taultunleashed logoHarvestBot 4.xx discussion : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 10
newtopic  postreply
 [ 147 posts ]  Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
blue large dot

HarvestBot 4.xx discussion : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 10

Posted: July 11th, 2007, 12:58 pm
 
tlh4me

Total Posts: 37
Joined: December 2nd, 2006, 6:49 pm
tlh4me's Reps: 0
User avatar
Million Dollar Member
premium
There is a relatively small, ok very small area I have found that I want to harvest. It literally consist of a single waypoint. I only want the bot to stay in that one waypoint and harvest nodes that pop within the specified range.

For some reason - it starts off at that one waypoint and then starts running around in circles searching the area, sometimes going well beyond the designated search radius for the nodes.

Any thoughts on why this is happening?

#2 - is there a way to stick a pause feature in it? Could be placed between waypoints or at the last waypoint?

#3 - What about complete the route and come back to the beginning. Search waypoint 1 radius until a node is found, then complete the route, rinse and repeat.


Reply with quote
Posted: July 23rd, 2007, 2:49 pm
 
keefalorge
keefalorge's Reps:
User avatar
My INI
[Harvester]
DeleteMe = False
DebugLevel = 8
EQ2Path = C:\Program Files\Sony\EverQuest II
AvoidPlayers = True
AvoidRange = 25
CampOnEnd = False
EraseBadSpawns = True
ClosestFirst = True
MaxHarvests = 9
RunToRange = 7
WaitBetween = 450
QuitOnTimeout = True
Timeout = 30
Hotbar = 1
HotbarReset = 1
DefaultZone = Zek, the Orcish Wastes





[Events]
eQuitOnTell = False
eQuitOnStuck = True
eTellSound = ding.wav
eUncommonSound =
eRareSound =
eStuckSound =
eInventoryFull = Quit




[AIM]
WantToUseAIM = False
Login = BotsRegisteredScreenName
Password = Password
Authorized = YourScreenNameOrSMSNumber
UpdateInterval = 5




[KeyConfig]
AutoRun = {NumLock}
Forward = W
Backward = S
Left = A
Right = D
Jump = {SPACE}
NearestPC = {F7}
Chat = {Ins}
Reply = {Home}
ShutdownBot = {Del}
PetSpellName = Tellurian Soldier





[Resources]
ORE = 2, True, 5, True
STONE = 3, True, 5, True
COLLECT = 4, True, 2, True
WOOD = 5, False, 6, True
DEN = 6, False, 4, True
ROOTS = 1, True, 1, True
SHRUB = 7, True, 1, True
FUNGI = 8, False, 3, True
FISH = 9, False, 3, True
MISC = 10, False, 7, True




[MY NAME IS HERE]
Server = My server
LogFileOverride =
GrayOutRange = 9999
Numofbuffs = 0
buff1 = Pathfinding, 15, 8




[The Forest Ruins]
UseWayPoints = True
RelaxedRadius = False
MaxWander = 25
NodeStopType = Strict
NumOfPoints = 24
;; This set of waypoints will path you from the entrance of the zone completely around the keep
;; ignoring any nodes found within it. Notice that some waypoints have a radius of 0. These
;; are only travel nodes to help path to that location.
waypoint1 = 906, -562, 35
waypoint2 = 952, -562, 35
waypoint3 = 996, -575, 45
waypoint4 = 1014, -622, 10
waypoint5 = 1033, -607, 15
waypoint6 = 1055, -594, 30
waypoint7 = 1075, -595, 30
waypoint8 = 1090, -605, 0, direct
waypoint9 = 1105, -655, 30
waypoint10 = 1117, -708, 0, direct
waypoint11 = 1138, -733, 0, direct
waypoint12 = 1172, -749, 50
waypoint13 = 1140, -811, 50
waypoint14 = 1083, -840, 50
waypoint15 = 1075, -814, 15
waypoint16 = 1019, -825, 40
waypoint17 = 971, -815, 50
waypoint18 = 958, -757, 50
waypoint19 = 956, -703, 40
waypoint20 = 948, -661, 30
waypoint21 = 956, -641, 20
waypoint22 = 984, -635, 15
waypoint23 = 1004, -622, 10
waypoint24 = 992, -591, 35
COLLECT = ?
FUNGI = natural herb garden
ORE = blemished ore
FISH = array of fish
ROOTS = damp roots
DEN = creature den
SHRUB = natural garden
WOOD = aged arbor
STONE = unearthed stones
MISC = withered bones

[The Thundering Steppes]
UseWayPoints = False
RelaxedRadius = True
MaxWander = 25
COLLECT = ?
ORE = stonecrest ore
STONE = wind swept stones
WOOD = felled high plains arbor
SHRUB = high plains shrubbery
FUNGI = high plains fungi
ROOTS = mesquite catch weed
DEN = beast den
FISH = mob of fish
MISC = withered bones

[Zek, the Orcish Wastes]
UseWayPoints = False
RelaxedRadius = False
MaxWander = 50
COLLECT = ?
ORE = ferric ore
STONE = mud stone
WOOD = marred arbor
SHRUB = flattened bed of thistle
FUNGI = flattened natural herb garden
ROOTS = vestigial roots
DEN = lioness den
FISH = fury of fish
MISC = withered bones

[The Feerrott]
UseWayPoints = False
RelaxedRadius = True
MaxWander = 25
COLLECT = ?
ORE = alluvium ore
STONE = hermetic stone
WOOD = putrid arbor
SHRUB = overgrown bed of greenslade
FUNGI = overgrown fairy ring
ROOTS = musty roots
DEN = animal den
FISH = hatch of fish
MISC = withered bones


[The Enchanted Lands]
UseWayPoints = False
RelaxedRadius = True
MaxWander = 25
COLLECT = ?
ORE = residual ore
STONE = rhythmic stone
WOOD = wretched arbor
SHRUB = mystical natural garden
FUNGI = fairy ring
ROOTS = velvety roots
DEN = animal den
FISH = throng of fish
MISC = withered bones


[The Pillars of Flame]
UseWayPoints = False
RelaxedRadius = False
MaxWander = 50
COLLECT = ?
ORE = red rock
STONE = luminous stone
WOOD = fallen branch
SHRUB = withered shrubbery
FUNGI = cave fungus
ROOTS = shriveled roots
DEN = beast den
FISH = cluster of fish
MISC = withered bones

Now, i put the .vbs file in C:/Scripts, Launch EQ2 through XU, and click start, then nothing happens.


Reply with quote
Posted: July 25th, 2007, 4:48 am
 
nahoj
nahoj's Reps:
User avatar
the script starts just fine but stops after a few sec the log says

[2007-07-25 14:43:28] *****
[2007-07-25 14:43:28] LOG: C:\Program Files\Sony_\XUnleashed\scripts\HarvestBot_v403.log
[2007-07-25 14:43:28] INI File found: C:\Program Files\Sony_\XUnleashed\Scripts\HarvestBot_v403.ini
[2007-07-25 14:43:28] *****
[2007-07-25 14:43:28] *****
[2007-07-25 14:43:28] EQ2 LogFile not found :c:\program files\sony_\everquest ii bot\logs\\eq2log_xxx.txt: Exiting script!
[2007-07-25 14:43:29] Pet identified: xxx ID: 9999999

anyone had the same prob and can say what i need to edit ?


Reply with quote
Posted: July 26th, 2007, 8:34 am
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
c:\program files\sony_\everquest ii bot\logs\\eq2log_xxx.txt:

looks like you have an extra \ in your code need to remove that.

keefalorge whats your error log saying?


Reply with quote
Posted: July 26th, 2007, 12:00 pm
 
nahoj
nahoj's Reps:
User avatar
where should i edit then got the ini file like this

[YourCharacterName]
Server = server
LogFileOverride =
GrayOutRange = 9999
Numofbuffs = 0
buff1 =

or ist any other place to edit also because i dont find


Reply with quote
Posted: July 26th, 2007, 8:01 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
No its for xunleashed i do believe when you are putting in info.


Reply with quote
Posted: July 29th, 2007, 10:16 pm
 
davelsjr
davelsjr's Reps:
User avatar
I'm getting this error in the XU log when trying to harvest in Lavastorm:

07/30/07 01:09:07 AM Looking for 3rd Party Service for services\EQ2Service.Service
07/30/07 01:09:18 AM SCRIPT ERROR: Type mismatch: 'cSng'
Src: Microsoft VBScript runtime error
Line:399 Error:0 Scode:800a000d
07/30/07 01:09:18 AM Failed to Parse the Script. Check it for errors.
07/30/07 01:09:30 AM ERROR: Failed to Lock9 the BackBuffer!

I have harvested and can still harvest just fine in EL and Zek.

Thanks! :D


Reply with quote
Posted: January 28th, 2008, 2:17 am
 
newbsnacks
newbsnacks's Reps:
User avatar
Heres my problem, I dont know why its acting this way:

-This happens with v5.02 AND v4
-This ONLY happens on 1 computer. I used the same .ini, .vbs, and everything else from the working computer.
-I tried tweaking the various settings, changing NUMLOCK as the run toggle, etc.

And heres whats happening:

Normally when you hit an object, you back up 2 seconds, and then go forward and jump. Well for whatever reason my guy just backs up... until he hits something!

Also, when I was trying it today he would come up to a node, try to harvest it when he was on top of it, but he wouldnt stop until he was 10-20 meters passed the node! Sometime he will also go to each waypoint without actually searching for the nodes, even when it ISNT a direct waypoint.

It just boggles me that this could be happening only one 1 machine, meanwhile the other plays fine.

I updated to the latest .Net. I've also tweaked the stop distance on the nodes to no avail.

Has anyone heard of this problem? What could it be? I am confident it isnt the .ini file.

Thanks in advance!


Reply with quote
Posted: January 30th, 2008, 4:51 pm
 
staz27

Total Posts: 88
Joined: September 19th, 2007, 12:21 pm
staz27's Reps: 2
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
[Answered in the HB5.02 thread... Sorry for double answering...]

Staz


Reply with quote
Posted: April 23rd, 2008, 5:07 am
 
wallyneumonic
wallyneumonic's Reps:
User avatar
I had Harvestbot v4.03 working perfectly just before christmas and took a break from eq2 but now the exact same copy doesn't work, and of course i've updated to the new eq2service. I tried a clean install aswell, put in eq2 service, EQ2 unleashed (+AMD fix), and the script itself and still it wont work.

What happens is when I press start the script begins loading then a few seconds later it says 'all scripts stopped' and if I press start again it will do the same thing but say '2 scripts running' in yellow.

Is it a problem with the EQ2Unleashed radar perhaps?


Reply with quote
Posted: April 23rd, 2008, 1:36 pm
 
letsgo2u
letsgo2u's Reps:
User avatar
use version 5. its more friendly to use version 4 isnt suppourt anymore i think


Reply with quote
Posted: April 23rd, 2008, 4:10 pm
 
wallyneumonic
wallyneumonic's Reps:
User avatar
Ah its ok I found out what it was...just Xunleashed, I had to run the direct x 8 test to make the scripts work. Found the info in the Xunleashed FAQ.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?