taultunleashed logoEQ2 not working with XUnleashed since today? : General & Trouble Shooting
newtopic  postreply
 [ 12 posts ] 
blue large dot

EQ2 not working with XUnleashed since today? : General & Trouble Shooting

Posted: August 10th, 2005, 3:49 am
 
dephilli
dephilli's Reps:
User avatar
I am having trouble getting XUnleashed to work with EQ2. The crafter bot was working yesterday, I logged in today and found that when I moved the mouse to the bottom of the windowed screen to pring up the EQ2Crafter program, it didnt popup.

I havent changed a thing (why would I), is there something I can do here?


Reply with quote
Posted: August 10th, 2005, 9:48 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Passing this to tech guys


Reply with quote
Posted: August 10th, 2005, 10:26 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
Reboot.


Reply with quote
Posted: August 10th, 2005, 1:12 pm
 
dephilli
dephilli's Reps:
User avatar
wyvernx wrote:
Reboot.


works now, thanks.


Reply with quote
Posted: August 10th, 2005, 5:24 pm
 
dephilli
dephilli's Reps:
User avatar
Ok seems it was working, I logged off EQ2 and just tried it again and the same problem occurs, the crafter icons arn not appearing at the bottom of the screen.

I tried a reboot and still no luck.

At the moment I have the following options ticked:

windowed
force redraw
userandomfilenames
display logo
auto update plugins

Launch Path: H:\EQ2\EQ2.exe
DXFile Hook 1: EverQuest2.exe
DXFile Hook 2:

Never had trouble up until now, ideas?


Reply with quote
Posted: August 11th, 2005, 10:02 pm
 
racerxxxxxxx

Total Posts: 3
Joined: January 18th, 2005, 12:06 pm
racerxxxxxxx's Reps: 0
User avatar
All the DX hooks are dropping but the XU prog still running - happens during crafting - now also having a problem loggin in / updating XU also.

Is it an XU server instability? or should I wait on a patch before using again?

EQ2 was patched today - maybe they are snooping, but I got about 20 min the first run then restarted and got about the same out of the next run while crafting. I don't craft AFK - so I just picked up where crafter left off - i.e. the blue box poofs, and cannot mouseover the bar at bottom, but XU doesnt crash.

Oh - and XU launch error is 12029 same # when trying to update -


Reply with quote
Posted: September 16th, 2005, 9:23 am
 
corwin1
corwin1's Reps:
User avatar
same problem here, xunleashed launches EQ2 but doesn't integrate any more. No menu popping at the bottom of the screen, no red square at the top left-hand corner showing it's integrated. (an I rebooted etc.etc.)

Edit: I turned off the alternate hooking and anti-detection options and it now works.


Reply with quote
Posted: September 16th, 2005, 1:57 pm
 
kevinalaska
kevinalaska's Reps:
User avatar
Would turning things like "alternate hooking" and "anti-detection" options change the way SoE can find out if we are using XUnleashed or not? I have no idea how they could find if we are using the program or not? I heard about them sending /tells and maybe moving your toon to see if he runs back to the crafting station etc ... but can they fix EQ2 to detect the program or not?

Sincerly,

Me in Alaska.. :)

PS... I am not sure if this has ANYTHING to do with XUleashed.. but I have a KVM switch with two accounts... But just a bit ago when I was on my main computer with the account I am wanting to craft with XUnleashed. I sent a hello in guild chat but nothing showed up on my other character who is in the guild. I tried this twice and nothing in guild chat on the second computer which is a merchant character. The merchant character on the second computer has no problems in guild chat.

Why would this be, part of new patch/xunleash problem


Reply with quote
Posted: September 16th, 2005, 3:18 pm
 
bloodknight
bloodknight's Reps:
User avatar
Run a virus scan of your system immediatly!!!

I just found out that when you start up Xunleased and click Play, as one of the plugins auto update, it tries to run a virus. Symantec AntiVirus detects it as Backdoor.Graybird.

This only happens when you click the Play button, not before this point.

I deleted my XUnleashed dir. re-d/l'ed it, Installed 3 plugins (EQ2Crafter, EQ2Unleashed Map, EQ2Servicer). I am in the process of trying to figureout which one exactly does it. Will post in a few minutes.


Reply with quote
Posted: September 16th, 2005, 3:29 pm
 
bloodknight
bloodknight's Reps:
User avatar
Creadted new thread on Virus here:

http://www.taultunleashed.com/phpbb2/viewtopic.php?t=24391


Reply with quote
Posted: September 16th, 2005, 4:18 pm
 
danareale
danareale's Reps:
User avatar
If your icons aren't showing up at the bottom, try entering full-screen mode, and then going back into windowed mode (Alt-Enter). That has always worked for me.


Reply with quote
Posted: September 17th, 2005, 12:52 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Its fine already posted.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests

cron
Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of General & Trouble Shooting RSS Feed 
Sitemap of General & Trouble Shooting Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?