taultunleashed logoNo bots work : EverQuest 2 General Discussions
newtopic  postreply
 [ 7 posts ] 
blue large dot

No bots work : EverQuest 2 General Discussions

Posted: June 20th, 2013, 5:40 am
 
clerch

Total Posts: 7
Joined: June 19th, 2013, 9:21 pm
clerch's Reps: 6
User avatar
Every bot here is down, not working. Purchased premium hoping to get a crafting bot, instead i got multiple broken bots that don't work, with no indication before purchasing that the bots i was trying wouldn't work.

I already have an MMOviper sub, mmoviper does not offer crafting bots so i completely wasted my money purchasing this.

Why advertise you have something, you don't have?


Reply with quote
Posted: June 20th, 2013, 7:13 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
http://www.taultunleashed.com/everquest ... 36564.html


Reply with quote
Posted: June 20th, 2013, 7:37 pm
 
clerch

Total Posts: 7
Joined: June 19th, 2013, 9:21 pm
clerch's Reps: 6
User avatar
Doesn't work for me.


Reply with quote
Posted: June 24th, 2013, 6:26 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Works for others. Last post mentioned some tweaks that needed to be done since release. Sources are included.


Reply with quote
Posted: November 29th, 2013, 1:58 pm
 
stodolagrad

Total Posts: 10
Joined: November 29th, 2013, 8:22 am
stodolagrad's Reps: 9
User avatar
does not work for me either, i know u say works for others, i see no proof of that since 2007, i see windows vista fixes and so i think maybe a windows 8 issue but all is to old and nothing on win 8, i would love if an admin or someone who it works for could be on that could walk me though and i could explain, i would think premium membership would include that


Reply with quote
Posted: December 3rd, 2013, 1:03 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30086
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Your antivirus probably is deleting the exe if it is not loading up.

Or what error are you getting?


Reply with quote
Posted: August 22nd, 2016, 1:48 pm
 
the_technician

Total Posts: 31
Joined: August 18th, 2016, 6:38 pm
the_technician's Reps: 0
User avatar
Trying to get in contact with Admin to have my MMOViper account enabled. I've been waiting, this is day four. I'd hate to have wasted money here in the hope for some nice bots etc... I certainly don't want to bash the site in anyway if it can be avoided. Anyone hear from any admins lately? Running rather short of patience here, just want to get access already :)


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 General Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 General Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?