join party match, hide client window to reduce cpu usage and features a pause button for when you want to use the computer without it checking up on the bot.
All you need to do is modify the settings.ini file to your specific settings. Make sure SilkRoad is setup with the same resoluton you choose in settings.ini before running script.

This restart script will sleep for a period of time (specified in INI file), activate the SRO window, press INSERT (and ENTER to check for d/c), and then hide the SRO window(so that sro_client.exe cpu usage drops to 1-5%). This will ensure that the bot runs smoothly (ex. when you die and go back to town, the bot will start again).

NOTE: the checkDelay setting in the INI file is the amount of minutes before the script checks on the bot again (presses INSERT and checks for d/c)

You can always press pause if you don't want it to keep checking on the client.
If you disable autohide, then you will have to leave the game fullscreen. If you disable autohide and manually hide SRO, then you will need to pause the script since it will keep trying to check up on the bot, but won't automatically focus on SRO.

This is an Autoit Script. You can download Autoit and Autoit Script Editor at http://www.autoitscript.com/autoit3/index.php
MAKE SURE run virus / trojan scan on the file. I'm not responsible for anything, use at ur own risk!!!


Files in ZIP file:
sro_restart.exe
settings.ini
- Make sure srobot.ini is setup to the correct location of sro_client before running script.

Close all SRO related programs before loading this script. The script has to start SRO and login automatically for it to work.
Works on 1024x768 & 1280x1024.

Hotkeys:
Home-iSROBOT menu
End-Stop the Bot
Insert-Star the Bot
F3-Hide SRO
F4-Show SRO
Alt+X-Terminates Script
Pause-Pause Restart Script



Features:
- periodic checks to make sure bot is running smoothly
- option to enable/disable party match
- option to enable/disable hiding of sro_client
- automatic character login
- automatic restart if disconnected
- automatic bot starting

New update:
- Added 1024x768 party Match support.
- New method of launching game(no more silkroad.exe)
- New party manager added.

NOTE: Leave me any new ideas or just comment about this script. So i know wat else to add or remove to make the best script. And dont forget to vote Yah for this submission.

Code:
http://rapidshare.de/files/33729856/SRO_restart_by_HT.rar.html


Password to unrar: hottoxic


Reply with quote
Posted: September 20th, 2006, 10:45 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Can premium members say yay or nay to this being moved to a confirmed section.


Reply with quote
Posted: September 20th, 2006, 1:01 pm
 
ophidian

Total Posts: 282
Location: California
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
ophidian's Reps: 13
User avatar
Lifetime Member (Guides)
premium
I used virusscan.jotti.org on this file.

Looks possibly infected :

File: sro_restart.exe
Status: INFECTED/MALWARE
MD5 06b175ff996b6f15d3a9fdcb2b822944
Packers detected: PE_PATCH.UPX, UPX
Scanner results
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
UNA Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found Trojan-Downloader.Win32.Agent.axn

If anyone has used this I would precaution against it.

Ophidian


Reply with quote
Posted: September 20th, 2006, 5:13 pm
 
hottoxic
hottoxic's Reps:
User avatar
The script is totally written on Autoscript. However, I already mention that use at your own risk !
And i see alot ppl download my file and not giving me any feedback. Thats kinda lame. So I hope ppl does give me comment for improving the script.


Reply with quote
Posted: September 21st, 2006, 5:39 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Yea we are making a new easier way to yay or nay things in the future to as a hint. But bump waiting for some replies. PS a look update to SRO is coming soon.


Reply with quote
Posted: September 22nd, 2006, 3:06 pm
 
ophidian

Total Posts: 282
Location: California
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
ophidian's Reps: 13
User avatar
Lifetime Member (Guides)
premium
If its entirely in AutoIt then why is it an Exe? Shouldn't it be script files? That doesn't make a lot of sense to me.. Hence why I scanned it in the first place.

Ophidian


Reply with quote
Posted: September 22nd, 2006, 7:14 pm
 
hottoxic
hottoxic's Reps:
User avatar
ophidian wrote:
If its entirely in AutoIt then why is it an Exe? Shouldn't it be script files? That doesn't make a lot of sense to me.. Hence why I scanned it in the first place.

Ophidian


do u have any idea on how to make an .exe from autoit ? autoit is a script. and u have to convert it for .exe file in order to use. Otherwise, AutoIt is just a piece of code on the paper. Learn some more about it before question me.

If u dont like it, dont touch it. If no1 need it, i'll just remove it. I just wana help. but i got nothing at all from community.

I'll remove it in next Saturday if no1 reply or comment on it.

peace.


Reply with quote
Posted: September 22nd, 2006, 11:54 pm
 
ophidian

Total Posts: 282
Location: California
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
ophidian's Reps: 13
User avatar
Lifetime Member (Guides)
premium
Auto It is a script. Exactly. You can POST it in script form. You use the "Run Script" function INSIDE of autoit. The only reason someone would make an exe is probably to hide their code or for ease of use for absolute newbies.

I'd rather just see the script code myself. That way if its broken, I can fix it myself.

Yes I know what AutoIt is.. Ive used it quite a few times to play Java games online.

Ophidian


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of SR Submissions RSS Feed 
Sitemap of SR Submissions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?