taultunleashed logoNeed to bypass a firewall to play l2 : Lineage 2 General Discussions
newtopic  postreply
 [ 9 posts ] 
blue large dot

Need to bypass a firewall to play l2 : Lineage 2 General Discussions

Posted: July 20th, 2006, 6:24 pm
 
wild4play
wild4play's Reps:
User avatar
Currently i am doing a research study to make some extra money. I got my computer in here, but they have a damn firwall that keeps me from getting on lineage2. I am free to search the internet,but i cannt use any game like yahoo games, ebaums world games, WOW, lineage 2, or dungens and dragons online. I have looked everywhere to get around the firewall, i am under the impression that i need to know what ip and port it uses but i do not know how to find that out. PLEASE PLEASE PLEASE help me. I am in here for 23 days and i will go crazy without lineage 2.

thank yu all so so very much

Wild

PS any info helps i have 23 days to find out how so everything helps

also my skill lvl in this matter is about 2-3 out of 10 so please be patient with me.


Reply with quote
Posted: July 20th, 2006, 7:20 pm
 
SE

Total Posts: 364
Location: Burnaby, BC (Canada)
Joined: July 10th, 2005, 2:58 pm
SE's Reps: 0
User avatar
Moderator
premium
wild4play wrote:
Currently i am doing a research study to make some extra money. I got my computer in here, but they have a damn firwall that keeps me from getting on lineage2. I am free to search the internet,but i cannt use any game like yahoo games, ebaums world games, WOW, lineage 2, or dungens and dragons online. I have looked everywhere to get around the firewall, i am under the impression that i need to know what ip and port it uses but i do not know how to find that out. PLEASE PLEASE PLEASE help me. I am in here for 23 days and i will go crazy without lineage 2.

thank yu all so so very much

Wild

PS any info helps i have 23 days to find out how so everything helps

also my skill lvl in this matter is about 2-3 out of 10 so please be patient with me.

    Try This:
    • Start Button
    • Run
    • Type msconfig
    • Press enter
    • Uncheck Load Startup Items
    • Click ok
    • Restart
    • Check "Do not show again"
    • Click ok
    • Try running the game again

    If that doesn't work try reinstalling Lineage 2. (keeping all disabled) Then try again.


Reply with quote
Posted: July 21st, 2006, 12:03 pm
 
wild4play
wild4play's Reps:
User avatar
Okay tried everything you said minus reinstalling lineage2 because i do not have the discs. I am under the impression that you think the firewall is something n my computer and it is not it is a device they (the reaseach center) are using to keep me off the games and from porn sites my guess. It is only a firewall but i think i will have to find a way to bypass it to acually play. People on other forums have said something about sockscap and freecap and httphost and http port. I really need some help here guys board out of my mind.

Thank you so much

Wild


Reply with quote
Posted: July 21st, 2006, 12:50 pm
 
SE

Total Posts: 364
Location: Burnaby, BC (Canada)
Joined: July 10th, 2005, 2:58 pm
SE's Reps: 0
User avatar
Moderator
premium
wild4play wrote:
Okay tried everything you said minus reinstalling lineage2 because i do not have the discs. I am under the impression that you think the firewall is something n my computer and it is not it is a device they (the reaseach center) are using to keep me off the games and from porn sites my guess. It is only a firewall but i think i will have to find a way to bypass it to acually play. People on other forums have said something about sockscap and freecap and httphost and http port. I really need some help here guys board out of my mind.

Thank you so much

Wild
Do you have a router?

_________________
IG eL2Walker: Install, Edit, Scripts.


Reply with quote
Posted: July 21st, 2006, 2:46 pm
 
wild4play
wild4play's Reps:
User avatar
No i do not have a router now i guess i could get one if my girlfriend brught one too me. how would a router help my situation. I amstill just checkig every where and still have found nothing , but i know it can be done because someone did it (they are not here now though) and i frmatted my harddrive.

thank you so much
Wild


Reply with quote
Posted: July 21st, 2006, 5:51 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Well you need a specific port open and if they blocked that you are in trouble. I would google this one.


Reply with quote
Posted: July 21st, 2006, 7:36 pm
 
wild4play
wild4play's Reps:
User avatar
so okay i found smething that works but does not. Okay i downloaded sockscap and a program called your freedom. Your freedom is a remote server providing me with most of the access i need and a way to tunnel to there is provided by Sockscap. I can run WOW with these to and i have confirmed it. Problem is i cannot download the newest baby patch for lineage2 , If i use the l2.exe i can get past login part but i cannot get past server select. It says i have the wrong proto call (which makes since because i am just bypassing the update server by using the l2.exe file).

Now i have a kind of small bandwidth could that be the problem

Also might someone have a zip of the most current lineage2 patch or everything so that i could get the patch with out the update server.

Thank you

Wild


Reply with quote
Posted: July 30th, 2006, 5:44 am
 
chaoxxx
chaoxxx's Reps:
User avatar
it is imposible to do it remote.. you should find a friend who can reach the firewall settings and you have to make him/her open ports u need.


Reply with quote
Posted: August 1st, 2006, 3:01 am
 
dontazz
dontazz's Reps:
User avatar
install new windows :D


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Lineage 2 General Discussions RSS Feed 
Sitemap of Lineage 2 General Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?