taultunleashed logoMultiple Instances in Windows 7? : Star Wars Galaxies Discussions tu winter contest 2012 nintendo wii
newtopic  postreply
 [ 6 posts ] 
blue large dot

Multiple Instances in Windows 7? : Star Wars Galaxies Discussions

Posted: July 24th, 2009, 12:32 pm
 
rugburn

Total Posts: 376
Joined: October 11th, 2006, 3:11 pm
rugburn's Reps: 4
User avatar
premium
Just did a fresh install of windows 7 64bit on one of my machines to check it out. So far its pretty slick. But cant seem to figure out how to run multiple instances of swg. I also have a wierd alt-tab problem. Game takes way to long to come back up from alt-tab.


Reply with quote
Posted: August 1st, 2009, 5:30 am
 
pilliy

Total Posts: 2
Joined: November 21st, 2006, 10:22 pm
pilliy's Reps: 0
User avatar
Does using the station launcher not work? If that doesn't work try running it in XP mode, hopefully that will fix it. I found that on XP running multiples instances sometimes gave me a D3D error once I went past 3 accounts logged in game at once so watch that as well.


Reply with quote
Posted: August 23rd, 2009, 6:31 am
 
hrgamer

Total Posts: 10
Joined: August 22nd, 2009, 5:13 am
hrgamer's Reps: 0
User avatar
This topic is a little old but I just wanted to let the OP know that I run Windows 7 64-bit (RTM) and can run multiple instances of SWG.


I assume the obvious had been done by putting a user.cfg file in your swg folder and making sure it has the following content:

[SwgClient]
allowMultipleInstances=true


Reply with quote
Posted: August 24th, 2009, 8:55 am
 
rugburn

Total Posts: 376
Joined: October 11th, 2006, 3:11 pm
rugburn's Reps: 4
User avatar
premium
Thanks for the help. The day after posting this I found that the user.cfg was saved as a .txt file. Thats why it wasnt working. Also found out the alt-tab issue was a driver issue. I had to revert to an older driver.


Reply with quote
Posted: August 24th, 2009, 10:15 am
 
djsdark

Total Posts: 198
Joined: October 17th, 2007, 6:17 pm
djsdark's Reps: 0
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
rugburn wrote:
Just did a fresh install of windows 7 64bit on one of my machines to check it out. So far its pretty slick. But cant seem to figure out how to run multiple instances of swg. I also have a wierd alt-tab problem. Game takes way to long to come back up from alt-tab.


Uninstal latest Nvidia drivers and reInstal previous ones (should be 182.5 or sumthing like this)


Reply with quote
Posted: August 24th, 2009, 12:41 pm
 
hrgamer

Total Posts: 10
Joined: August 22nd, 2009, 5:13 am
hrgamer's Reps: 0
User avatar
rugburn wrote:
The day after posting this I found that the user.cfg was saved as a .txt file.


hehe, one of the first things I do with a fresh Windows install is turn off the feature to "Hide extensions for known file types". Whoever thought that was a good idea should be shot. :wink:


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Star Wars Galaxies Discussions RSS Feed 
Sitemap of Star Wars Galaxies Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?