taultunleashed logoLOTRO Extreme Released 1.0 : LOTROExtreme - Page 2
newtopic  postreply
 [ 76 posts ]  Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
blue large dot

LOTRO Extreme Released 1.0 : LOTROExtreme - Page 2

Posted: August 21st, 2007, 12:03 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
Another user reported the same bug. I found a fix at least it worked on my machine when that happened. You can try rebooting and see if that fixes it, else I'll have another patch up tomorrow to address that specific issue.

The problem is that it doesnt find the play object. Ie mobs etc work, but the radar needs the play object to know how far to draw the mobs from him.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: August 21st, 2007, 10:30 pm
 
sellerkungza
sellerkungza's Reps:
User avatar
this bot can use in Thai Cabal online Server?


Reply with quote
Posted: August 22nd, 2007, 1:17 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
its not a bot. Althought some have been written in the programs forum.

This is just the means for making a bot... and a radar script is included showing how everyting works.


The Advanced version i'm working on will have a fully working bot however, but not eta yet on that release.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: August 25th, 2007, 8:55 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
PS, if you dont see mobs, turn on floating mob names from the LOTRO option menu.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: August 29th, 2007, 2:58 am
 
dansf32

Total Posts: 3
Joined: August 29th, 2007, 1:33 am
dansf32's Reps: 0
User avatar
Greetings,

i just downloaded today 29.08.2007 the LOTROExtreme Tool (Update file).

After updating the tool and registering the .dll files i got the message "Currently running standard mode.......bla bla.....(Days left = - 1). After pressing "OK" another nag screen pops up with "Your Trial Version has expired.."

Are there any workarounds for this yet?

I already deleted all Files several times and started the Updater again, but the problem still persists.


Reply with quote
Posted: August 29th, 2007, 6:36 am
 
pulseriver
pulseriver's Reps:
User avatar
same problem to me


Reply with quote
Posted: August 29th, 2007, 12:42 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
I will have the next beta out here in about 2 hours.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: August 29th, 2007, 6:40 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
August 29, 2007 LotroExtreme v1.1

--Fixed a bug where player would not show up on radar.
--Misc bug fixes.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 13th, 2007, 10:40 pm
 
tault_smot13

Total Posts: 14
Joined: August 21st, 2004, 4:41 pm
tault_smot13's Reps: 0
User avatar
premium
Does this work on Vista? I can't register the DLL's using regsvr32 or the RegCtrls.exe.

Thanks :)


Reply with quote
Posted: September 14th, 2007, 12:41 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
Yes it does, but you have to register the DLL's usig the administrator command prompt. Ie, in your start menu, right click on the command prompt shortcut, and select start as admin... then navigate to your folder, and use RegSvr32.exe on both of the helper.dll files.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 14th, 2007, 8:18 pm
 
tault_smot13

Total Posts: 14
Joined: August 21st, 2004, 4:41 pm
tault_smot13's Reps: 0
User avatar
premium
Doh... Forgot about that deal. Works great. ty...


Reply with quote
Posted: September 21st, 2007, 8:11 pm
 
dildog
dildog's Reps:
User avatar
Anyone have an ETA on the Advanced Version yet?


Reply with quote
Posted: September 24th, 2007, 2:08 am
 
thorogx
thorogx's Reps:
User avatar
Why is still v.09 showing me when i start LotroExtreme?


Reply with quote
Posted: September 24th, 2007, 1:09 pm
 
amu9308

Total Posts: 128
Joined: September 29th, 2006, 2:20 pm
amu9308's Reps: 3
User avatar
Active User > 50 Posts
thorogx wrote:
Why is still v.09 showing me when i start LotroExtreme?


Probably because it is v.09 with the offsets fixed. I don't think there ever was a 1.0. Just my opinion.


Reply with quote
Posted: September 24th, 2007, 2:04 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Wait it should show 1.0. Also its 100% different.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of LOTROExtreme RSS Feed 
Sitemap of LOTROExtreme Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?