taultunleashed logoproblems for months : General & Trouble Shooting
newtopic  postreply
 [ 10 posts ] 
blue large dot

problems for months : General & Trouble Shooting

Posted: September 1st, 2006, 12:56 am
 
magics
magics's Reps:
User avatar
hi there ..
i have seen some of my friends use xunleashed and i liked it ..
so i got a premium like months ago ..
now what happened is this .. i live in the middle east where net have lots of problems .. dunno if that is the cause but am posting all in here ..
i can not open some pages as they r blocked .. am trying to use anon. proxies to by pass em .. and apparently the xunleashed is not working .. i have an unexpected error message always and i can not log my ffxi at all .. also when some times i log to the site it says am banned and i hit refresh and then am ok .. i know in here the city use a single kind of url for each company so it might be some one else that did the damage and i saw this in several sites but that i can not control ..
i really want to get the help on using my account and when i use the forume name/pass on it it does not log me and give me error message .. i tried to talk to admin but seems we dont understand each other as my english is not so good to make things simple .. am ready for advice or whatever as long as it works .. plz help me out

i'll try to take pics and post here if my net works XD


Reply with quote
Posted: September 1st, 2006, 2:57 am
 
magics
magics's Reps:
User avatar
ok adding pics now.. as u can see the 1st is the one where i get u r banned message , and it goes if i refresh only , next 2 is what i get when i try to load the xunleashed and i also get a debugger error once in a while .. help me i really want to make this work and u can pm me if u can help in anyway .. thx


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Reply with quote
Posted: September 4th, 2006, 6:25 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
Click on the registration tab on the xu client, and lock your client.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 4th, 2006, 3:57 pm
 
magics
magics's Reps:
User avatar
i actually did that and the error u see in the "click play to begin " picture is happening after i do so ..


Reply with quote
Posted: September 5th, 2006, 11:11 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
could it be that your account was banned?

ie as in the first image?

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 6th, 2006, 2:14 am
 
magics
magics's Reps:
User avatar
well if that is the case then why ??

i never even was able to use it . and if it was something like that i talked to an admin before and i was not told that am banned for anything ..

about the pic u see i some times have that .. i think it is related to our country way of using net as they somehow use an i.p for the isp and that is why sometimes when some one does a bad kind of things and he get banned we occasionally have problems with that site as we get recognized sometimes as that ip address .. dunno how it work but i've seen it twice or so during my serf when i open a brand new site and i am told that i was banned ..

so please if there is a way to verify what is the problem help me out ..

thx again and am really sorry coz this is taking soo long to resolve and thx for ur help again ..


Reply with quote
Posted: September 6th, 2006, 7:56 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Are you using aol? If so please read the gen faq as to how you can fix that.


Reply with quote
Posted: September 7th, 2006, 10:40 pm
 
magics
magics's Reps:
User avatar
nop am not using aol .. i actually at the moment live in middle east - saudi arabia .. so no aol and i did try the gen faqs but no good T_T


Reply with quote
Posted: September 7th, 2006, 10:55 pm
 
magics
magics's Reps:
User avatar
hmm dunno what happen but i was able to run it once in my pc .. i tried again and it gave me same previous error .. i will change the isp client in a week or so and i will retry it .. seems it have something to do with my isp .. after 10 days exactly i will change it .. so till then i can not decide if it is an issue from my side or not ..


Reply with quote
Posted: September 7th, 2006, 10:56 pm
 
magics
magics's Reps:
User avatar
umm .. ya and thx again for ur help ^_^v


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of General & Trouble Shooting RSS Feed 
Sitemap of General & Trouble Shooting Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?