taultunleashed logoWhy many people are having trouble with deletion scripts : Star Wars Galaxies Nerfed Info tu winter contest 2012 nintendo wii
newtopic  postreply
 [ 12 posts ] 
blue large dot

Why many people are having trouble with deletion scripts : Star Wars Galaxies Nerfed Info

Posted: May 30th, 2008, 6:44 am
 
greagniatis
greagniatis's Reps:
User avatar
Hello, I was reading through and noticed plenty of threads about the same issue: AFK deletions, and throughout all of them there are people saying they have not been able to get it to work. Instead of resurectinging old threads I wanted to mention the problems I have noticed which have prevented scripts from working for me until I rewrote them.

Some people are using the "mouse move to these cordinates and click" to hit each option on the radial menu to get that pesky loot deleted. This poses a problem with resolution sizes and is not uniform enough to be relied on. It is possible to go back and adjust each cordinate yourself but that takes way too much effort when you can just use what I am about to give you.

The "send" commands are most useful, triggering your client to enter the number on the radial menu which deletes the item. There is no need for "sleep" time inbetween them so I wrote mine without, there is still enoguh time for the junk item to get to its stack.


So then we have our "getposition" scripts many newer people, myself included for awhile, could not get to work. This is because the script with this in it will need:

#include <Misc> in it

I wrote "#include (left bracket) misc.au3 (right bracket)

however, when submitted in forums the .au3 at the end, if it is in < > gets left out. This causes your script to crash. If you make this adjustment on the script I wrote which follows you should not have problems with anything, not even those eyes of mesra. If you do not make the adjustment it will not run.

This will work in full screen mode unlimitedly, and will end when you tab to windows mode and hit ESC.

Code:
;Auto Inventory Deletions Version 1.6 for Star Wars Galaxies
;Copy and past this code into a notepad and save the file as .au3
;This is meant for junk looting and will not delete Eyes of Mesra

Global $Paused
HotKeySet("{ESC}", "Terminate")
Opt("MouseClickDragDelay", 90)
#include <Misc>

SplashTextOn('SWGautodeletes.exe',"Welcome to Auto Inventory Deletions 1.6 intended for Junk Loot

harvesting.", 400, 100, -1, -1, 0, "Ariel", 20)
Sleep ( 5000 )
SplashOff()
While 1
   Sleep ( 100 )
   If MsgBox(1, 'User Agreement',"This program is built to empty unwanted inventory space in Star

Wars Galaxies.  This program assumes confirm object deletes is off.  The acceptance of this agreement

removes the developer of this program from any and all liabilities.  The maker is not responsble for the

ramifications of the use of this program. By selecting OK, you agree to these terms.") = 2 Then Exit
    ExitLoop
   WEnd

$i = 0
SplashTextOn("AutoDelete setup", "Please Click once on the center of the first item after the items you

wish to keep. ", 400, 100, -1, -1, 0, "Ariel", 16)
While 1
Sleep ( 100 )
If _IsPressed("01") Then
$pos = MouseGetPos()
ExitLoop
EndIf
WEnd
SplashOff()
$itemx = $pos[0]
$itemy = $pos[1]
Sleep ( 1000 )

while 1
sleep (2000)
MouseClick ("right", $itemx, $itemy, 1)
Send ( "2" ); Deletes Mesras and posters
Send ( "4" ); Deletes Backpacks
Send ( "3" ); Deletes Weapons and Clothing
Send ( "2" ); Deletes Mesras and Posters
sleep (2000)
WEnd


Func Terminate()
   Exit 0
EndFunc
;this should work smoothly as I have addressed the problems where people mentioned it was failing for them.


Let me know if somehow this does not work and I can walk you through it, this script itself is in high working order. If you are not in a palce where you can loot an Eyes of Mesra get rid of the first "Send ( "2" ); Deletes Mesras and posters"

If you are in an area where these can be looted make sure your examine window does not overlap the looted item you will be deleting.


Reply with quote
Posted: May 30th, 2008, 4:40 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30068
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1441
User avatar
administrator
Mod in Training
Can members say yay or nay to this so we may give tu bucks and/or premium.


Reply with quote
Posted: June 2nd, 2008, 11:16 am
 
greagniatis
greagniatis's Reps:
User avatar
Come on guys review this, I have another 2 days on premium and do not have the means to extend it at this time. I found something that indefinitely crashes well writting code, if that full misc.au3 is not inside < > in that first command I brought to light these can not run.

On top of that I mae overall improvements to the efficiency of the code, no yays at all?


Reply with quote
Posted: June 16th, 2008, 4:39 am
 
cuervogold

Total Posts: 1089
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
greagniatis wrote:
Come on guys review this, I have another 2 days on premium and do not have the means to extend it at this time. I found something that indefinitely crashes well writting code, if that full misc.au3 is not inside < > in that first command I brought to light these can not run.

On top of that I mae overall improvements to the efficiency of the code, no yays at all?


Nay, this fact is posted in many of the scripts that these forums strip the code out. It has been answered and is not worth a prem. Pay up.

The real fix is to just attach your scripts as a text file to the message.


Reply with quote
Posted: July 25th, 2008, 1:03 am
 
rohan_elite
rohan_elite's Reps:
User avatar
i would be happy to use this, but can u explain the part at the begining with the codes? i'm new to this, and i'm trying to figure out how to run the script?

could someone please PM me with how to work the script? or watever the code is at the start that needs to be changed?



would be much appreciated!


Reply with quote
Posted: July 25th, 2008, 3:32 am
 
stevengw

Total Posts: 60
Joined: July 8th, 2005, 12:10 am
stevengw's Reps: 1
User avatar
Active User > 50 Posts
anyone that puts a bit of effort into coding and finds a general bug that could save me or any other an hour or two of precious time deserves a \yay..
well done..


Last edited by stevengw on July 30th, 2008, 4:16 am, edited 1 time in total.

Reply with quote
Posted: July 27th, 2008, 1:19 pm
 
genosis

Total Posts: 57
Joined: May 24th, 2008, 7:23 pm
genosis's Reps: 4
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
Im not premium (yet) but id say yay :mrgreen: on this since you can have a ton of guides, but that dont help the people who dont understand the code..
(Some simply cant grasp coding, same as some has problems with math and sutch, nothing wrong with that)
This saves many people acouple of hours of work (and a abit of :shock: thinking :twisted: ) and should be recognized as a usefull tweak of a otherwise good code.

(not everyone like's the micromanagement of detailed custom settings)


Reply with quote
Posted: August 30th, 2008, 4:24 am
 
cuervogold

Total Posts: 1089
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
stevengw wrote:
anyone that puts a bit of effort into coding and finds a general bug that could save me or any other an hour or two of precious time deserves a \yay..
well done..


He didn't code anything and this is not a bug. It's an error brought on by the forums.


Reply with quote
Posted: April 3rd, 2009, 2:40 pm
 
phelan1777

Total Posts: 348
Joined: November 16th, 2007, 11:27 pm
phelan1777's Reps: 9
User avatar
premium
I got it working, how ever its getting hung up on either clothes now.


Reply with quote
Posted: April 4th, 2009, 4:06 pm
 
jedig

Total Posts: 59
Joined: November 20th, 2007, 6:30 am
jedig's Reps: 1
User avatar
Active User > 50 Posts
this macro doesn't get stuck


http://www.taultunleashed.com/phpbb2/ab ... ork_s.html


Reply with quote
Posted: April 4th, 2009, 4:32 pm
 
phelan1777

Total Posts: 348
Joined: November 16th, 2007, 11:27 pm
phelan1777's Reps: 9
User avatar
premium
yeah I got yours working Jedig thanks for responding. :)

Been running it for the last 24hours straight and my guild crafters are lovin me even more now.


Reply with quote
Posted: April 28th, 2009, 10:56 am
 
this_is_my_name

Total Posts: 40
Joined: December 13th, 2008, 12:26 am
this_is_my_name's Reps: 0
User avatar
I've noticed that with Windows Vista, if I don't run the .exe (or run Autoit under Admin) the script won't work.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Star Wars Galaxies Nerfed Info RSS Feed 
Sitemap of Star Wars Galaxies Nerfed Info Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?