taultunleashed logoHarvestBot 4.xx discussion : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 2
newtopic  postreply
 [ 147 posts ]  Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
blue large dot

HarvestBot 4.xx discussion : EverQuest 2 Premium Discussions - Page 2

Posted: July 7th, 2005, 1:21 pm
 
bitflux
bitflux's Reps:
User avatar
Quote:
Anyone have any feature requests that use the AIM service before I release 4.02?


I'd like to request that it accept a command from AIM to reply back on tells.

Such as, PlayerA sends tell to BotB, BotB tells(in IM) AimC that PlayerA said "hi, got any good rares lately?" (which it does as descibed above)

Then, AimC sends "%t PlayerA just 1" in IM to BotB, and BotB types /t PlayerA "just 1"

with '%t' being a delimiter to /tell, you could command it to chat in game from any AIM account. that would be nice.


Reply with quote
Posted: July 7th, 2005, 2:34 pm
 
tault_sirusdv
tault_sirusdv's Reps:
User avatar
That is already fully functional. :)


Reply with quote
Posted: July 7th, 2005, 5:06 pm
 
psouza4
psouza4's Reps:
User avatar
Right, this is already done. Anything you type to the bot's screen name will be typed in game as if you had done it yourself. Except for /exit (stops the bot) and /update (changes the bot's update preferences while it's running).

Any other ideas?


Reply with quote
Posted: July 7th, 2005, 5:26 pm
 
psouza4
psouza4's Reps:
User avatar
Actually, no: it only allows one authorized person to speak for you, ignoring IMs from other people. Multiple authorized screen names will be supported in a future version.


Reply with quote
Posted: July 12th, 2005, 6:38 pm
 
rosie88
rosie88's Reps:
User avatar
hi all

i'm new here -- been trying to set up harvestbot;

i read all the setup sets -- notice i need (( Then download the EQ2 Service by WyvernX from -- this link

http://www.xunleashed.com/dload.php?act ... ile_id=111 ))

however: when i click on the link -- The page cannot be found

If anyone can tell me where i can download -- EQ2 Service by WyvernX

i would greatly appericated

thanks
rosie :lol:


Reply with quote
Posted: July 14th, 2005, 2:06 am
 
jabst1922
jabst1922's Reps:
User avatar
Has 402 (with the aim plugin) been posted and i just missed it? or are we still anxiously awaiting it:)


Reply with quote
Posted: July 14th, 2005, 10:38 am
 
Admin

Total Posts: 1168
Location: Waco
Joined: May 1st, 2004, 4:00 am
Admin's Reps: 4
User avatar
administrator
premium
All downloads are now in the Confirmed Programs, script, and macros forum.


Reply with quote
Posted: July 18th, 2005, 3:51 am
 
vermithrax
vermithrax's Reps:
User avatar
Hello, I'm trying to get the HB Makepath and the harvestbot running, but seem to run ito a roadblock at each step.

I have WyvernX's EQ2 service installed. I have updated the ini file, though have not changed any waypoints yet. I just want to see this thing work using the sample WP's in Antonica before I make more complex ones for the zones I want to ravage (er... harvest excessively. yeah, that's the term.) I have started my logging using /log.

Anyway, when I fire up EQ2 (using the play button) I get the menus. I bring up the Harvest bot 4.01 script and start it. I get the "Script running" message in the middle of my screen in green. But nothing happens. Zero. I just sit there.

When I try to use the makepath script, it just sits there and I'm really not sure what to do at that point.

I just want to get this working.

Thanks in advance for any help you can provide.


Reply with quote
Posted: July 18th, 2005, 8:40 pm
 
llew22

Total Posts: 47
Joined: February 5th, 2005, 7:52 pm
llew22's Reps: 3
User avatar
Seems to be broken for me right now. It just runs backwards and jumps, runs backwards and jumps...

Any ideas what might be causing this?


Reply with quote
Posted: July 19th, 2005, 12:29 pm
 
relaxingatuf
relaxingatuf's Reps:
User avatar
Did you change any of your bind keys for movement? If so you'll need to edit the ini to use the corrected movement keys. Also, make sure you have it set to usewaypoints = true instead of false (especially if you have the wandering radius set to 0).


Reply with quote
Posted: July 19th, 2005, 5:54 pm
 
llew22

Total Posts: 47
Joined: February 5th, 2005, 7:52 pm
llew22's Reps: 3
User avatar
No, it was working, didn't change anything, and it stopped working.


Reply with quote
Posted: July 20th, 2005, 11:49 am
 
dragonhide
dragonhide's Reps:
User avatar
Anyone have any feature requests that use the AIM service before I release 4.02?


Is there any way to have a scout's tracking list IM me if a certain mob spawns? Or even the entire list IM'd periodically? Thinking of placing a scout near a contested mob spawn and letting him sit and track all day while I'm at work, but would love to get an IM saying "Vox is UP" so I could run home and log in or at least alert my guild.

Thanks


Reply with quote
Posted: July 23rd, 2005, 12:21 pm
 
thunderchicken

Total Posts: 24
Joined: July 1st, 2005, 9:07 am
thunderchicken's Reps: 0
User avatar
My problem is that it logs in then logs right back out of the harvesting bot. In other words it goes thru it's sequence then says something like "path on " then immediately after "path off" This is shortened very much cause I don't have the exact wording. Any suggestions??? Thank You in advance.


Reply with quote
Posted: July 24th, 2005, 8:27 am
 
kyser82
kyser82's Reps:
User avatar
Neew to this whole Xunleashed thing, friend in my guild turned me onto it, and i have the Xunleashed program updated and working, no issue there. I downloaded the Harvestbot and unzipped it into the scripts folder. I then proceeded to load up EQ2 with Xunleashed, everything was working, no issues. (FYI i did run through the .INI file completely and thoroughly). I go to open the script. It starts doing its thing, loading this and that, setting up this and that, it then gets to generating harvesting Enviroment, and i get a windows error from my eq2client, or Everquest2.exe. It then terminates the entire program, and this happens 100% of the time. I am useing some custom UI's but other then that its a off a fresh install as well as a fresh formating of my HD, so no outside probram could affect it other then WoW wich is the only other program/game i have installed on my computer atm. Any tech help would be greatly apprciated.


Reply with quote
Posted: July 24th, 2005, 6:57 pm
 
orophin
orophin's Reps:
User avatar
I am a noobie to this stuff, but I am computer literate. Anyhow, I have edited the .ini file and I am pretty sure that all the setttings are correct. However, when I start the script in game it loads up and states that it found the ini file and the switchs the character log off then on again the just sits there saying configuring bot environment. EQ2 crashes it time i try and exits the bot. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron
Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of EverQuest 2 Premium Discussions RSS Feed 
Sitemap of EverQuest 2 Premium Discussions Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?