taultunleashed logoerror after running xunleashed : EverQuest 2 General Discussions
newtopic  postreply
 [ 2 posts ] 
blue large dot

error after running xunleashed : EverQuest 2 General Discussions

Posted: March 5th, 2008, 4:50 pm
 
malifaxis

Total Posts: 21
Joined: May 29th, 2006, 5:50 am
malifaxis's Reps: 0
User avatar
I downloaded xunleashed again and I am trying from a fresh start. After it does its initial unpack and says to restart the application, I get the error

ERROR: Windows Script Debugger is Required. Click ok to continue.

I can click past this and do what appears is to config the application. I just wanted to know before I go forward trying to figure out the bots like crafter and harvester or EQ2extreme.

Thanks


Reply with quote
Posted: March 6th, 2008, 9:32 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30068
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Check out the faq area for Xunleashed.

http://www.taultunleashed.com/phpbb2/fo ... ashed.html


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 General Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 General Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?