taultunleashed logoEq2 Radar AMD fix [Fixed!] : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 10
newtopic  postreply
 [ 155 posts ]  Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
blue large dot

Eq2 Radar AMD fix [Fixed!] : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 10

Posted: April 20th, 2005, 8:41 pm
 
jager_meister
jager_meister's Reps:
User avatar
Hi all,

I'm starting up just fine, but when I try to use the radar, I crash to the desktop. I have everything current.

I do see the following in the logs:

WARNING: Requested DirectX9 Screen Format may not be compatable with XUnleashed.

Should I change my game resolution? I think currently it's at 1280 x 1024.

Any thoughts why it would crash due to the resolution?


Reply with quote
Posted: April 20th, 2005, 8:45 pm
 
jager_meister
jager_meister's Reps:
User avatar
Ok, I tried it at 1024x768 and it still crashes.


Reply with quote
Posted: April 20th, 2005, 9:18 pm
 
jager_meister
jager_meister's Reps:
User avatar
NM, got it to work!

How do I get the radar to be large and transparent like in the original screenshots?


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 5:35 am
 
hurricane989
hurricane989's Reps:
User avatar
Still can't seem to get mine to work.. I've tried everything, tried starting from scratch and following Wyv's directions exactly and still am crashing on the loading screen.. Are there some settings I am supposed to have unchecked in the Radar? I am able to load it if I load up Character select, but not an actual zone. And is the packet sniffer supposed to be enabled or disabled? I've tried both and still crashing..


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 6:21 am
 
kramerdk
kramerdk's Reps:
User avatar
Packet sniffing is supposed to be unchecked.

Also, post what version the plugin screen has for your DLL.


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 6:25 am
 
hurricane989
hurricane989's Reps:
User avatar
Currently am running version 3.0.0.14 (The new one i believe)


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 6:34 am
 
kramerdk
kramerdk's Reps:
User avatar
That is not the version that I created, but that doesn't mean anything. Is anyone else using that version and have it working?


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 6:42 am
 
kramerdk
kramerdk's Reps:
User avatar
Check your PM hurricane989.


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 9:33 am
 
hurricane989
hurricane989's Reps:
User avatar
Ill try it out when I get home.. Is your version available for download in the download section?


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 9:46 am
 
kramerdk
kramerdk's Reps:
User avatar
For all intensive purposes, they should be the same. Only difference would be I complied that one and it works on my machine fine. No its not available. I sent it to you to test and see if it worked for you.


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 11:40 am
 
hurricane989
hurricane989's Reps:
User avatar
Crashed with your version as well :(


Reply with quote
Posted: April 21st, 2005, 11:56 am
 
kramerdk
kramerdk's Reps:
User avatar
Hmmmm... Don't know.


Reply with quote
Posted: April 22nd, 2005, 8:15 am
 
hurricane989
hurricane989's Reps:
User avatar
Another question, if I boot into character select and go to boot up the radar plugin, It shows up as a "Final Fantasy XI Wyvern rules" plugin or something like that.. Is this normal? I downloaded it from the Everquest2 section.. The only thing I can think of is if they both do essentially the same thing and the name just wasn't updated?


Reply with quote
Posted: April 22nd, 2005, 9:14 am
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
Yea, I just forgot to change the title.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: April 24th, 2005, 6:54 pm
 
hurricane989
hurricane989's Reps:
User avatar
Would just like to say that I finally got it working! Should never have doubted you guys.. Basically I decided to give it one more try, uninstalled all the plugins again one by one and tried it after each one several times, then i reinstalled EQ2Service which seemed to have done the trick! Oddly enough it was already at the newest version, but it didn't like something about it and a clean install did the trick.. Thanks guys its awesome


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?