taultunleashed logoEQ2 Hacks - Advanced EverQuest 2 Teleporter by Pursuited : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 17
newtopic  postreply
 [ 254 posts ]  Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
blue large dot

EQ2 Hacks - Advanced EverQuest 2 Teleporter by Pursuited : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 17

Posted: December 30th, 2009, 10:28 pm
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
Tault_mann wrote:
Was the info I posted No help to finding a fix for me . ? Thanks in advance


I will look into your problem in a bit. I just need to take care of a few other things first. This program has alot of things that need to get changed when it gets updated so it takes time. Also I got to make it so it works on everyones machine... unfortunately not everyone will get it to work. So I will get you a fix soon.


Posted: December 31st, 2009, 11:53 am
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
Updated December 31, 2009

Just enlarged the text to prevent overlap and updated the addresses.

Now I am going to address other peoples issues.

Let me know how this install goes.

REMEMBER UNINSTALL YOUR OLD COPY BEFORE YOU INSTALL THIS NEWER UPDATE OR YOU WILL HAVE PROBLEMS!


Posted: December 31st, 2009, 8:28 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
I STILL Can not get this to work and I do not know why. I wiped every filed associated with the teleporter, downloaded and installed the new one. Ran both the 32-bit and 64-bit registry files.

Run the program, text is better but it's still squished vertically for me as I posted earlier.

I hit Select Process, I choose Everquest2.exe

Nothing works, no character info, no teleport, no run speed.

I used to use this program back when it was new and it worked great =\


Posted: January 1st, 2010, 12:12 am
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
I sent you a PM on a possible fix to your problem.


Posted: January 1st, 2010, 11:21 am
 
eric1145

Total Posts: 2
Joined: September 30th, 2006, 4:41 pm
eric1145's Reps: 0
User avatar
haveing a problem getting this program to work.

I had it working fine and then i uninstalled the program to update it. then downloaded the new register for 64 bit. Then i ran it, it start up fine but when i go to select the proc it give me a weird last name and that is it. The last name of a bunch of messed up char. Like i said it was working with 2.00 then i tried to install i think it 2.01 the text looks better though.


Posted: January 1st, 2010, 12:20 pm
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
eric1145 wrote:
haveing a problem getting this program to work.

I had it working fine and then i uninstalled the program to update it. then downloaded the new register for 64 bit. Then i ran it, it start up fine but when i go to select the proc it give me a weird last name and that is it. The last name of a bunch of messed up char. Like i said it was working with 2.00 then i tried to install i think it 2.01 the text looks better though.


Was everything else working or was just the last name messed up?


Posted: January 1st, 2010, 12:30 pm
 
eric1145

Total Posts: 2
Joined: September 30th, 2006, 4:41 pm
eric1145's Reps: 0
User avatar
nothing worked everthing else was blank


Posted: January 1st, 2010, 3:25 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
That's whats mine is like.

My name is like a bunch of characters and boxes, everything else blank, nothing works.


Posted: January 2nd, 2010, 5:39 pm
 
saperzaper

Total Posts: 12
Joined: January 2nd, 2010, 1:57 pm
saperzaper's Reps: 0
User avatar
anyway to make it go up in air and can keep hiting a button to go up so far z launches you side ways as well as x and y does nothing im not use to this, but yeah... i want to max my safe fall :p


Posted: January 3rd, 2010, 10:33 pm
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
saperzaper wrote:
anyway to make it go up in air and can keep hiting a button to go up so far z launches you side ways as well as x and y does nothing im not use to this, but yeah... i want to max my safe fall :p


I can easily add a 'freefall' leveling type aspect to the teleporter. I will add that to my next release. I just need to get this stable for everyone first.


Posted: January 4th, 2010, 6:58 pm
 
saperzaper

Total Posts: 12
Joined: January 2nd, 2010, 1:57 pm
saperzaper's Reps: 0
User avatar
np, sounds good :p
anyway to lock z cord and walk in air or something?


Posted: January 6th, 2010, 9:14 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Hey persuited id lock this topic and make people post new topics. Its much easier to find answers to questions then. But your call.


Posted: January 7th, 2010, 8:08 am
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
Good idea... I am tired of filtering through this large thread and looking for peoples problems. I am going to close this thread and make a sticky stating to make new threads.

Thanks I will see how this will go.

THREAD HAS BEEN CLOSED AND WILL REMAIN HERE FOR DOWNLOAD PURPOSES. PLEASE MAKE A NEW THREAD FOR SUPPORT. BE SURE TO
CHECK OTHER THREADS TO ENSURE DOUBLE POSTING IS NOT
HAPPENING.

- Pursuited : January 7, 2010


Posted: January 7th, 2010, 12:30 pm
 
Tault_admin

Total Posts: 30069
Joined: November 9th, 2002, 9:57 am
Tault_admin's Reps: 1440
User avatar
administrator
Mod in Training
Haha thats what i thought. Its a pain when posts get over 10+ pages. That normally a sign it needs its own forum.


Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?