taultunleashed logoAnother day another problem. Xunleashed + FFXI + CTS = ;.; : General & Trouble Shooting
newtopic  postreply
 [ 7 posts ] 
blue large dot

Another day another problem. Xunleashed + FFXI + CTS = ;.; : General & Trouble Shooting

Posted: July 28th, 2005, 6:38 pm
 
grotto
grotto's Reps:
User avatar
Last couple of days everything has been working great. Tonight I am getting an error message. Anyone else getting this?

1. Start XU
2. Start FFXI
3. Start CTS

CTS starts to load, then before the Synth window comes up I get an error in the script dialog box that says:
Error: undefined
A few seconds later this changes to:
Application Failed "this.scriptWindow" is null


Reply with quote
Posted: July 28th, 2005, 8:39 pm
 
grotto
grotto's Reps:
User avatar
Here is the log information from ffxi_cts_log.txt:

[2005-07-28 23:16:06] CTS script session starting...
[2005-07-28 23:16:06] Loading library utils...
[2005-07-28 23:16:07] Attempting to create an instance of CUtils...
[2005-07-28 23:16:07] CUtils successfully loaded!
[2005-07-28 23:16:07] Loading library events...
[2005-07-28 23:16:07] Attempting to create an instance of CEvents...
[2005-07-28 23:16:07] CEvents successfully loaded!
[2005-07-28 23:16:07] Loading library screen...
[2005-07-28 23:16:07] Attempting to create an instance of CScreen...
[2005-07-28 23:16:07] CScreen successfully loaded!
[2005-07-28 23:16:07] Loading library ffxiService...
[2005-07-28 23:16:07] Attempting to create an instance of CffxiService...
[2005-07-28 23:16:07] FFXIService failed to load, please install it!
[2005-07-28 23:16:07] Script failed to run, detailed error report:
[2005-07-28 23:16:07] E: Could not find pol.exe process id!
[2005-07-28 23:16:07] E.name: undefined
[2005-07-28 23:16:07] E.number: undefined
[2005-07-28 23:16:07] E.message: undefined
[2005-07-28 23:16:07] E.description: undefined


Reply with quote
Posted: July 29th, 2005, 3:01 am
 
asl18fs

Total Posts: 2707
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
asl18fs's Reps: 1
User avatar
Lifetime Member (Scripting)
premium
Hmm, I'll have to check this I guess, no idea what's wrong. Maybe some new anticheat thing.

_________________
How To Ask Questions The Smart Way
Translation: Read the documentation and don't PM me about your problems. I AM NOT AN ADMIN!!!


Reply with quote
Posted: July 30th, 2005, 10:38 am
 
grotto
grotto's Reps:
User avatar
Well, I reinstalled XU. And now everything is working again.

So, I have no idea why CTS stopped working. And I have no idea why it is working now.

If I figure something out, I will put out another post.


Reply with quote
Posted: August 7th, 2005, 4:13 am
 
dismar
dismar's Reps:
User avatar
grotto wrote:
Last couple of days everything has been working great. Tonight I am getting an error message. Anyone else getting this?

1. Start XU
2. Start FFXI
3. Start CTS

CTS starts to load, then before the Synth window comes up I get an error in the script dialog box that says:
Error: undefined
A few seconds later this changes to:
Application Failed "this.scriptWindow" is null


im having some what the same error...and even when i tried re-installing everything ( unleashed, ffxi service, and cts i still get un able to load ffxi service. i have updated eveythin with a fresh install and still get the error...
here is my log..
[2005-08-07 06:23:09] CTS script session starting...
[2005-08-07 06:23:09] Loading library utils...
[2005-08-07 06:23:10] Attempting to create an instance of CUtils...
[2005-08-07 06:23:10] CUtils successfully loaded!
[2005-08-07 06:23:11] Loading library events...
[2005-08-07 06:23:11] Attempting to create an instance of CEvents...
[2005-08-07 06:23:11] CEvents successfully loaded!
[2005-08-07 06:23:11] Loading library screen...
[2005-08-07 06:23:11] Attempting to create an instance of CScreen...
[2005-08-07 06:23:11] CScreen successfully loaded!
[2005-08-07 06:23:11] Loading library ffxiService...
[2005-08-07 06:23:11] Attempting to create an instance of CffxiService...
[2005-08-07 06:23:12] FFXIService failed to load, please install it!
[2005-08-07 06:23:12] Script failed to run, detailed error report:
[2005-08-07 06:23:12] E: Failed to load the ffxiService by WyvernX, please download and install it from: http://www.xunleashed.com/dload.php?act ... file_id=11
[2005-08-07 06:23:12] E.name: undefined
[2005-08-07 06:23:12] E.number: undefined
[2005-08-07 06:23:12] E.message: undefined
[2005-08-07 06:23:12] E.description: undefined

please help me and THX asl!


Reply with quote
Posted: August 10th, 2005, 8:42 am
 
sodenke
sodenke's Reps:
User avatar
Um, silly question, but did you try re-intalling FFXI service like the log said to do?


Reply with quote
Posted: August 10th, 2005, 3:45 pm
 
dismar
dismar's Reps:
User avatar
sodenke wrote:
Um, silly question, but did you try re-intalling FFXI service like the log said to do?

yeah i completely reinstalled everything...


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of General & Trouble Shooting RSS Feed 
Sitemap of General & Trouble Shooting Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?