taultunleashed logoMXO Bot: Interlock (Auto Level, Loot, Decompile, and more) : FPS / MMORPG / RTS Discussion
newtopic  postreply
 [ 31 posts ]  1, 2, 3  Next
blue large dot

MXO Bot: Interlock (Auto Level, Loot, Decompile, and more) : FPS / MMORPG / RTS Discussion

Posted: June 8th, 2005, 12:27 am
 
tault_Broden

Total Posts: 2314
Joined: August 21st, 2004, 5:20 pm
tault_Broden's Reps: 159
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
For your botting pleasure!

PirateBob's MxO Treasure Pillager 1.0

The zip file has 3 files, all need to be in the same dir (but it doesnt matter what dir)

The game must be run windowed mode, at 1024x768.

Run interloot-1024x768-decomp.exe if you are farming grey-con mobs for info or red frags.

Run interloot-1024x768-nodecomp.exe if you are attacking green/blue con mobs to level up (advisable to use in conjunction with the auto healing script found here, and monitor initially for proper settings):


(Download Autoit v3.

Script Function: Every 5 seconds checks to see if your health is less than 100% and uses items or abilities found in the slot 10 (key 0) on the hotbar.


;950 = X coordinate for running at 1024x768
;Resolution width - 74 = ~80% health
$xcoord = "950"

;Interval to check health in ms
$interval = "5000"


Do
Opt("PixelCoordMode", 2)
; Wait for the window to be active
WinWaitActive("The Matrix Online")
Sleep($interval)



$var = PixelGetColor( $xcoord , 26 )


If Hex($var, 6) = 565656 Then
;Use ability or item in slot 10 on the hotbar
Send("0")

EndIf
.
Instructions are included with the bots, but here is how they work:

Setup a new hotbar - Slot 1 and 2 should be melee attacks (Guard Breaker and Iron Guard, or Cheap Shot and Overhead Smash, or....)

Slot 3 should be the decompile items tool (If using the -decompile bot)

the -decomp bot requires Decompile Items to be loaded and leveled up, in addition to any fighting skills you may need.

If you are farming red frags / code bits put some of the type you are farming in your inventory. For Example, if you are farming Silver Dragons in Furihata for Operative Objects, put 3 or more Operative Objects in your inventory, then right click them and use the split command so that each red frag takes up 1 inventory slot (This causes the frags to auto-stack, and leaves you room for a potential 60 frags)

Make sure that you have at least 1 inventory page completely empty and dedicated for decompiling! The bot will automatically stop farming once a full inventory is detected, and begin to decompile every item on every page you chose, then go back and try again to make sure it didnt miss any, then go back and recycle everything! This is done so that your inventory does not fill up with Access Key Cards which are not decompilable! Make sure that the red frags/code bits you are farming for are kept on page 3 if you are starting on page 4, otherwise they will get recycled by the autodecomp bot!

Keep an eye on the bot when you first run it and adjust the settings to accomodate the difficulty of the mobs you are fighting - When in doubt, use a higher number! I recommend 6 attacks per mob to start with.

Be sure to put all three of these files in the same dir.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
I DO NOT TAKE CREDIT FOR MY INFO.

I am a member of a exploit guild and post it here because i like this site and want to help it.

Image


Reply with quote
Posted: July 30th, 2005, 4:06 am
 
jask_azel
jask_azel's Reps:
User avatar
Where Is the Download?!


Reply with quote
Posted: August 19th, 2005, 5:32 pm
 
tault_azzy
tault_azzy's Reps:
User avatar
/me would really love this 8)


Reply with quote
Posted: August 19th, 2005, 6:45 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
fixed the link


Reply with quote
Posted: August 20th, 2005, 7:16 am
 
tault_azzy
tault_azzy's Reps:
User avatar
thx hun :)
hopefully it will help with this terribbbble exp grind, don't suppose there are any other 'methods' ? :)


Reply with quote
Posted: August 22nd, 2005, 3:49 pm
 
sniperblade

Total Posts: 22
Joined: August 9th, 2005, 8:50 am
sniperblade's Reps: 0
User avatar
Awesome, thanks :)


Reply with quote
Posted: September 19th, 2005, 1:53 am
 
jonrick
jonrick's Reps:
User avatar
Can you get banned for this???


Reply with quote
Posted: September 19th, 2005, 12:09 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
if its a bot yes. But i dont recall matrix being harsh on botters.


Reply with quote
Posted: September 26th, 2005, 7:17 pm
 
zerosignal0
zerosignal0's Reps:
User avatar
well i have a problem.. i got this bot and it half way works and half way doesnt.... as far as actual fighting it does a good job but I cant get it to actually successfully initiate an attack.... is there something im doing wrong? Ive set it up the way I was told but it seems that the bindings for F and R arent quite up to par...... Anyone have any ideas on how to fix it?


Reply with quote
Posted: November 27th, 2005, 2:01 pm
 
neoki1
neoki1's Reps:
User avatar
i got a problem with this as well. I cnt get it to work properly. I have it so it fights an enemy and then wen it goes to loot the arrow is out slightly. Please help me on this.


Reply with quote
Posted: November 28th, 2005, 7:34 am
 
neoki1
neoki1's Reps:
User avatar
Can any one help me with this?


Reply with quote
Posted: November 28th, 2005, 3:58 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Im assuming its your resolution.


Reply with quote
Posted: November 28th, 2005, 11:41 pm
 
neoki1
neoki1's Reps:
User avatar
No its exactly as stated, I have followed everything. its out by a tiny tiny fraction


Reply with quote
Posted: November 30th, 2005, 5:01 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Well if the arrow is out just by a fraction it sounds like it would be the resolution. When you say out by a tiny fraction is your reso off you mean?


Reply with quote
Posted: November 30th, 2005, 11:16 pm
 
neoki1
neoki1's Reps:
User avatar
Well heres an example


^ <---------- Arrow
///////<------ Body

Its really anoying


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of FPS / MMORPG / RTS Discussion RSS Feed 
Sitemap of FPS / MMORPG / RTS Discussion Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?