[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Extreme prob : VGExtreme General Discussion
taultunleashed logoExtreme prob : VGExtreme General Discussion
newtopic  postreply
 [ 7 posts ] 
blue large dot

Extreme prob : VGExtreme General Discussion

Posted: June 11th, 2007, 11:40 pm
 
wammit1
wammit1's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: June 12th, 2007, 4:45 am
 
wammit1
wammit1's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: June 12th, 2007, 8:26 am
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
if you cannot even get exhume to run a script, that is where i'd start. I have no idea why exhume wouldnt run any scripts when you run it.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: June 12th, 2007, 9:38 am
 
wammit1
wammit1's Reps:
User avatar
tried getting exhume to run a script from the begining thinking best place to start but all i get if i run any script on it is "Enhanced script engine for running scripts has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Which is more than i am getting trying to run VGextreme.

I'll give it another couple of hours trying, if not ill do a windows re-install again or give up.


Reply with quote
Posted: June 12th, 2007, 10:51 am
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
very strange.

no matter what script you run in exhume it gives that error? I'm guessing that thenwhen running VGE it does something similar.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: June 12th, 2007, 10:53 am
 
wammit1
wammit1's Reps:
User avatar
only when running Exhume i get that error running any script with VGExtreme it loads the script but wont run it, it just sits there as if the script hasnt been started.

If i find the problem before i give up ill post it up incase someone else comes across it.


Reply with quote
Posted: June 12th, 2007, 8:31 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
might try to run regsvr32 on the dll's. Other than that, I have no clue.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of VGExtreme General Discussion RSS Feed 
Sitemap of VGExtreme General Discussion Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?