taultunleashed logoSWG Bots - Full AutoSetUp Reverse Engineering Script : Star Wars Galaxies Bots | Hacks - Page 5 tu winter contest 2012 nintendo wii
newtopic  postreply
 [ 112 posts ]  Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
blue large dot

SWG Bots - Full AutoSetUp Reverse Engineering Script : Star Wars Galaxies Bots | Hacks - Page 5

Posted: January 27th, 2008, 11:28 am
 
dsmaddox
dsmaddox's Reps:
User avatar
In case anyone is interested, I didn't get around to using this macro until today, however I was the first person to post on the thread after the OP. I stand behind my original statement - your the man.

This script is great.

For those having problems with the timings and getting a full inventory, this is what I did and it seems to work.

Set the drag to 175 and ALL pauses inside the RE script (after the information gathering script) to 1500. Yes, this makes it slower than the original script, but I have yet to come back to a full inventory since changing the pause time.

Hope that helps, nice work OP.


Reply with quote
Posted: January 27th, 2008, 1:00 pm
 
cuervogold

Total Posts: 1088
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
Thanks Maddox.

I am still doing some internal testing. What I am working on is better timings and in the event something fails I putting a pixelchecksum that will at least end the macro if a shirt is not put in the tool. What this will let you do is craft your shirts in a very bright color and check to make sure that color is no longer at a set point. IE if it doesn't get pulled to the RE tool and REed it will end the macro. So you may not get a completed afk run that night but you will not have overloaded invnetory in the morning.


Reply with quote
Posted: January 28th, 2008, 1:57 am
 
tehghosthawk
tehghosthawk's Reps:
User avatar
dsmaddox wrote:
In case anyone is interested, I didn't get around to using this macro until today, however I was the first person to post on the thread after the OP. I stand behind my original statement - your the man.

This script is great.

For those having problems with the timings and getting a full inventory, this is what I did and it seems to work.

Set the drag to 175 and ALL pauses inside the RE script (after the information gathering script) to 1500. Yes, this makes it slower than the original script, but I have yet to come back to a full inventory since changing the pause time.

Hope that helps, nice work OP.


Did that and it still happened. It's like completely !@#$%^&* random. Some nights it happens, some nights it doesn't. I'm starting to get pissed.


Reply with quote
Posted: January 28th, 2008, 3:30 pm
 
cuervogold

Total Posts: 1088
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
I assume you are saying you did the timings, but not the checkpixel?


Reply with quote
Posted: January 28th, 2008, 5:41 pm
 
tehghosthawk
tehghosthawk's Reps:
User avatar
Yeah I did the timings and it still messed up for me. I did a little experimenting on a couple computers and a couple different connections, and if I did the exact same things with the exact same timings i could actually see my mouse completely pause for about 2-3 seconds. I'm just wondering if SOE has gotten wise to this cause it seems to be getting worse for some reason.


Reply with quote
Posted: January 29th, 2008, 3:04 am
 
cuervogold

Total Posts: 1088
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
Na, it's not SOE. I'm still using the macro just fine.


Reply with quote
Posted: February 3rd, 2008, 7:30 pm
 
polardude1983

Total Posts: 9
Joined: January 31st, 2008, 10:57 am
polardude1983's Reps: 0
User avatar
the program asks for the information but when done it does nothing after that


Reply with quote
Posted: February 3rd, 2008, 7:43 pm
 
polardude1983

Total Posts: 9
Joined: January 31st, 2008, 10:57 am
polardude1983's Reps: 0
User avatar
ok i got it to do something but when it tries to drag a powerbit onto the RE icon tool it just reorders the inventory


Reply with quote
Posted: February 4th, 2008, 5:39 am
 
tehghosthawk
tehghosthawk's Reps:
User avatar
Make sure you have the option set in options to allow you to drag items into containers. I forget the exact wording.


Reply with quote
Posted: February 4th, 2008, 7:58 am
 
polardude1983

Total Posts: 9
Joined: January 31st, 2008, 10:57 am
polardude1983's Reps: 0
User avatar
ok when i get home i will try that, but i only got the script to start once after it asked me all the questions :D


Reply with quote
Posted: February 4th, 2008, 9:08 am
 
cardboard911

Total Posts: 34
Joined: May 29th, 2007, 4:58 am
cardboard911's Reps: 0
User avatar
hey can u post the script for doin the 1 bit over n over please?


Reply with quote
Posted: February 4th, 2008, 10:13 pm
 
polardude1983

Total Posts: 9
Joined: January 31st, 2008, 10:57 am
polardude1983's Reps: 0
User avatar
yeah the script doesnt start a lot of the times only got it to do it once


Reply with quote
Posted: February 5th, 2008, 3:04 am
 
cuervogold

Total Posts: 1088
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
polardude1983 wrote:
yeah the script doesnt start a lot of the times only got it to do it once


The script is fine, if you got it to work once and not again then you are doing something wrong.


Reply with quote
Posted: February 7th, 2008, 9:10 pm
 
polardude1983

Total Posts: 9
Joined: January 31st, 2008, 10:57 am
polardude1983's Reps: 0
User avatar
well got it to work now..but when it tries to put the attachment onto the socketed shirt it just re orders how do i fix this?


Reply with quote
Posted: February 9th, 2008, 2:12 am
 
cuervogold

Total Posts: 1088
Location: 127.0.0.1
Joined: September 25th, 2007, 3:39 pm
cuervogold's Reps: 727
User avatar
Active User > 50 Posts
premium
Turn off the the reorder option for inventory in your options setting in the game.


Reply with quote
Want Advertisements After The Last Post Removed? Create A Free Account!

blue large dot Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron
Popular Sections
SWTOR Cheats
Guild Wars 2 Cheats
Guild Wars 2 Hacks
Guild Wars 2 Bots
Diablo 3 Cheats
Guild Wars 2 Mods

Popular Sections
WoW Cataclysm Cheats & Exploits
WoW Cataclysm Hacks & Bots
Star Wars The Old Republic Cheats
SWTOR Mods
Torchlight 2 Cheats
SWTOR Space Mission Bots
Site Nav and RSS
RSS Feed of Star Wars Galaxies Bots | Hacks RSS Feed 
Sitemap of Star Wars Galaxies Bots | Hacks Sitemap 
SitemapIndex SitemapIndex
RSS Feed RSS Feed
Channel list Channel list
left bottom corner Site and Contents Copyright 2001-2012 All Rights Reserved TaultUnleashed.com bottom corner
top left
top right
createaccount
Username:   Password:   Remember Me?