taultunleashed logoHarvestBot 4.xx discussion : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 7
newtopic  postreply
 [ 147 posts ]  Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
blue large dot

HarvestBot 4.xx discussion : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 7

Posted: January 26th, 2006, 7:03 am
 
jimjim2
jimjim2's Reps:
User avatar
clueless as to why bot runs detects node, runs to node, interupts the harvest and then wanders off for something else but basicaly starts runing up and down the same way.

on a AMD64 winX pro, someone else posted earlier in this thread that he had the same problem but didnt find a solution.

Is this a known problem or the Bot here jsut not uptodate with EQ2 and i should stop bothering and check out eq2harvester ?


Reply with quote
Posted: January 26th, 2006, 9:51 am
 
monk37887
monk37887's Reps:
User avatar
jimjim2 wrote:
clueless as to why bot runs detects node, runs to node, interupts the harvest and then wanders off for something else but basicaly starts runing up and down the same way.

on a AMD64 winX pro, someone else posted earlier in this thread that he had the same problem but didnt find a solution.

Is this a known problem or the Bot here jsut not uptodate with EQ2 and i should stop bothering and check out eq2harvester ?


Sounds vaguely similar to an issue I had a while back, turned out it was caused by one of my buffs that constantly chewed my health -- bot saw health wavering, thought I was being attacked, ran away.


Reply with quote
Posted: January 30th, 2006, 5:42 am
 
jimjim2
jimjim2's Reps:
User avatar
monk37887 wrote:
Sounds vaguely similar to an issue I had a while back, turned out it was caused by one of my buffs that constantly chewed my health -- bot saw health wavering, thought I was being attacked, ran away.


thanks for reply monk but i have full health bar, no movement there having more success with Harvester atm


Reply with quote
Posted: February 2nd, 2006, 8:07 am
 
rantrezz
rantrezz's Reps:
User avatar
Hi everyone, Im new to the bots and script but have setup and got running crafter and harvester 4.03, and I love both programs.
I let in craft or harvest on my laptop as i do my real work on desktop.

My small problems are with figureing out the way points is there a forum that i have missed or does anyone have a list that they share for most of the zones ?

Thank you
Rant


Reply with quote
Posted: February 2nd, 2006, 2:43 pm
 
rantrezz
rantrezz's Reps:
User avatar
Well the update has broken 4.03 its starts gets to debug line 8 and hangs there. :(
hope there is a salution soon

:(


Reply with quote
Posted: February 2nd, 2006, 2:51 pm
 
payne33
payne33's Reps:
User avatar
These are the script errors I am getting:

02/02/06 03:31:56 PM SCRIPT ERROR: Object required: 'oKH'
Src: Microsoft VBScript runtime error
Line:150 Error:0 Scode:800a01a8
02/02/06 03:31:56 PM SCRIPT ERROR: Object required: 'oEQLogFile'
Src: Microsoft VBScript runtime error
Line:283 Error:0 Scode:800a01a8

Ill attach my ini file for someone to please review!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Reply with quote
Posted: February 3rd, 2006, 5:54 am
 
xecros
xecros's Reps:
User avatar
2 days ago, i ran this script no problem.....today, after LU19, this script no longer works.

My debug file reads, and this is the interested part:

[2/3/2006 8:46:43 AM] Waypoint #1/225: -259, -234 (range: 30, mode: 0/0)
[2/3/2006 8:46:43 AM] Pet identified: Xubruu ID: 3097840
[2/3/2006 8:46:44 AM] Resources gone, moving on...
[2/3/2006 8:46:44 AM] Waypoint #2/225: -265, -245 (range: 30, mode: 0/0)

It says resources are gone, yet I see my character passing up many many resources.

I've attached my debug file for your review.

Xec


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Reply with quote
Posted: February 3rd, 2006, 9:51 am
 
xecros
xecros's Reps:
User avatar
Perusing these boards trying to find a solution, I found that 4.01 is not the latest version, 4.03 is.

I've upgraded to 4.03, and still suffer from the same problem. I'm going to assume that the eq2service plugin needs updating, and hope that this is fixed up before the end of today :)

Xec


Reply with quote
Posted: February 3rd, 2006, 9:56 am
 
loraik
loraik's Reps:
User avatar
Yup, Wyvernx is working on the update.

Loraik


Reply with quote
Posted: February 4th, 2006, 3:35 am
 
jacob428
jacob428's Reps:
User avatar
I didn't have much luck in the other forum, so I thought I'd try over here.

Been having a tough time of it:

01/28/06 02:55:41 AM Looking for 3rd Party Service for services\EQ2Service.Service
01/28/06 02:55:41 AM Looking for StandardService for standardservices\EQ2Service.Service
01/28/06 02:55:41 AM ERROR: Object not found
01/28/06 02:55:41 AM SCRIPT ERROR: Invalid procedure call or argument
Src: XUScripts
Line:39 Error:0 Scode:800a0005
01/28/06 02:55:41 AM Failed to Parse the Script. Check it for errors.


On the UI it says unable to initiate EQ2Service. EQ2Service v. 1.3.0.0 is installed. Also, whenever I try to open the radar I get an error message saying:

Run-time error '91':
Object variable or With block variable not set

In fact, nothing works except the crafter. Any help would be greatly appreciated. I was having this problem BEFORE LU 19 as well, and I have downloaded and installed the new EQ2Service.


Reply with quote
Posted: February 5th, 2006, 12:15 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
I found the old zone names. Uploading the new patch!!! You might need to update the EQ2 Service. Patch will be uploaded within 5 minutes.


If you have problems with object 91, check ALL plugins you have checked for version numbers. If it doesnt have a version number remove it and reinstall it.

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: February 6th, 2006, 10:44 am
 
aaliam
aaliam's Reps:
User avatar
Well after several months using this bot I have finally given up trying to get the script to read my log file. For some reason it runs just fine, but does not register any of the log events.

Strangely, if I /quit out with the script paused and then re enter the zone and unpause the script - it now at least registers that I have harvested items and keeps a tally.

Or at least it used to. Now that 'work around' doesn't work either (since LU19). So it no longer quits when inventory is full, registers when a node is harvested or keep a count of what has been harvested.

I have tried using log file over ride, checking and rechecking the eq2 install path, making sure logging is switched on and everything is being logged (I have delved into the eq2 log file just to be sure).

Any suggestions? :)


Reply with quote
Posted: February 6th, 2006, 4:13 pm
 
wyvernx

Total Posts: 6719
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
wyvernx's Reps: 21
User avatar
administrator
premium
I'm currently testing the ultrabot script now. I'll be looking at the 2 harvest bots next to see what I can find or maybe the developers can contribute and help me out here with fixing their bugs.. :)

_________________
Use Search first, ask questions later!


Reply with quote
Posted: February 9th, 2006, 3:34 am
 
schmalex
schmalex's Reps:
User avatar
My log file is kinda buddy too, it turns off randomly but if you just type /log then it pops back on.


Reply with quote
Posted: February 9th, 2006, 7:56 am
 
aaliam
aaliam's Reps:
User avatar
Yeah, it doesn't read it even when it is on though.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?