taultunleashed logoEQ2 Hacks - Advanced EverQuest 2 Teleporter by Pursuited : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 14
newtopic  postreply
 [ 254 posts ]  Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next
blue large dot

EQ2 Hacks - Advanced EverQuest 2 Teleporter by Pursuited : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 14

Posted: November 22nd, 2009, 1:29 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
This is what mine looks like.

Also none of the features work =\


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Posted: November 22nd, 2009, 1:39 pm
 
santory

Total Posts: 34
Joined: June 26th, 2006, 4:30 am
santory's Reps: 1
User avatar
you need to start everquest2 and after click on select process and select the everquest2 process

otherwise it can't work :)


Posted: November 22nd, 2009, 7:08 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
As in my earlier reply, i've done that, and it still wont work.

The screenshot was to show how it's all squished


Posted: November 24th, 2009, 4:47 pm
 
mlauhoff

Total Posts: 6
Joined: November 4th, 2009, 1:52 pm
mlauhoff's Reps: 1
User avatar
i just keep gettiin error say missing files


Posted: November 25th, 2009, 7:16 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
A reply would be lovely, been several days now without any word on what's wrong or a fix


Posted: November 26th, 2009, 12:58 am
 
santory

Total Posts: 34
Joined: June 26th, 2006, 4:30 am
santory's Reps: 1
User avatar
mlauhoff could you tell us the name of the missing file ?


Posted: November 29th, 2009, 11:39 am
 
glass40

Total Posts: 63
Joined: June 21st, 2008, 5:46 pm
glass40's Reps: 5
User avatar
Active User > 50 Posts
Anybody tried this recently? I just tried for the first time now, and it teleports me for a brief second, then takes me immediately back where I was when I tried to teleport.. If you pound the hell out of the spacebar when you get ported, you end up staying, but REALLY high in the sky.


Posted: November 29th, 2009, 12:26 pm
 
santory

Total Posts: 34
Joined: June 26th, 2006, 4:30 am
santory's Reps: 1
User avatar
try to teleporte and juste after mouve your ingame view, like that it's will not got bak.


Posted: November 30th, 2009, 11:38 am
 
bearywh1te

Total Posts: 41
Joined: September 3rd, 2008, 8:00 pm
bearywh1te's Reps: 1
User avatar
premium
just came back to the game and used ur teleporter again pursuited. Man, you've done a lot of work on it since I was gone. It still works very nice. I had no problems getting it up and running on win7 x64.


Posted: November 30th, 2009, 1:29 pm
 
glass40

Total Posts: 63
Joined: June 21st, 2008, 5:46 pm
glass40's Reps: 5
User avatar
Active User > 50 Posts
I'm loving this program too...So much less hassle to get to them quest givers=). My only question, and I assume I'm alone in this one because nobody else has said anything... Why is it when I teleport to a location, I fall through the earth all the time? It seems that the game loads the zones in grid chunks, and if I try to teleport outside of my current grid, I'm in limbo and there's nothing around me but the occasional mountain or something, but no ground so I keep falling. I have 2 accounts, and the teleporter is taking me to the proper locations, but nothing is being drawn properly. I thought maybe I was just too far above or below the Y axis, but that is not the case. I've tested that. Anybody know what's up?


Posted: December 2nd, 2009, 9:16 pm
 
thestarks07

Total Posts: 2
Joined: September 3rd, 2009, 9:28 pm
thestarks07's Reps: 0
User avatar
premium
componet ' COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid.


is the message i get after running the Adv. Teleporter.


Posted: December 2nd, 2009, 10:15 pm
 
santory

Total Posts: 34
Joined: June 26th, 2006, 4:30 am
santory's Reps: 1
User avatar
You just need to folow the instruction of this link http://windowsxp.mvps.org/comdlg32.htm and after it will be ok


Posted: December 3rd, 2009, 12:41 pm
 
thestarks07

Total Posts: 2
Joined: September 3rd, 2009, 9:28 pm
thestarks07's Reps: 0
User avatar
premium
working thx for info


Posted: December 3rd, 2009, 8:51 pm
 
pursuited112

Total Posts: 224
Location: Author of EQ2 Advanced Teleporter
Joined: January 27th, 2008, 12:42 am
pursuited112's Reps: 24
User avatar
Moderator
I have been quiet busy lately. So I do not have much troubleshooting time. So what problems are you all having. I see some have it working and some are not while some have shrunken text. Can someone give me a list please.


Posted: December 3rd, 2009, 8:54 pm
 
nfsfreak987

Total Posts: 37
Joined: July 1st, 2008, 5:58 pm
nfsfreak987's Reps: 0
User avatar
Mine, Shrunken text, and none of the features work at all.

Fresh install, i've used your old copy another computer.

Everquest2.exe is the process i'm choosing


Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?