[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 116: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
vgextreme just sits there and exhume brings up ms dialog box : VGExtreme General Discussion
taultunleashed logovgextreme just sits there and exhume brings up ms dialog box : VGExtreme General Discussion
newtopic  postreply
 [ 18 posts ]  1, 2  Next
blue large dot

vgextreme just sits there and exhume brings up ms dialog box : VGExtreme General Discussion

Posted: September 10th, 2007, 9:56 am
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: September 10th, 2007, 3:10 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 10th, 2007, 8:17 pm
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: September 10th, 2007, 8:51 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 10th, 2007, 10:23 pm
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: September 11th, 2007, 10:28 am
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
I'm running out of ideas.

Didy ou download exhume.exe and run it from the same folder?

I havnt seen anybody with XP problems, only vista.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 11th, 2007, 11:20 am
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar
At first I ran exhume from the same directory. Upon my numerous problem solving efforts, I moved vgextreme into a child directory. None of that worked. I will try installing it all into the same directory again later on this evening.

Is there a log or something written so I can see at what point exhume blows up? Or any kind of windows program or anything that can help me determine why it might be blowing up?


Reply with quote
Posted: September 11th, 2007, 6:36 pm
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: September 11th, 2007, 8:20 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 12th, 2007, 12:43 pm
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar
I installed the script debugger as per the instructions.

The exhume loads up fine and when I go to run the hello world test script with the untitled document(or any script for that matter) and hit the start or F5 or however I start, I get the This program has performed an illegal operation and must shut down, do you wish to send this information to Microsoft etc....


Reply with quote
Posted: September 12th, 2007, 1:26 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
That really sounds like the script debugger needs to be installed/reinstalled.

Or possibly reinstall the VBScript Sp6 or whatever is the latest version.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 12th, 2007, 9:48 pm
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: September 13th, 2007, 9:28 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6718
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: September 13th, 2007, 9:46 pm
 
stuarcl
stuarcl's Reps:
User avatar


Reply with quote
Posted: September 25th, 2007, 7:25 am
 
barnadeath

Total Posts: 2
Joined: September 22nd, 2007, 3:13 am
barnadeath's Reps: 0
User avatar
Im Having the same problem as this guy above.
I'm new to the website.
I havnt tried registering any dll's or anything as complicated.
I did get the Microsoft Error send or dont send message he spoke off.
To begin - I had AVG installed and couldnt download it was confusing some code with a trojan. - I did have to unistall this program just to dowload the file and run it which I dont understand.

Anyhow I gave up reinstalled AVG and thought, what a shame considering vgextreme was what lead me to joining Taunt. I hate clicking all the time in these games.......

Again Ive returned to search the forums for similair problems, looks like I found it. Like I said Im a newbie. Im considering chasing this guy up.
You guys seemed interested in his problem, Im interested in trying vgextreme, maybe we can help each other.....

Heres what I suggest I do -
Unistall AVG
Re-Download Exhume and vgextreme.
Extract Exhume into a Folder .
Delete that helper dll.
Then Extract that vgextreme into the same folder.

- Is this all I really have to do. Besides windows debugger and updates?


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of VGExtreme General Discussion RSS Feed 
Sitemap of VGExtreme General Discussion Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?