taultunleashed logoSWG Bots - Auto-IT v.3 Script: Reverse Engineering : Star Wars Galaxies Bots | Hacks - Page 2 tu winter contest 2012 nintendo wii
newtopic  postreply
 [ 55 posts ]  Previous  1, 2, 3, 4  Next
blue large dot

SWG Bots - Auto-IT v.3 Script: Reverse Engineering : Star Wars Galaxies Bots | Hacks - Page 2

Posted: October 2nd, 2007, 3:49 am
 
bishoperic
bishoperic's Reps:
User avatar
got it to work... great stuff... if only i knew about this one earlier... lol


Reply with quote
Posted: October 7th, 2007, 8:02 pm
 
collin8579
collin8579's Reps:
User avatar
what do you do about the non socketed items that come out of crate
since I can't seem to guarantee that all items are socketed


Reply with quote
Posted: October 11th, 2007, 1:29 pm
 
rookmate

Total Posts: 9
Joined: January 2nd, 2006, 4:37 pm
rookmate's Reps: 0
User avatar
the socket is determined when schematic is made.

if schem has socket,..all crates from factory will have socket.

_________________
Image


Reply with quote
Posted: October 14th, 2007, 2:16 am
 
sddarktide

Total Posts: 9
Joined: August 25th, 2007, 1:12 pm
sddarktide's Reps: 1
User avatar
rookmate wrote:
the socket is determined when schematic is made.

if schem has socket,..all crates from factory will have socket.


There is a bug with weapon crates...its well docomented on the munitions trader forum. Some items will be drawn from a crate without a socket.

I just respec my main re'er to domestic, simple shirts are fine.


Reply with quote
Posted: October 14th, 2007, 9:07 am
 
rookmate

Total Posts: 9
Joined: January 2nd, 2006, 4:37 pm
rookmate's Reps: 0
User avatar
Thanx for info,didnt know that.

i just happened to use domestics/shirts.

_________________
Image


Reply with quote
Posted: October 21st, 2007, 10:36 pm
 
scubasteve4sq

Total Posts: 444
Joined: March 1st, 2006, 8:24 am
scubasteve4sq's Reps: 1
User avatar
Active User > 50 Posts
i have shirts do the same thing, some come out of the crate with sockets, others dont.

_________________
"May the schwarts be with you"


Reply with quote
Posted: October 24th, 2007, 5:34 am
 
nsit2003
nsit2003's Reps:
User avatar
To Original poster, Thnx for all the details but how do u have your GRAPHICS options setup?

checked or unchecked any of these items?>

Borderless window

windowed mode

thnx for all ur details :)


Reply with quote
Posted: October 24th, 2007, 9:55 am
 
swg_xploiter

Total Posts: 184
Joined: May 29th, 2006, 9:56 am
swg_xploiter's Reps: 0
User avatar
Tault Volunteer Staff
nsit2003 wrote:
To Original poster, Thnx for all the details but how do u have your GRAPHICS options setup?

checked or unchecked any of these items?>

Borderless window

windowed mode

thnx for all ur details :)


I have only made a tick at windowed mode and borderless window. playing with 1152 x 864 @ 60 Hz and vertex/pixel shader version is disabled.


hope that helps.


Reply with quote
Posted: October 26th, 2007, 2:58 pm
 
kingkong91

Total Posts: 78
Joined: September 3rd, 2007, 1:52 pm
kingkong91's Reps: 4
User avatar
Active User > 50 Posts
Where is the E point


Reply with quote
Posted: October 27th, 2007, 1:53 am
 
swg_xploiter

Total Posts: 184
Joined: May 29th, 2006, 9:56 am
swg_xploiter's Reps: 0
User avatar
Tault Volunteer Staff
kingkong91 wrote:
Where is the E point


it's on the crate of shirts


Reply with quote
Posted: October 27th, 2007, 4:45 am
 
kingkong91

Total Posts: 78
Joined: September 3rd, 2007, 1:52 pm
kingkong91's Reps: 4
User avatar
Active User > 50 Posts
Thank you found it got the macro working just like you said the timing sometimes it misses the drag of the modifier bit


Reply with quote
Posted: October 30th, 2007, 11:39 am
 
sparktite

Total Posts: 178
Joined: January 30th, 2007, 6:09 pm
sparktite's Reps: 6
User avatar
Active User > 50 Posts
idk what a .au3 file is and when i try to make a file or folder its not there, tried saving a text doc. as .au3 but it didnt do anything and tried right clicking a folder and that didnt do anything


Reply with quote
Posted: November 1st, 2007, 11:57 am
 
goldenx
goldenx's Reps:
User avatar
sparktite wrote:
idk what a .au3 file is and when i try to make a file or folder its not there, tried saving a text doc. as .au3 but it didnt do anything and tried right clicking a folder and that didnt do anything


It is possible your file display options are not letting you see the file extension and it would definitely explain why you can't change a .txt to .au3, do this and you will be able to see the file extension;

Open My Computer
Browse to the folder you want to have your au3 files in
Goto Tools - Folder Options - View
Uncheck "Hide extensions for known file types"
Apply then Ok

In the folder you should now be able to create a new text file and see the .txt extension, just change the .txt to .au3 and you are good to go.

Hope this helps.


Reply with quote
Posted: November 2nd, 2007, 6:43 pm
 
sparktite

Total Posts: 178
Joined: January 30th, 2007, 6:09 pm
sparktite's Reps: 6
User avatar
Active User > 50 Posts
i need help, i got it all set up and i got an error when starting my script that says this Image


Reply with quote
Posted: November 2nd, 2007, 6:44 pm
 
sparktite

Total Posts: 178
Joined: January 30th, 2007, 6:09 pm
sparktite's Reps: 6
User avatar
Active User > 50 Posts
oh sry bout the old post i figured it out


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Star Wars Galaxies Bots | Hacks RSS Feed 
Sitemap of Star Wars Galaxies Bots | Hacks Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?